Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Nu ook de nieuwe titels van Dark dragon books met o.a. Harley Quinn, altijd leuk.

 

Antoine Serves

Bekijk in de webshop

Broeder Dominicaan Antoine Sèvres doorkruist het koninkrijk van Frans I, Waar hij vaak verwikkelt raakt in de misdaden van zijn tijd. Hij heeft de martelwerktuigen van de barbaren en de inquisitie doorstaan en weet dat het soms beter is de aard van de mens te onderzoeken dan de heilige geschriften te ontcijferen om het kwaad aan de kaak te stellen. Vervuld van twijfel, nieuwsgierig naar de wetenschap, verleidt door het ontluikende humanisme, weet hij ook om te gaan met de dolk die hij onder zijn gewaad verbergt. Maar reflectie en deductie blijven zijn favoriete wapens om de bloedige raadsels op te lossen waarmee hij wordt geconfronteerd. 

 

Verloren ziel De zoektocht van meester guillaume

Bekijk in de webshop

Guillaume zal de dood van zijn vader nooit kunnen accepteren. Als zijn moeder met Meester de Brifaut wil hertrouwen, ziet hij dat niet zitten. Op de dag van hun vertrek naar hun nieuwe huis, verdwijnt zijn zus, Hélis. Hun moeder, maakt zich zorgen omdat de regio krioelt van de gevaarlijke plunderaars. Guillaume wordt verscheurd: is het zijn plicht om zijn moeder te volgen of om zijn zus te vinden?

 

House of M 1/3

Bekijk in de webshop

De Avengers en de X-Men worden geconfronteerd met een gemeenschappelijke vijand die hun grootste bedreiging wordt: Wanda Maximoff! de Scarlet Witch draait door en het lot van de hele wereld ligt in haar handen. Zal Magneto zijn dochter helpen of haar krachten in zijn eigen voordeel gebruiken?

 

House of M 2/3

Bekijk in de webshop

 

 

Batman white knight Harley Quinn 1

Bekijk in de webshop

The Joker is dood, Bruce Wayne zit achter de tralies en Gotham City raapt zichzelf net bij elkaar zonder Batman. Terwijl Harley Quinn worstelt om zich aan te passen aan haar nieuwe leven als moeder van Jack Napiers tweeling, grijpt een meesterbrein genaamd de Producer het moment aan om een groep schurken samen te stellen, te beginnen met de Starlet, een seriemoordenaar die Gothams filmsterren vermoordt in eerbetoon aan hun rollen op het witte doek. Wanneer een gruwelijke plaats delict een verband suggereert met The Joker, wendt FBI-agent Hector Quimby zich tot Harley als de enige persoon met informatie die de zaak zou kunnen oplossen. Met wat hulp van Bruce stemt Harley ermee in om het onderzoek te starten, maar om haar kinderen en haar stad te beschermen moet Harley flirten met waanzin en haar eigen verleden onder ogen zien.

 

Batman white knight Harley Quinn 2

Bekijk in de webshop

 

 

De herrijzenis van de aartsmagier

Bekijk in de webshop

In een wereld waar Necro-mancers de vaardigheden van de doden kunnen gebruiken, streeft elk naar een band met de machtigste geesten de beste tovenaar, de meest begaafde jager, de meest sluwe koopman. Maar wanneer de jonge Morla bezeten raakt door een voormalige aartsmagiër, is het zijn broer die een manier zal moeten vinden om hem te helpen en trouwens, om de wereld te redden. Zijn broer, die alleen een verwarde geleerde, een onhandige krijger. en een buikdanseres kan oproepen. 

 

Een valse glorie
De eed van staal 1

Bekijk in de webshop

Terwijl de volkeren van het uitgestrekte land herstellen van de burgeroorlog die hun land heeft verwoest, wordt een van de helden van het conflict vermoord in het hart van de stad Torrède. Estella Ascensal, een jonge assistent van de wacht met speciale vaardigheden, wordt door de militie te hulp geroepen om de moord te onderzoeken. Op hetzelfde moment verlaat Aelis Mendigal, voormalig strijder van Torrède, de stad. Zij moet een schrijver zoeken die is verdwenen aan de grenzen van de Onarch-provincies. Terwijl de een in de buik van de stad duikt om geheimen te ontrafelen, zal de ander de Romanis vergezellen in de voetsporen van de voorbije oorlog. Het einde van zijn reis zal ook het einde van hun illusies zijn. Want wat als de helden van het volk niets anders waren dan oorlogsmisdadigers die in staat waren tot de meest verachtelijke daden om hun roem te beschermen? 

 

De val van de krijgsheren
De eed van staal 2

Bekijk in de webshop

 

 

Het geheim van de elfen
De artilleuses 3

Bekijk in de webshop

Als er niets ontploft, hebben ze een fout gemaakt. Sprookjesstad Parijs 1911, Lady Remington, Miss Winchester en Madamme Gatling hebben eindelijk het geheim van de zegelring ontdekt, een magische ring die ze hebben gestolen en waar de geheime diensten van Frankrijk, Pruisen en de Elfen om vechten. Gevangen tussen drie vuren, zijn ze niet van plan hun schat los te laten en ze weten dat een gewapende overval de beste verdediging is. Bukken dus!

 

Het woord van de metselaar

Bekijk in de webshop

Op 24 augustus 1572 was de Schotse architect William Schaw in Parijs getuige van het bloedbad van Saint-Barthélemy. Hij blijft diep verbluft achter door deze bloedige gebeurtenissen. Is er alleen geweld om geschillen op te lossen? Deze vraag zal William voor altijd kwellen en de koers van zijn lot bepalen. Na bijna tien jaar in Europa te hebben rondgetrokken, ontmoet William een vreemde weduwe die hem een fragment van Salomo's tempel toevertrouwt. Voor hem is dit een teken. Want door het heilige fragment aan hem toe te vertrouwen, geeft de weduwe hem ook een missie: de Schotse vrijmetselaars verenigen en onder de controle van de koning plaatsen. Om dit doel te bereiken, ontdekt William het bestaan van een mysterieus en oud broederschap van vrijmetselaars waarin Schaw de humanistische voorschriften zal herkennen die hij altijd al heeft willen uitdragen... 

 

Klauwsporen
John Lord 3

Bekijk in de webshop

Een origineel noir verhaal dat zich afspeelt in het New York van de jaren 1920, waar een onwaarschijnlijk paar detectives een mysterieuze moordenaar achtervolgt. Ex-detective John Lord, net teruggekeerd uit WOI, Wordt ervan overtuigd om een speciaal onderzoeksbureau, bekend als de UPI, opnieuw leven in te blazen om de gruwelijke dood van de oprichter te onderzoeken. Terwijl John wordt vergezeld door Clara, een eigenwijze psychologiestudent, wordt het duo gevolgd tijdens hun wilde rit van de Big Apple naar de Bayou van Louisiana.

 

Lewis en Clark de ontdekking van het westen

Bekijk in de webshop

Beleef het avontuur. Schrijf geschiedenis. Washington, begin 19e eeuw. Thomas Jefferson, de nieuw gekozen president van de Verenigde Staten van Amerika, overtuigt het Congres om een ongekende expeditie om het wilde Westen te verkennen op te zetten. Een expeditie onder leiding van kapitein Meriwether Lewis, bijgestaan door William Clark, een expert in riviernavigatie en geografie. Het is hun missie om de beide kusten met elkaar te verbinden en zo een nieuwe handelsroute te creëren. Maar afgezien van de symboliek en handelswaarde, zal deze expeditie de studie van indianenstammen, de flora, fauna en geologie van deze regio's mogelijk maken. De twee weten het nog niet, maar ze staan op het punt om een van de grootste menselijke en wetenschappelijke avonturen in de Amerikaanse geschiedenis te schrijven. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden