Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
De laatste titels van de maand juli alweer.

 

Trigie integraal 3

Bekijk in de webshop

Trigo is al geruime tijd keizer van het Trigische rijk als er drie nazaten worden geboren, waardoor hij voor een onmenselijk groot dilemma komt te staan. Dit is slechts een van de vele problemen waar de moedige keizer, samen met de geleerde Perik en de jonge piloten Janno, Roffa en Keren weerstand aan moet bieden. Want of het nu krankzinnige geleerden zijn, giftige meteorieten of een telepatische ruimtereiziger, iedere keer moeten ze tot het uiterste gaan om het voortbestaan van het rijk en soms zelfs de hele planeet te garanderen.

 

De vloek van rood

Bekijk in de webshop

De vloek van Rood is een lesbisch-romantisch verhaal gebaseerd op de klassieke Europese sprookjes, maar op geheel eigen wijze, modern vormgegeven. Het verhaal kent een stevige dosis occulte thematiek en eindigt het op mysterieuze wijze. Dat smaakt naar meer ... Sterre Richard begon als video game artist, studeerde cum laude af in Rotterdam, en debuteert nu met een grafisch en inhoudelijk gewaagde strip bij Scratch. De combinatie van klassieke referentiepunten met een zeer moderne beeldtaal en een nieuwe context werkt uitstekend. 

 

Samen Alleen Donald Duck premium

Bekijk in de webshop

Samen sta je sterker: Deze PREMIUM-pocket staat bol van de verrassende samenwerkingen. Everett Ducklair gaat bijvoorbeeld vrijwillig met Angus Fangus én Lyla Lay op pad! En zelfs rechercheur Spader, die geen fan van SuperDonald is, slaat de handen ineen met onze dappere superheld.

 

Swarte strips Joop en kornelis luxe

Bekijk in de webshop

Luxe uitvoering gelimiteerd 120 stuks met o.a.  gesigneerde prent.

‘Er stonden twee koeien in de wei. De eerste, die vreemd genoeg Joop heette, was verschrikkelijk wild en verzon iedere dag nieuwe spelletjes.’ Zo begint ‘Joop en Kornelis’, een van de wonderlijkste korte verhalen van J.M.A Biesheuvel, dat in zijn geheel over voetbal gaat, maar vanuit een perspectief dat alleen in het Biesheuveliaans universum kan zijn bedacht. Joost Swarte gaf het verhaal aan de vooravond van het EK Voetbal vorm in een schitterende leporello van twaalf bladzijden. Het geheel is uitgevoerd in zware kleurendruk met prachtige illustraties in Swartes zo kenmerkende heldere stijl.

 

Prinses Navis

Bekijk in de webshop

In de tropische jungle van de planeet waarop dit verhaal zich afspeelt komen duizenden soorten vliegende, zwemmende, kruipende en lopende dieren en andere organismen voor. Maar één soort ontbrak nog, tot het ruimteschip met onder andere de ouders van Nävis er neerstortte: de mens. Maar of de planeet daar nu zo blij mee moet zijn?... Nävis verveelt zich, zo in haar eentje. Als ze door wat rommel neust, vindt ze een computerspelletje, Mediaworld©, waarin ze aan het hoofd komt te staan van een virtuele stad, die ze naar eigen inzicht kan besturen. Ze verliest zich helemaal in het spel, waarin zij naar niemand hoeft te luisteren, terwijl ze in de echte wereld moet doen wat Nsob haar voorschrijft... 

 

Zandkasteel

Bekijk in de webshop

Een dagje op het strand ontaardt voor een groepje mensen in niets minder dan een nachtmerrie. Het lijk van een vrouw spoelt aan maar dat is nog niets. Wat daarna gebeurt is veel verontrustender en verandert in de meest letterlijke zin het leven van alle aanwezigen!

 

Koude wraak
Jylland 3 sc

Bekijk in de webshop

Koning Sten heerst met ijzeren hand over Jylland. Samen met zijn machtige leger verovert hij steeds grotere gebieden van het schiereiland en rijft hij alle rijkdommen binnen. Zijn hoogzwangere vrouw Erle staat op het punt om hem een kind te schenken, dus ook de toekomst van de troon is verzekerd. 

 

Koude wraak
Jylland 3 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Viraal
Elsje

Bekijk in de webshop

De rebelse Elsje is scherp en stekelig, maar ook schattig en aaibaar. In dit album merkt ze dat de natuur wat in de war is, maakt ze korte uitstapjes naar de Bataafse Republiek en de Oertijd, beleeft avonturen in het Amazone regenwoud, heeft een viraal vakantiebaantje op Texel en is gebarentolk voor de minister-president...

 

De tijd van de barbaren
Steen der chaos 2 sc

Bekijk in de webshop

Een prachtige nieuwe reeks in de traditie van Game of Thrones

 

De tijd van de barbaren
Steen der chaos 2 hc

Bekijk in de webshop

 

 

De tweelingparadox

Bekijk in de webshop

De opvolger van Eeuwig 1913, met weer Pola Kazoni in de hoofdrol. Ze is nu propagandaschrijfster voor het Communistische regime dat de macht heeft overgenomen nadat het Vasteland is ondergelopen en weer ingedijkt. Ze worstelt met haar tweede roman en drinkt te veel wijn, zich niet bewust van snode complotten die de poorten naar parallelle werelden zullen openen. De natuur was al dol, maar in de chaos die volgt zal Pola ineens een tweelingzus krijgen! 

 

Moebius de hermetische garage luxe

Bekijk in de webshop

Heruitgave van MAJOOR FATAAL – DE HERMETISCHE GARAGE VAN JERRY CORNELIUS. De avonturen van Majoor Fataal werden door Sherpa al eerder uitgebracht, maar nu is deze klassieker, die algemeen gezien wordt als een van Moebius' beste werken, opnieuw beschikbaar. Deze uitgave bevat het 99-pagina’s dikke titelverhaal DE HERMETISCHE GARAGE, dat tevens uitgebreid geanalyseerd wordt in een artikel van stripkenner Thierry Groensteen. Met heel wat verrassende ontdekkingen! 9789089882448 reguliere editie, groot formaat hardcover, zwart-wit, 112 pagina’s. 400 exemplaren. 9789089882455 luxe editie met linnen rug, afwijkend omslag en genummerde prent. 99 exemplaren. 9789089882462 ultra editie met linnen rug, foliegestempelde handtekening en genummerde leporelloprent. 35 exemplaren 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden