Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
 Zaterdagmiddag 2 oktober signeert Hennie Vaessen zijn nieuwste album Wendila  bij de Noorman. Hennie Vaessen heeft o.a. de slag om Arnhem gemaakt.

 

 

De jager op de Great Plains van Saskatchewan
John Tanner 2

Bekijk in de webshop

John Tanner werd als kind door Ojibweindianen ontvoerd van een afgelegen boerderij in Kentucky om een overleden Indiaanse zoon te vervangen. Hij heeft geen andere keus dan zich te conformeren aan de opvoeding van zijn nieuwe gezin. Zijn zwakte en blonde haar maken hem het pispaaltje van zijn nieuwe broers en zijn vader. Zijn naam wordt Shawshaw-a-Benase (de zwaluw) en hij wordt verkocht aan een ander armoedig, nomadisch gezin. Zou er tussen de sneeuwbanken, sneeuwstormen en honger in, ruimte zijn voor een romance tussen Shawshaw-a-Benase en het meisje Skwashish dat ook uit haar familie is gestolen?" 

 

Dossier 10 - 3 avonturen
Agent 327 sc

Bekijk in de webshop

Kunstvervalsing – of zit het toch anders? – het afschuwelijkste aanvalswapen ooit, de neutrale bom, en een snijdend spannende achtervolging op een snelweg die onder meer leidt naar de kroeg van Dubbele Dieter, waar vrijwel alle vuile zaakjes van Europa en omstreken worden uitgebroed. Het is maar een greep uit deze drie legendarische avonturen die, zoals altijd, het uiterste van Agent 327 vergen. Wat niet automatisch wil zeggen dat Agent 327 bij elk avontuur als vanzelfsprekend op een goede afloop kan rekenen. 

 

Dossier 10 - 3 avonturen
Agent 327 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Route 99
Nevada 2 sc

Bekijk in de webshop

Nevada Marquez zigzagt als verantwoordelijke voor het welvaren van de filmstudio’s tussen twee werelden: de restanten van de verovering van het Westen en de wereld van het meedogenloze Hollywood en de opkomende filmindustrie. Nevada heeft verschillende opdrachten lopen, maar die laat hij allemaal schieten wanneer hij verstrikt raakt in het web van een opiumsmokkelaar in Chinatown. Route 99 is het tweede deel uit de Nevadatrilogie.

 

Route 99
Nevada 2 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Toekomstdromen
Suus en Sas 20

Bekijk in de webshop

In het jaar dat Suus & Sas hun twintigste verjaardag vieren, en zoals dat echte striphelden betaamt nog geen jaartje ouder zijn geworden, verschijnt in september ook het twintigste album in deze hitserie. In Toekomstdromen leggen Suus & Sas hun toekomst in handen van waarzegster Madame Zizal, die op haar beurt concurrentie krijgt van Madame Suusal. Maar uiteraard blijven de meiden op zoek naar liefde, met of zonder friethunk. 

 

Met zeep van je geen vliegen
Trollen van Troy 25 sc

Bekijk in de webshop

Eerwaarde Rysta Fukkatoe is slachtoffer geworden van een complot: hij heeft een drankje gedronken waardoor hij smoorverliefd is geworden op Pwietepiet. De trollin is ook betoverd, waardoor de liefde wederzijds is. De wijze neemt zijn harige schoonheid mee naar Eckmül, waar het nieuws al snel de hogere kringen bereikt. En zo ontstaat er een verrassende trend onder de rijken van de stad: het is tegenwoordig gepast om rauw vlees te eten en je niet te wassen. Ondertussen is Tetram vastbesloten om het hart van zijn geliefde terug te winnen...

 

Met zeep van je geen vliegen
Trollen van Troy 25 hc

Bekijk in de webshop

 

 

De man die Chris Kyle doodde 2/2

Bekijk in de webshop

Chris Kyle is een held. Als voormalig sluipschutter bij de Navy Seals tijdens de Tweede Irak-oorlog, doodde hij meer dan 160 "doelen". Op het hoogtepunt van zijn roem (Clint Eastwood kocht zelfs de rechten op zijn autobiografie, bestseller in de Verenigde Staten, om er een film van te maken - het wordt "American Sniper"), wijdt Chris Kyle zijn leven aan het helpen van zijn voormalige kameraden van duidelijke gevechten zowel fysiek als mentaal door oorlog. Eddie Ray Routh is een van hen.

 

Wendila oog om oog

Bekijk in de webshop

De Limes is, van 40 tot 300 ad, de grens van het Romeinse Rijk. In onze streken loopt die grens voor een groot gedeelte langs de rivier de Rijn. Ten noorden ervan wonen de barbaren, ten zuiden overheerst de Romeinse beschaving. De Romein, Sextius Salvius, reist met z’n jonge slavin Wendila, door dit grensgebied naar Praetorium Agrippinae (Valkenburg. Een uiterst belangrijk persoon moet worden genezen van zijn oogkwaal. Dat het een reis vol gevaren wordt, is ze al snel duidelijk.

 

De blinden

Bekijk in de webshop

Een groep blinden op daguitstap wacht diep in het bos op de terugkeer van hun gids. De uren verstrijken en het vermoeden ontstaat dat ze aan hun lot worden overgelaten. De blinden weten niet waar ze zijn, wat ze moeten doen…. 'De blinden' is een vrije adaptatie van het gelijknamige theaterstuk uit 1890 van Maurice Maeterlinck, Belgische winnaar van de Nobelprijs Literatuur. 

 

Bloedrode vleugels
Gilles Durance 4

Bekijk in de webshop

In deel 4 van de luchtvaartreeks Gilles Durance zien we de piloot tijdens de Koude Oorlog terug in Rusland. In de val gelokt door agenten van de USSR, komt Gilles Durance in 1969 terecht op de grens van twee wereldmachten, middenin het toenmalige Chinees-Sovjet-Russische grensconflict. 

 

Vel

Bekijk in de webshop

Esther en Rita kruisen elkaars pad in een tekenatelier. Ze zijn verbonden als tekenares en model, een relatie die draait om kwetsbaarheid en lichamelijkheid, om kijken en bekeken worden. Daarbuiten leiden ze elk hun eigen leven. Beide vrouwen wachten ergens op en proberen zich intussen staande te houden. VEL is een verhaal over lijven en nabijheid. Over ouder worden, moederschap, schoonheidsidealen, de hang naar perfectie, en de impact van de tijd. Over littekens, schaamte, trots, seksualiteit, intimiteit… en over leven.

 

Het pinquinland van prof. Lupardi
Kaptein Rob 3

Bekijk in de webshop

Nieuw uitgegeven. 112 pagina’s, zwart/wit, gebonden uitgave.

 

Het scheepsjournaal Peer den Schuymer
Kapitein Rob 2

Bekijk in de webshop

Nieuw uitgegeven. 112 pagina’s, zwart/wit, gebonden uitgave. 

 

De vrijheid
Kapitein Rob 1

Bekijk in de webshop

Kapitein Rob deel 1 - De avonturen van het zeilschip De Vrijheid (1946) Ter gelegenheid van 75 jaar Kapitein Rob verschijnen alle 73 delen van Kapitein Rob in het oorspronkelijke oblong formaat. Uniek aan deze complete uitgave is dat hiervoor de originele tekeningen van de tekenaar Pieter Kuhn worden gebruikt en geheel opnieuw worden gerasterd. Elke uitgave wordt genaaid gebonden uitgevoerd en bevat een speciaal gemaakte inleiding door Frank von Hebel, schrijver van het nieuwste deel van Kapitein Rob "De laatste reis van De Vrijheid", getekend door Fred de Heij. De drie hoofdrollen in het komende verhaal zijn weggelegd voor het zeewaardig jacht ‘De Vrijheid’, kapitein Rob en Skip. Het jacht ‘De Vrijheid’ is zo’n schuit waar iemand heel wat voor over heeft om haar te bezitten. Kapitein Rob van Stoerem is zo iemand. Hij is, zoals vele zeelieden, zwijgzaam en onverstoorbaar en hij heeft van die ogen die altijd in de verte schijnen te kijken. Hij is de kalmte in eigen persoon en zo iemand die alle moeilijkheden overwint. En dat moet ook wel, want het is gek, maar waar hij ook met zijn schip vaart, altijd beleeft hij spannende en vreemde avonturen. 

 

Marten Toonder Beste vrienden

Bekijk in de webshop

Op de ochtend van 12 juli 1941 waren de lezers van De Telegraaf getuige van een historische ontmoeting. In het derde verhaal van de dat jaar begonnen strip over Tom Poes deed een vreemde figuur zijn intrede. Hij had een flinke reis achter de rug, droeg een geruite jas en blies een grote rookwolk uit zijn pijp. Tom Poes groette de vreemdeling beleefd, waarop die zich voorstelde als Ollie B. Bommel. De twee schudden elkaar de hand en stortten zich terstond in hun eerste gezamenlijke avontuur. Het zou het begin zijn van een prachtige vriendschap en het legde de basis voor de zo geliefde stripverhalen die Marten Toonder schreef rondom Tom Poes en heer Bommel. Ter gelegenheid van het tachtigste jubileum van Tom Poes en heer Bommel verschijnt Beste vrienden, waarin twee onmisbare bronverhalen uit de Bommelsaga zijn samengebracht. In Tom Poes in de tovertuin is de eerste ontmoeting tussen de twee opgetekend. Daarna volgt het verhaal Tom Poes en de drakenburcht, dat niet alleen opzien baart door de spannende, Harry Potter-achtige verhaallijn, maar ook door de introductie van Slot Bommelstein en de Oude Schicht, twee iconische elementen uit de Bommel-verhalen. 

 

Marten en Toonder en science fiction

Bekijk in de webshop

Willem Feltkamp, directeur van de Toonder Compagnie, maakte in 2016 een expositie met als titel ‘Marten Toonder & SF’. Het werd hem snel duidelijk dat over het onderwerp veel meer te zeggen viel dan de expo kon herbergen, en het plan voor een boek was geboren. Het boek ‘Marten Toonder en science-fiction’ laat zien hoezeer SF en Toonders maatschappijkritiek in elkaars verlengde liggen, in hoofdstukken over onder andere robots, computers, tijdreizen en andere werelden.

 

 

Ogen van Jade

Bekijk in de webshop

Intendant Lo, een gerespecteerde man, wordt in meer dan vreemde omstandigheden vermoord door een mysterieuze boogschutter. Het lijkt alsof Lo alleen maar goede eigenschappen en alleen vrienden had. Tot inspecteur Wang zijn geheime voorliefde voor gokken en vrouwen ontdekt, zijn verontrustende banden met een prostituee en Lo's mogelijke affaire met de zwangere vrouw van zijn werkgever. Wangs onderzoek wordt alleen maar gecompliceerder als de hoofdverdachte een van de Chinese piratenvouwen blijkt te zijn.

 

Salome

Bekijk in de webshop

Als je een slaaf bent zoals Salome, kun je dan van de zoon van de familie houden die je bezit? Zonder enige hoop ooit zijn vrouw te worden. Vooral wanneer de jonge man in kwestie, Markus, wordt beschuldigd van een moord. Terwijl Markus liever vlucht dan een wisse dood onder ogen te zien, zal Salome proberen hem vrij te pleiten. Want naast haar bekende talenten voor waarzeggerij, is Salome begiftigd met een ongevenaard inzicht dat haar zeker in staat zal stellen Marcus' naam te zuiveren. In ruil daarvoor kan ze haar vrijheid verdienen en misschien toestemming om met Marcus te trouwen...

 

Charley Chaplin

Bekijk in de webshop

In Londen werd op 16 april 1889 een kleine jongen geboren. Charles Chaplin zal zijn jeugd doorbrengen met zijn moeder en zijn broer Sydney. Een ellendige en toch gelukkige jeugd tot de dag dat zijn moeder in een psychiatrische inrichting wordt opgenomen. Met zijn broer gaat hij al heel vroeg de podia van de Engelse muziekzaal op en leren ze de kneepjes van het vak. Pantomime, dans, zang. Op 19-jarige leeftijd wordt hij opgemerkt door impresario Fred Karno, die hem op tournee stuurt door de Verenigde Staten. In 1914 creert hij een burlesk personage ten behoeve van een film: losse broek, kleine hoed, zwarte snor en wandelstok. Een kostuum dat hem in een oogwenk beroemd zal maken over de hele wereld.

 

Het mysterie ontrafeld
Sisterhood

Bekijk in de webshop

Gedurende verschillende eeuwen heeft de oude Orde van Gerechtigheid sluimerend gelegen, maar de magische kracht van de Levensjuwelen is vrijgegeven tijdens een Egyptische archeologische opgraving. Nu komen over de hele wereld de gemummificeerde Priesteressen der Gerechtigheid weer tot leven. Terwijl bovennatuurlijke kwade krachten de menselijke samenleving de komende decennia

 

Zielloos 1

Bekijk in de webshop

In de twee jaar voorafgaand aan de dag van mijn redding, beleefde ik de meest ongelooflijke avonturen die een plattelandsjongen ooit zou kunnen leven. Dat was voordat de hand van mijn grootvader Herion me uit die hel scheurde. Dit zijn de avonturen van Ian Aranill en zijn genadeloze gezelschap van huurlingen in een spannend, rauw en bloederig verhaal. De jonge Ian staat voor de onmenselijke realiteit van de plunderingen en overvallen die de komst van een leger vergezellen. Ian zal met zijn geweten moeten omgaan, terwijl om hem heen de wereld in een brandende haat lijkt te staan!

 

Zielloos 2

Bekijk in de webshop

 

 

Tunguska
Spirit

Bekijk in de webshop

Geestenjacht is een gevaarlijke sport, vooral als je niet weet wie de jager is en op wie wordt gejaagd. In het New York van de jaren dertig ziet Ian Davenport zijn mentor en vriend Boris Voynich in vreemde omstandigheden voor zijn ogen worden vermoord. Ian is een verlegen, jonge, spirituele onderzoeker die geesten opspoort maar vooral bestudeert. Voor hem volgt een duistere achtbaan vol onverklaarbare moorden die alleen op zijn mede-spiritologen lijken te zijn gericht. Alleen, wanhopig, genegeerd door de politie die hem niet serieus neemt vanwege zijn onbetrouwbare baan, besluit hij hulp te zoeken bij journalisten die een paranormale column schrijven voor een grote krant in New York. Daar ontmoet hij Nell Lovelace, een sceptische jonge vrouw die met tegenzin instemt om hem te helpen. Samen zullen ze proberen het geheim van deze moordzaak te ontrafelen, die verband lijkt te houden met de mysterieuze explosie in Tunguska in 1908, een afgelegen gebied diep in Siberie

 

Het portret van de antiquair
De artilleuses 2

Bekijk in de webshop

Als er niets ontploft, hebben ze ergens een fout gemaakt. We zijn in 1911, in het Parijs der Wonderen. De Artilleuses Lady Remington, Miss Winchester en Madame Gatling - hebben zojuist het zegel gestolen, een mysterieuze ring die hen in de problemen brengt met de politie, maar ook met de agenten van de Kaiser. En nu neemt het 2e Bureau ook nog deel aan de jacht op de schietgrage heldinnen. Om uit de problemen te komen, hebben de Artilleuses geen keus: ze moeten het geheim van het zegel ontdekken en het buskruit laten spreken. 

 

En toen waren er nog maar ?
Agatha christie

Bekijk in de webshop

In 1939, toen Agatha Christie 'Ten Little ...' schreef wist ze nog niet dat ze de literaire geschiedenis voor altijd zou markeren. Haar roman zou de bestverkopende uit haar carriere worden, een tijdloos en formidabel plot dat de spanning tot de laatste regels vasthoudt. Acht gasten op een eiland, samen met een paar bedienden. Niemand kent iemand. Een grappig rijmpje, dat over de dood van tien soldaten gaat. De storm nadert, de spanning is op zijn hoogtepunt. Wat kan deze vreemde ontmoeting teweegbrengen? 

 

Logischerwijs
Wardana

Bekijk in de webshop

Lang geleden was de Marianentrog de diepst gekende plek van de grote oceaan. Op de bodem heerste een druk duizend keer hoger dan die aan de oppervlakte waardoor grondig onderzoek onmogelijk was. Maar ook nu het water verdwenen is, blijft de Lacune (zoals de Trog tegenwoordig officieel heet) een gebied vol mysteries en raadsels, waar paniek de scepter zwaait en elke logica zoek is. Een verstandig mens kiest een gewapend konvooi om zich bij aan te sluiten, terwijl dwazen de tocht door de trog te voet maken. Wardane biedt z'n diensten als gids aan en tracht zo weinig mogelijk stil te staan bij wat in de Lacune gebeurt. Tot het tijdens een doortocht volledig uit de hand loopt en hij niet anders kan dan ingrijpen 

 

Avengers Infinity 6/8

Bekijk in de webshop

GROOT, GROTER... ONEINDIG! Thanos is weer terug! De legers van de dwaze Titaan slaan de eerste slag in een intergalactische oorlog die niet alleen op aarde, maar ook in de ruimte wordt uitgevochten.

 

Avengers Infinity 5/8

Bekijk in de webshop

 

 

The Batmans grave 1/4

Bekijk in de webshop

Batman wacht een nieuw mysterie. Hij moet de geest doorgronden van het slachtoffer van een misdrijf... en voorkomen dat hij in het lege graf naast zijn ouders belandt. Kan de duistere ridder zich verplaatsen in een lijk met een aangevreten gezicht? 

 

The Batmans grave 2/4

Bekijk in de webshop

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden