Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie Zojuist vlak voor het weekend toch nog de nieuwe titels van silvester.  Wij zijn op vakantie van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 10 september.  Zaterdag 11 september zijn we er weer.De ratten van Saint Eloi 
Metropolitain 1 sc

Bekijk in de webshop

Parijs, januari 1910. Het water van de Seine dreigt de kades, straten en galerijen van de metropool te overstromen. De burgers van Parijs laten zich niet kisten en zetten hun dagelijkse activiteiten voort.

 

Moord in het station

Metropolitain 2 sc

Bekijk in de webshop

Parijs, januari 1910. Het water van de Seine dreigt de kades, straten en galerijen van de metropool te overstromen. Op de Place Vendôme polijst Louise juwelen die besteld werden door de rijken en machtigen der aarde. Zodra de avond valt komt Montmartre tot leven. Valentin, leerling juwelier op de Plaçe Vendôme, wordt achtervolgd door een bende 'Apaches', anarchisten die de bourgeois beroven. Hun leider, Le Fennec, aast op de sieraden in de kluis van het atelier waar de jongeman werkt. Maar Le Fennec weet niet dat hij in de gaten wordt gehouden door de beroemde Tigre Brigade van Commissaris Sébille. De drenkelingen van de Metropolitain is een compleet verhaal in twee delen.

 

Leed boven glorie
De glazen kroon 1 sc

Bekijk in de webshop

1380. Een oorlog, die uiteindelijk honderd jaar zal duren, zet Frankrijk in vuur en vlam. De grote koning Karel V de Wijze heeft de Engelsen verslaan, de vrede lijkt nabij. Tot de vorst sterft, en zijn erfgenaam overlaat aan de grijpgrage klauwen van zijn broers. Zullen zij de kroon verdedigen of laten verscheuren door hun hebzucht? Hoe kan een koning van amper elf jaar oud voorkomen dat de kroon breekbaar wordt als glas? En wie zal hem daarbij helpen? De Glazen Kroon is een nieuwe 5-delige historische reeks. Het verhaal is tevens de voorloper van de Lemen Troon getekend door Theo (Murena).

 

De ridder met de bijl
De lemen troon 1 sc

Bekijk in de webshop

Frankrijk 1418. Het rijk wankelt. Koning Karel VI wordt waanzinnig terwijl de Armagnacs en de Bourgondiers mekaar bevechten in een bloedige burgeroorlog. De Engelse legers belegeren de Normandische forten, die een voor een vallen. De Honderdjarige Oorlog laait na enkele jaren rust weer op en niets lijkt het droeve lot dat Frankrijk te wachten staat te kunnen tegenhouden. Toch verandert op 28 mei een man, Tanneguy van Chatel, de loop van de geschiedenis voorgoed. De lemen troon is een historisch spektakel over de honderjarige oorlog tussen Frankrijk en Engeland, prachtig getekend door Theo (Murena). Compleet verhaal in 7 delen! 

 

De brug van Montereau

De lemen troon 2 sc

Bekijk in de webshop

Frankrijk 1419. Al 82 jaar wordt het land op gezette tijden verwoest door Engelse troepen. Ridders Tanneguy van Chatel en Barbazan vergezellen de 17-jarige kroonprins Karel naar Bourges om Yolanda van Aragon, hertogin van Anjou, voor hun zaak te winnen. De Engelse koning maakt namelijk op slinkse wijze gebruik van de machtsstrijd die gaande is in het Franse rijk en zet achter de schermen een sluw plan op om zich in acon keer van alle spelers te ontdoen. Zijn plan lijkt te gaan lukken. De lemen troon is een historisch spektakel over de honderjarige oorlog tussen Frankrijk en Engeland, prachtig getekend door Theo (Murena). Compleet verhaal in 7 delen!

 

Anne eerstejaars sc

Bekijk in de webshop

Anne is een eerstejaarsstudente. De doodbrave meid trekt voor het eerst in haar leven naar de grote stad, met grote bedenkingen van vaderlief Louis. Die heeft er alle spaarcentjes voor over opdat zijn dochter de kansen krijgt, die hij nooit heeft gekregen of genomen. Terwijl Anne zich vergaapt aan deze nieuwe, jonge en losse wereld sukkelt ze ietwat onhandig in het ene na het andere onthullende avontuurtje. Op de achtergrond poogt vader Louis waar hij kan toch Anne en ander in het oog te houden. Maar uiteindelijk zien we Anne niet veel studieboeken open doen, andere zaken daarentegen gaan redelijk vlot open of uit, zo je wil, in deze licht-erotische parodie die bestaat uit 22 kortverhaaltjes die uiteindelijk Anne verhaal vormen.

 

De vleugels van Icarus
Messara 3 sc

Bekijk in de webshop

Het tijdperk van de grote Minos is voorbij. Met de reputatie van de Minotaurus die zijn prooien opwacht in zijn labyrint ligt het oude Kreta op sterven we moeten Minos doden! Het complot verenigt de meest legendarische figuren uit de mythologie. Geschiedenis is in wording. Philippe Bonifay (Zoo) en Jacques Terpant (Zeven Ruiters) laten hun heldin meespelen in een van de mooiste drama uit de oudheid: de legende van de Minotaurus. Theseus, Ariadne, Phaedra, Icarus. Messara komt ze allemaal tegen.

 

Schuldige verlokkingen
Moordenaar op maat 3 sc

Bekijk in de webshop

Over kunstwerken en duivelse plannen. Hoewel de manipulaties van Alec hun levens hebben verwoest, blijven Victor en Klement afhankelijk van hun mecenas. Ze besluiten hem te volgen naar Parijs, waar op dat moment net de Wereldtentoonstelling plaatsvindt. Een plaats die Victor, als levend kunstwerk, op het lijf geschreven lijkt Onweerstaanbaar aangetrokken door zijn vroegere mentor, ontpopt Victor zich tot een spion die gaandeweg ontdekt dat Alec niet zomaar in Parijs is om de bezienswaardigheden van de Expositie te bewonderen. De Weense dandy blijkt er vreemde contacten op na te houden, en lijkt boosaardige plannen te koesteren. Moordenaar op maat is een compleet verhaal in 4 delen. Het scenario is van Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, Krasse knarren, Het rechte pad).

 

Gruwelijke geliefden

Moordenaar op maat 4 sc

Bekijk in de webshop

De kunst van de wraak. Parijs, 1900. Victor heeft uiteindelijk Lena gered, die hij eerst wilde vermoorden als wraak op Alec. Maar hoe moet hij nu zijn vroegere mentor straffen? Het antwoord is misschien te vinden in een brief die hij heeft achterovergedrukt bij zijn nieuwe kennissen: een stel revolutionairen dat het beroemde Elektriciteitspaleis in de lucht wil laten vliegen. En dat net terwijl, naar aanleiding van de Expositie, de debatten over de moderniteit hoog oplaaien in de Lichtstad. Moordenaar op maat is een compleet verhaal in 4 delen. Het scenario is van Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt, Krasse knarren, Het rechte pad).

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden