Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie Ook deze week weer een divers aanbod van nieuwe titels waaronder de nieuwe Mac Coy. We moesten er even op wachten.

 

Zoektocht op de stille zuidzee
Allan Mac Bride 3 SC

Bekijk in de webshop

Avonturen vol mysteries en historische verwijzingen voor archeoloog Allan Mac Bride die in de jaren dertig de wereld rondreist op een wervelende zoektocht naar sporen van verdwenen beschavingen. Na zijn bezoek aan de Verenigde Staten gaat archeoloog Allan Mac Bride in de Stille Zuidzee op zoek naar een mysterieus eiland. Als passagier vaart hij mee aan boord van de driemaster Oiseau des Ãzles. Er volgt een zoektocht vol verrassingen en onthullingen. Allan Mac Bride is een avonturenreeks getekend in de klare lijn met een scenario waarin de wendingen zich vlot opvolgen.

 

Het eiland van de varanen

Allan Mac Bride 4 SC

Bekijk in de webshop

Na de hele Stille Zuidzee te hebben rondgevaren, bevindt Allan Mac Bride zich op een mysterieus eiland, dat hij na veel puzzelen heeft ontdekt. Het vreemde verblijf op het eiland zal de archeoloog fantastische ontdekkingen en ontmoetingen opleveren. Allan Mac Bride is een avonturenreeks getekend in de klare lijn met een scenario waarin de wendingen zich vlot opvolgen.

 

De vleugels van Icarus
Messara 3 HC

Bekijk in de webshop

Of ze nu een dochter van de godin-moeder is of een huursoldaat, Messara staat midden in het conflict tussen Minos en de rebellen van prins Arkhana. Ze ontvlucht de wraak van de machtige vorst wanneer de goden boos worden en het koninkrijk bedekken onder een tapijt van as. Ondertussen komt Theseus ergens in het heilige labyrint oog in oog te staan met de Minotaurus. Dit derde deel is het slot van de Kretenzische cyclus van de avonturen van Messara. Met dit wapengekletter wordt dit mooie gebied in de legenden opgenomen.

 

Anne eerstejaars

Bekijk in de webshop

Terwijl eerstejaars Anne zich vergaapt aan het losbandige studentenleven sukkelt ze ietwat onhandig van het ene naar het andere onthullende avontuurtje. Ondertussen probeert haar vader een oogje in het zeil te houde 

 

Kobijn 10 - 11 - 12

Bekijk in de webshop

Lewis Trondheim | Brigitte Findakly
De ongelofelijke avonturen van Kobijn gaan over alles en niks. Hij zwerft door steeds verschillende decors. Het geeft niet in welke tijd en waar de verhalen zich afspelen, Kobijn is altijd samen met zijn vrienden.

 

Gruwelijke geliefden
Moordenaar op maat 4 HC

Bekijk in de webshop

Twee cynische rijkaards nemen een onschuldige jongen onder hun hoede met maar één doel: een publieksvijand van hem te maken! Compleet verhaal in 4 delen. 

 

Schuldige verlokkingen
Moordenaar op maat 3 HC

Bekijk in de webshop

Twee cynische rijkaards nemen een onschuldige jongen onder hun hoede met maar één doel: een publieksvijand van hem te maken! Compleet verhaal in 4 delen. 

 

De grote leider

Bekijk in de webshop

De geschiedenis van de Donjon, de slottoren van de serietitel, wordt door Joann Sfar en Lewis Trondheim in verschillende tijdperken en evenveel reeksen verteld. Met draken, eenden én konijnen! 

 

Het einde van donjon

Bekijk in de webshop

De geschiedenis van de Donjon, de slottoren van de serietitel, wordt door Joann Sfar en Lewis Trondheim in verschillende tijdperken en evenveel reeksen verteld. Met draken, eenden én konijnen!

 

The devil and his lettuce

Bekijk in de webshop

Engelstalig handboek over de zin en onzin van cannabis. Een geestverruimende reis waarin alle aspecten van een van ’s werelds oudste cultuurgewassen aan de orde komen in een voor meerdere prijzen genomineerde uitgave.  

 

Scalpenhandel

Bekijk in de webshop

De avonturen van Alexis Mac Coy spelen zich af tegen het einde van de Amerikaanse burgeroorlog, ongeveer rond dezelfde tijd als die van Blueberry en De Blauwbloezen. Mac Coy draagt het uniform van de Zuidelijken als hij gevangen wordt genomen door Noordelijke troepen, maar aan het eind van de oorlog wordt hij wegens zijn dapperheid bevorderd tot sergeant-major en al gauw belast met een reeks moeilijke opdrachten. Samen met zijn vaste tekstschrijver Gourmelen maakte tekenaar Palacios tot en met 1999 21 albums, die bij ons helaas allemaal op slecht houthoudend papier werden afgedrukt, wat een ongelukkige combinatie was met de doorwerkte, kleurrijke stijl van de tekenaar. Voor deze bundelingen is daarom gekozen voor hoogwaardig machinecoated papier, dat ideaal is voor het werk van Palacios. Elke bundel bevat drie complete verhalen, die opnieuw vertaald en geletterd zijn en waaraan een dossier wordt toegevoegd met achtergrondinformatie en niet eerder gepubliceerde illustraties. In deze bundel zijn de verhalen De scalpenjagers, Little Big Horn en De duivelskloof opgenomen. 

 

Scalpenhandel Luxe

Bekijk in de webshop

 

 

Wie is die vogel. Een vogelgids

Bekijk in de webshop

Ben je het beu dat er weer eens een vogeltje in een boom naast je gaat zitten en je geen idee hebt wie die vogel is? Dan gaat deze vogelgids je daarbij helpen! In dit boek staan ongeveer 250 vogelsoorten. Striptekenaar Boris Peeters heeft in zijn eigen stijl al deze vogels waarheidsgetrouw geïllustreerd, ook waar ze leven en wat ze eten. Vogels die je in Nederland en België kunt tegenkomen, en nog een paar rare showbizz-vogels. Bij elke vogel staat vermeld hoe groot ze worden, hun spanwijdte en wat hun Latijnse naam is. 

 

Held op grote hoogte

Bekijk in de webshop

Donald is het zat om een simpel burgereendje te zijn. Dus als hij Willies nieuwe uitvinding ‘de elektronische bodytrainer’ mag testen, grijpt hij zijn kans. Binnen een mum van tijd is Donald supersterk en kan hij zelfs vliegen. Hij voelt zich een echte Wonderduck! Maar is hij dat ook? 

 

Donald Duck pocket Rumoer om een rad

Bekijk in de webshop

Als Otto van Drakestein in een oude tempel Het Rad van het Lot vindt, neemt hij het mee naar Duckstad. Maar of dat zo’n goed idee is? SLIK! Hopelijk is Superdonald in de buurt… Hoe dit afloopt, le 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden