Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Nieuw jaar nieuwe titels. Standaard en Dupuis brengen de titels van januari in februari uit.

 

De zwarte dood
Shelton en Felter

Bekijk in de webshop

Boston, 1924. Isaac Shelton, ooit bokser maar nu journalist, en Thomas Felter, een kleine boekhandelaar met ziektevrees, proberen samen een reeks geheimzinnige moorden op te lossen.

 

De gerechtigheid van de kraaien

Bekijk in de webshop

Tijdens de verovering van het Wilde Westen krijgt de familie Osborne er een nieuwe telg bij. De baby is de enige overlevende van een karavaan die werd uitgeroeid door de Cheyennes. Het kind krijgt de naam Catamount. Jaren later is Catamount een uitmuntende ruiter en schutter dankzij de opleiding van de oude trapper Slungel Pad.

 

Donald Duck Astronauten en autodieven

Bekijk in de webshop

Superheld tegen superschurk! Een gevangene ontsnapt uit de zwaarbeveiligde Altekras-gevangenis. En hij weet precies wat hij wil wraak nemen op SuperDonald, de roof van de eeuw plegen en de grootste schurk van Duckstad worden! Lukt het onze superheld om hem te stoppen?

 

Catamount pakket deel 1 + 2

Bekijk in de webshop

Tijdens de verovering van het Wilde Westen krijgt de familie Osborne er een nieuwe telg bij. De baby is de enige overlevende van een karavaan die werd uitgeroeid door de Cheyennes. Het kind krijgt de naam Catamount. Jaren later is Catamount een uitmuntende ruiter en schutter dankzij de opleiding van de oude trapper Slungel Pad

 

De bedrieger
Ter 3 HC

Bekijk in de webshop

Het einde van de eerste cyclus geeft Mandor (en de lezer) enkele antwoorden op vragen die sinds deel 1 opdoken waar komt hij vandaan en wat is de bestemming van de Jupiter? Mandor vervulde zijn missie er werd contact gemaakt met wie zich in het ruimteschip bevindt of met wie er nog overbleef. Een oorlog verscheurt de opvarenden van de Jupiter sinds een bende fanatici gelijk wie ervan weerhoudt het commando van het gigantische ruimteschip over te nemen. Zij hebben liever dat het ruimteschip het pad van God volgt. Het doel van Mandor en zijn metgezellen bestaat nu uit het bereiken van de commandopost, die voorlopig standhoudt, maar voor hoelang nog? Op zoek naar zijn eigen identiteit leert Mandor dat zijn twijfels gegrond zijn: hij is geen profeet en misschien is hij zelfs geen mens.

 

De bedrieger
Ter 3 SC

Bekijk in de webshop

 

 

De blijvers
Op mars 3 HC

Bekijk in de webshop

Mars, de gevangenisplaneet, komt in opstand. De situatie is niet meer onder controle. Rojas, de leider van de sekte van de Syncretische Kerk, start een laatste kruistocht om de kolonie op Mars in te nemen. De komst van nieuwe gevangenen die door de aarde zijn gestuurd, betekent een aanwinst voor de troepen die de fanatieke leider aanvuurt. Vooral omdat het ruimteschip een te duchten wapen meevoert. Om de plannen van Rojas te dwarsbomen, heeft Jasmine zich aangesloten bij de Eenlingen. Hun enige kans: de krachten verenigen met de bewakingsdienst van Mars, onder leiding van Sophie Berken. De twee vrouwen respecteren elkaar, zullen zij aan zij vechten en deze laatste kans aangrijpen. Maar is het niet te laat? Compleet verhaal in 3 delen 

Scenario Sylvain Runberg (Orbital, Zaroff, Warship Jolly Roger, Jakob Kayne, Millenium) Tekeningen Grun (Het verbond der opalen, Metronom)
Groot succes in frankrijk (meerdere malen herdrukt)

 

De blijvers
Op mars 3 SC

Bekijk in de webshop

 

 

Ter compleet sc + sleeve pakket dl 1/2/3

Bekijk in de webshop

 

 

Op mars_  compleet trilogie sc + sleeve

Bekijk in de webshop

 

 

A fake story

Bekijk in de webshop

Heel geraffineerd zet A fake story waarheid en onwaarheid tegen elkaar af in een boeiend politieonderzoek Op 30 oktober 1938 zendt Orson Welles op CBS The War of the Worlds van H.G. Wells uit. De toneelmaker bewerkt de roman tot nieuwsflitsen en maakt het stuk adembenemend reëel. Paniek breekt uit! Een valse oorlog jaagt het hele land angst aan titelen de kranten de volgende dag. In het verhaal van Laurent Galandon doodt een man zijn vrouw, voor hij ook zijn zoon neerschiet, om te ontsnappen aan de slachting door Marsbewoners. Een gevierde, voormalige journalist, Douglas Burroughs, trekt op onderzoek. Hij schrijft er een boek over.

 

Titel

Bekijk in de webshop

Een gloednieuwe reeks die zich afspeelt in de ruimte. Vijf leerlingen gaan met de Decaan, een mysterieuze, stokoude figuur, op zoek naar wijsheid en kennis klinkt bijna als de zoveelste saaie klasuitstap, maar hé, de ruimte is nog wel wat anders! Dus twijfel niet, buckle up en reis mee de ruimte in, naar de sterren en daar voorbij!

 

De groene hel
Gil Saint Andre 13 HC

Bekijk in de webshop

Welkom in de groene hel van de goudhandel. Aan het eind van zijn gezinsvakantie besluit Gil Saint- André op bezoek te gaan bij een oude kennis. Met zijn ULM volgt hij de oevers van de Amazone wanneer hij plots een prauw ziet met goudzoekers die kinderen gebruiken voor hun handeltje. Verontrust door de onverschilligheid van de ordediensten besluit hij zelf op onderzoek uit te trekken. Al snel krijgt hij de hulp van Laura, een lerares die zich ongerust maakt over de verdwijning van een paar van haar leerlingen. Samen raken ze verstrikt in een onguur netwerk.

 

Witte hel van Leningrad
Frontlines 8 HC

Bekijk in de webshop

1936. De Olympische spelen van Berlijn. Vier mannen en twee vrouwen van verschillende nationaliteiten bezegelen hun vriendschap op de tonen van Lili Marleen, een lied dat later zal uitgroeien tot een oorlogsklassieker. Het lied vertelt de geschiedenis van het Duitse volk en zal zich, net zoals onze zes helden en de oorlog die hun leven ondersteboven zal halen, niet door grenzen laten tegenhouden. Zo start een reeks gebeurtenissen waarin liefde, vriendschap en strijd de rode draad vormen. 

 

Habner
De Meester inquisiterurs 10 HC

Bekijk in de webshop

Habner en Akyleen komen aan in de havenstad Karnak. In opdracht van rechter Adraël moeten ze, op terugweg van hun missie, een aantal boeken ophalen. In de bibliotheek maken ze kennis met Aliënor van Lekyar. Ze weten op dat moment nog niet dat ze een werk in haar bezit heeft dat van levensbelang is voor het voortbestaan van de Orde, de Bakal-Efraïm’ Iedereen wil het legendarische boek in handen proberen te krijgen, en onze helden raken betrokken bij een razende wedloop.

Meester-Inquisiteurs is een concept-reeks van Jean-Luc Istin, waarin een Orde Meester-Inquisiteurs met magische krachten strijd voor de vrede, na jaren van bloedige oorlog in Oscitanië. Maar ook de krachten van het kwaad zijn niet te onderschatten.

 

Dezelfde wreedheid
Vijf rijken 4 HC

Bekijk in de webshop

De jonge koning Mederion en Terys, zijn Omber, worden duchtig op de proef gesteld door de opstand van de leeuwen. Maar zij staan voor een nieuwe tijd, waarin geen ruimte meer is voor rivaliteit tussen rassen. Voor de activistische studenten die de monarchie willen omverwerpen, is dit een gouden kans om de samenleving te veranderen. Die problematiek laat de gijzelaars koud, zij voeren eindelijk hun ontsnappingsplan uit. Terwijl er op afgelegen eilanden strijd wordt geleverd om Astrelia terug te vinden, maakt de stad der katachtigen zich op om, nog maar eens, op zijn grondvesten te daveren.

 

Tokyo A-bom
Wunderwaffen 13 HC

Bekijk in de webshop

September 1945. Japan is klaar voor de ultieme strijd, met de hulp van de Duitsers, die in het geheim Wunderwaffen naar het oosten verschepen om de B-29’s te verrassen die de Japanse steden bombarderen. Alles wijst in de richting van een extreem krachtige, nieuwe bom die het Rijk van de Rijzende Zon zal treffen. Maar op het moment dat Enola Gay nadert, met haar helse lading, duikt er een zwerm Japanse Lippisch P13a’s op. Na de vernietigende aanval op Hiroshima besluit Truman om de A-bom niet in Europa in te zetten. Een onrustwekkend verschijnsel in de buurt van Wewelsburg, twee jaar later, verandert de zaak. En in het Witte Huis denkt president Truman terug aan de vuurzomer van 1945, terwijl de haviken in zijn entourage het vervolg al voorbereiden.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden