Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Ook deze week weer een flinke stapel nieuwe titels met o.a. deel 3 van Kennedy files. In mei 2022 verschijnt de reeks Schipbreuk in de tijd van Paul Gillon in een complete 10-delige reeks als losse hardcover delen in een luxe verzamelcassette voorzien van nieuwe covers, inkleuring en lettering. De oplage zal strikt gelimiteerd zijn.  €175.  Wil je deze set? Laat het de Noorman dan weten.

 

Inno 67

Bekijk in de webshop

Lente 1967. Kathleen is even na de luchtbrug tussen Leopoldstad en Brussel uit 1960 een journalist geworden. Ze trekt naar Parijs om mevrouw Pompidou te interviewen voor de RTB, de Waalse publieke omroep. Het is de kans om haar vriendin Monique, een verkoopster bij de Galeries Lafayette, terug te zien en vooral om van het nachtleven van Saint-Germain-Des-Prés te genieten. Ze maakt kennis met Tom, een testpiloot die in dienst zal treden bij een rijke, Belgische industrieel die een raceteam wil oprichten. Kathleen en Tom zien elkaar terug in Brussel en ze wordt stapelverliefd. Monique raakt het leven in Parijs beu en onderneemt stappen om te werken in de Inno, het grootwarenhuis in de Nieuwstraat in Brussel, waarvan een deel van het gebouw is ontworpen door Victor Horta. Guillemette, Kathleens moeder, is verkoopster in dat winkelparadijs van meer dan 24.000 vierkante meter. 

 

Sapiens 2 De pijlen van de beschaving

Bekijk in de webshop

Een toegankelijke en humoristische kijk op de geschiedenis.  Wat als wij mensen 12.000 jaar geleden in een val getrapt zijn waar we nooit uit hebben weten te ontsnappen? De pijlers van de beschaving De pijlers van de beschaving de geschiedenis van de mensheid op toegankelijke, originele en humoristische wijze te vertellen. 

 

Harleen Collectors packet (1 t/m 3)

Bekijk in de webshop

 

 

Een spoor in Peking
Ekho 10 HC

Bekijk in de webshop

Onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders: er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen, metrowagons bevinden zich op de rug van vreemde duizendpoten. Maar het verbazingwekkendst zijn de preshaunen die eruitzien als knuffelbeestjes, maar die de teugels van deze wereld in handen lijken te hebben.Fourmille Gratule en Yuri Podrov zijn in Ekhö terechtgekomen en moeten daar hun plek vinden. Ondertussen wordt Fourmille regelmatig in bezit genomen door de persoonlijkheid van recent overleden mensen. Maar dit keer is de dode anders, want vanwege een spook doorkruizen ze China, achternagezeten door een groep Shaolinninja’s. Een grappig en uniek fantasieverhaal over een reis van Shanghai naar Peking die je je in je wildste verbeelding niet had kunnen voorstellen. 

 

De grot der blikken
Ythaq 17 HC

Bekijk in de webshop

De wrede Sarkoen’hr maakt zich op om het sterrenstelsel over te nemen en Graniet, die zich op Kluit bevindt, is de laatste hoop van de Federatie. In de mysterieuze Grot der Blikken zou ze haar kracht terug kunnen vinden waarmee ze de grote aanval die op het punt staat ontketend te worden, kan afweren. Met een vreemde metgezel met meerdere identiteiten als gids, dringt ze de onder de berg verspreide tunnels in, terwijl Narvarth en DanaСlle hun best doen om zich bij haar te voegen. Christophe Arleston is al jarenlang een van de beste en meest succesvolle stripscenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als bedenker van hoogst originele fantasy-werelden, zoals die van Lanfeust en Trollen van Troy. Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakt op dit moment furore met de nieuwe reeks Sangre. 

 

Tarzan heerser van de jungle Luxe

Bekijk in de webshop

Een getrouwe bewerking van de sombere en gewelddadige debuutroman van Edgar Rice Burroughs. 

 

De Hamburg meridiaan

Bekijk in de webshop

1943: De totale vernietiging van de oude Hanzestad is het begin van de beruchte "bommentapijt"-strategie, die in tal van Duitse steden dood en vernieling zal zaaien. 

 

De Drakonomicon
De orde van de drakenridders 27

Bekijk in de webshop

De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder. 

 

Adonai
Conquest 6 hc

Bekijk in de webshop

Het laatste restje van de mensheid bestaat uit 5 kolonies, elk met een armada van ruimteschepen die het heelal doorkruisen richting 5 exoplaneten. Hun doel: veroveren! 

 

Het verval 2

Bekijk in de webshop

Een vader moet toekijken hoe de wereld door een ongekende gezondheidscrisis in een neerwaartse spiraal en onherroepelijk verval raakt. Hoe kunnen ze overleven?

 

Kriegsmaschine
War machines 2

Bekijk in de webshop

Wat weet jij nou eigenlijk over tanks? In deze reeks wordt ieder deel een andere tank en oorlog belicht. 

 

Van het begin tot nu voetbalgeschiedenis

Bekijk in de webshop

Tweeëntwintig spelers en één bal. Meer is er niet nodig om miljoenen op onze aardbol te begeesteren. Vandaag is voetbal een van de populairste sporten ter wereld, maar het heeft in de loop der tijden vele en vaak bizarre evoluties doorstaan. In het Japanse keizerrijk van weleer stond de discipline in het teken van behendigheid, voor de oude Romeinen was het spel een uitstekende militaire oefening en de Maya’s zagen er een religieus ritueel in. Eén ding staat vast: de mens is al eeuwenlang gefascineerd door deze fantastische sport. Tom Bouden is striptekenaar en -scenarist. Hij maakte talloze albums en werkt al jarenlang mee aan de reeks F.C. De Kampioenen. In zijn nieuwste strip laat hij ons de geschiedenis van het voetbal zien. Waar komen de scheidsrechters rode en gele kaarten vandaan? Waarom is een voetbal zwart en wit? Hoe is de penalty ontstaan? Kom het te weten in dit leerrijke en uiterst plezierige boek!

 

Als de beer ontwaakt
Wynona HC

Bekijk in de webshop

Als de cynische, uitgebluste advocaat Daniel Favreau op een dag wordt gevraagd om z’n ergste vijand juridisch bij te staan, aarzelt hij maar heel even. De zaak lijkt hopeloos, maar Daniel kan het geld goed gebruiken. Bovendien, het geeft Daniel de kans een paar dagen op te trekken met de mooie WYNONA. Op een of andere manier doet het meisje hem denken aan z’n vroegere zelf. Hoe kon Daniel weten dat er buiten het onderbreken van zijn permanente dronkenschap nog veel meer van hem gevraagd zou worden. En wat is dat griezelige, donkere monster dat begint te ontwaken in de krochten van Daniels ooit zo eerloze ziel? Gaat het Daniel eigenlijk wel lukken om GEEN HELD te worden? 

 

Noortje gaat vloggen

Bekijk in de webshop

Stripreeks over een pubermeisje, die met haar paps en mams en broertje, regelmatig – zoals het hoort op die leeftijd – in de clinch ligt. Naast bezigheden zoals schoolagenda’s kiezen, kleren passen, je dagboek op slot houden, disco’s en timmervrouw spelen, blijven de jongens toch haar grootste hobby. Correspondentievriendjes hou je er bijvoorbeeld op na, omdat je verliefd bent op die ‘spetter’ van een postbode, die dan dagelijks aan de deur komt. Noortje is sinds 1975 nog steeds een vaste deelneemster in Tina weekblad.

 

Vriendinnen met tegenwind

Bekijk in de webshop

Prinses Simone staat wekelijks in het meidenblad Tina. Zij is de kroonprinses van het bergstaatje Eenderland. Alle gewone meisjes van Eenderland dromen ervan om Simone te mogen zijn. En Simone die droomt ervan om gewoon te zijn! Of haar dat ooit gaat lukken… 

 

Ik wil geen hondje

Bekijk in de webshop

Puppy Love gaat over de onderlinge strijd tussen een kat en een puppy. De kat leeft als een koning, totdat hij er op een dag een zusje bij krijgt: de puppy. 

 

Gino en Ambrosius in Milaan

Bekijk in de webshop

 

 

Opa vooruit met de gein

Bekijk in de webshop

Sfinxcollectie 3 Opa 5 Vooruit met de Gein 

 

Asterix et le Griffon (Franstalig HC)

Bekijk in de webshop

 

 

Wrill integraal

Bekijk in de webshop

Wrill de Vos werd in 1942 bedacht door de schrijfster Madeleine Charlier, die werkte voor de uitgeverij-drukkerij Charles Gordinne (CHAGOR). De tekenaar Albert Fromenteau kreeg de opdracht er illustraties bij te verzinnen. Het figuurtje kende zo’n succes dat Gordinne aan Fromenteau vroeg om er korte tekenfilms van te maken. Er werden er drie vervaardigd, in volle bezettingsperiode. In afwachting dat ze mochten getoond worden, maakte Fromenteau stripversies van de filmpjes, alsook allerlei afgeleide producten. In juli 1945 besloot Gordinne de tekenfilmproductie niet verder te zetten, maar creëerde hij het stripweekblad Wrill dat in de beide landstalen werd verspreid. Wrill de Vos beleefde er allerlei avonturen. Nadien deed Wrill nog enkele gastoptredens in een ander weekblad van CHAGOR; Cap’taine Sabord. In 1949 verschenen de laatste tekeningen van Wrill. 

 

Een jeugd in het midden oosten (herdruk)
De Arabier van de toekomst 1

Bekijk in de webshop

De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst. In deze kleurrijke autobiografische graphic novel schetst Sattouf het Midden-Oosten van de vroege jaren tachtig, en geeft de lezer zo een kritisch en komisch inkijkje in de culturele achtergrond van de conflicten van vandaag. 

 

Held tegen wil en dank
De Kennedy Files 3 sc

Bekijk in de webshop

De Kennedy Files kijkt achter de mythe van de Kennedy-clan en vertelt het meeslepende verhaal van het begin van een van de grote dynastieën in de Amerikaanse politiek. 

 

Held tegen wil en dank
De Kennedy Files 3 hc

Bekijk in de webshop

Nadat zijn vader in conflict is geraakt met president Roosevelt weet Jack de relatie met veel politiek vernuft weer glad te strijken. JFK is nu een bestselling auteur, een lieveling van de societybladen en politiek opeens de meerdere van zijn oudere broer. Hij wil een gooi doen naar het presidentschap, maar dan moet hij wel eerst zijn affaire met de van spionage verdachte Deense Inga Arvad beëindigen. Het enige wat dan nog ontbreekt, is een eervolle militaire carrière. De aanval van Japan op Pearl Harbor op 7 december 1941 biedt hem de mogelijkheid zich te onderscheiden, maar dat gaat zeker niet gemakkelijk.

 

De duizendpoot

Bekijk in de webshop

Een seismoloog ontwaakt op een schijnbaar onbewoond eiland ergens in de Japanse zee. Hij doet onderzoek naar geheimzinnige bevingen die zijn slaap verstoren en vecht op hetzelfde moment tegen zijn demonen. Herinneringen aan een gitzwarte hond en onderaardse pijnen dwongen hem zijn huis en gezin achter te laten. Als een duizendpoot krioelt een onbeantwoorde schuldvraag in de meest gehavende krochten van zijn onderbewustzijn. Dit nieuwe, geïsoleerde bestaan doet werkelijkheid en hersenschimmen met elkaar versmelten. Wat volgt is een hallucinogene zoektocht waarin de seismoloog zijn geweten, bloedrode schijnsels, dierlijke incarnaties en andere fenomenen tegen het lijf loopt. Alles lijkt direct in verbinding te staan met de verscheurde wereld die hij juist zo graag tracht te ontvluchten. Of is dit alles slechts het product van een man wiens mentale toestand met elke stap verslechtert? 

 

Donald Duck de creatieve pech

Bekijk in de webshop

Diederik laat zijn creativiteit de vrije loop op de vuilnisbelt. Hij wil een kunstwerk maken van al zijn vondsten, maar als hij op een typemachine stuit, besluit hij een boek te gaan schrijven. Hij moet nu alleen nog een verhaal en een hoofdpersoon verzinnen. En dan valt zijn oog op Donald… 

 

Superdonald de ontknoping

Bekijk in de webshop

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden