Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieZojuist zijn toch nog de nieuwe titels van Silvesterbinnen gekomen. Heb gisteravond het weeshuis gelezen, aanrader spanende thriller. En natuurlijk de nieuwe Jan Jammerdan ook een absolute aanrader en een kerstgeschenk voor ieder :-).

 

Enorus
Conquest 5 sc

Bekijk in de webshop

Het laatste restje van de mensheid bestaat uit 5 kolonies, elk met een armada van ruimteschepen die het heelal doorkruisen richting 5 exoplaneten. Hun doel: veroveren! 

 

Reid Eckart
Snippers ISS 1sc

Bekijk in de webshop

 50% organisch, 50% machine, 100% killer! Tja wat zullen we er van zeggen :-) Een nieuwe scifi knaller van de makers van Conquests!

 

De arena der verdoemden
Golgatha 1 sc

Bekijk in de webshop

De lotgevallen van een gevallen gladiator uit Pompeï, die zijn verloren eer probeert terug te winnen. 

 

Pol en de kerstman

Bekijk in de webshop

Wie kent Pol nu niet. Wereldwijd groeien lezers jong en oud op met de klassieke en nieuwe avonturen van het beertje Pol en zijn vrienden Pingo, Pelle en de Admiraal. 

 

Shimy
Legendariers het begin 4 

Bekijk in de webshop

Voordat hun avonturen legendarisch werden bestond er een tijd waarin de vijf leden van De Legendariërs hun eigen levens leidden. Ontdek hoe ze samenkwamen om het sterkste team van de wereld te worden. 

 

Noodlottige liefde
Legendariers 15

Bekijk in de webshop

De populaire jeugdreeks De Legendariërs staat in Frankrijk al jaren in de Top-3 van Best Verkochte Stripreeksen. Er is zelfs een tekenfilmserie van gemaakt . 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden