Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
We mogen jullie weer ontvangen. We zijn voorlopig aanwezig van 11.00 tot 16.00 dus we zien jullie graag weer in de winkel. Deze week niet veel nieuwe titels maar als compensatie gaan we wel naar de kuip. :-) 

 

Delgadito collector's pack genummerd en gelimiteerd

Bekijk in de webshop

De complete reeks van de vier verhalen, beperkte oplage van 400 stuks. Genummerd

 

Hoe noemen we de band

Bekijk in de webshop

Wie vertelt een puber hoe het leven in elkaar zit wanneer je in Aalten woont, het Jeruzalem van het oosten. God of Sting? En hoe zorg je dat je iemand wordt op je 14e… Een nieuw kapsel? Dat is pas het begin. Een tweedehands basgitaar leidt tot een band, dan een meisje, een oefenhok en het podium. In deze coming of age graphic novel zien we hoe Roel Venderbosch in zijn eerste twee bandjes belandt, verliefd wordt en meedoet aan de jaarlijkse poptalentenjacht. Muziek wijst de weg.

 

Dagboek van een maankind

Bekijk in de webshop

Morgane is zestien. Ze is net met haar ouders en haar broertje aangekomen in hun nieuwe huis. Wanneer ze in haar kamer dozen uitpakt, vindt ze toevallig een dagboek achter de radiator. Het werd geschreven door Max, een jongen van zeventien die aan een erg zeldzame ziekte lijdt: daglicht is levensgevaarlijk voor hem. Hij is namelijk een ‘maankind’. Hij kan overdag dan ook alleen buitenkomen als hij zich heel goed beschermt.

 

Natasja portfolio enkele tinten grijs. Laatste exemplaar

Bekijk in de webshop

 

Natasja 

Enkele  tinten grijs.
Oplage 100 ex. Nederlandse uitvoering
9 prenten ( zie bijlage)
30 x 40 cm
Genummerd en gesigneerd  € 120.00 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden