Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieWat later dan gewend maar dan nu ook op de website en in de nieuwsbrief van de Noorman de nieuwe titels van deze week. De Noorman was een paar dagen in Rome en daar was het goed vertoeven met o.a. lekker pizza's en ijs. Maar met een stapel nieuwe strips is het goed thuiskomen met o.a. een nieuwe titel van Arsene Lupin

 

De post en liefdebezorger 2

Bekijk in de webshop

Bij haar terugkeer uit Australië, in 1958, heeft Linette lang niet alles vernomen of alles begrepen! Ze weet nu wie haar echte vader is en dat hij het met vrouwen aanlegde tot zijn dood door een fietsongeluk. Maar wat er op het eiland gebeurde na de oorlog en wat er is gebeurd met de vrouwen van de post- en liefdebezorger, die op het kerkhof liggen, weet ze uiteraard niet! Even na de oorlog zette echter een ander, nog onvermijdelijker drama het leven van de eilandbewoners op hun kop. Een wreed drama dat beter nooit zou uitkomen. Aangrijpend vervolg dat leest als een detective. 

 

Wajdi
De adoptie cyclus 2

Bekijk in de webshop

Start van een nieuw tweeluik na het uitstekend onthaalde eerste verhaal. In dit nieuwe tweeluik van topscenarist Zidrou komen compleet andere personages voor met hun eigen complexe adoptieverhaal. De beste bedoelingen hebben soms de slechtste gevolgen. Wajdi komt oorspronkelijk uit Jemen en groeide op in de oorlogsverschrikking. Een gebroken kindertijd door gevechten, ontbering, leed. Na maandenlang wachten, kunnen Gaëlle en Romain eindelijk Wajdi thuis ontvangen. Wantrouwend en gehard door de omstandigheden en geen woord van de taal sprekend, schrikt het tienjarig kind op van het minste alledaags geluid en vat het de simpelste gebaren verkeerd op. De gelukkige adoptieouders worden snel geconfronteerd met de eerste nee, adolescentieproblemen en rebellie. Wajdi heeft het slechtste gekend, er is tijd nodig om het beste te aanvaarden. 

 

Boes 25

Bekijk in de webshop

 Surrealistische van Wil Raymakers en Thijs Wilms.

 

Valse sporen

Bekijk in de webshop

Al vijftien jaar vertolkt Frank de beroemde marshal Johnson in een dagelijkse show in Woodstone. Hij is eigenwijs, opvliegend en compleet bezeten door zijn personage. Een beetje te veel, volgens zijn psychiater, sinds Frank op een toerist heeft geschoten. Frank wordt officieel “te oud” bevonden voor de rol en verliest alles. Zijn enige perspectief is een reis door het Westen, aangeboden door zijn collega’s. Zijn bagage bestaat uit zijn ontslag-vergoeding en een authentieke Colt Single Action, model 1880. En diep in zijn ziel een te herschrijven legende. Nieuwste one-shot van de auteur van Nooit, De reis van Abel en De terugkeer. Met een dossier. 

 

Donald Duck de slimme assistent

Bekijk in de webshop

Na de zoveelste mislukte inbraakpoging in het geldpakhuis ontmoeten de Zware Jongens oom Dagoberts afgedankte slimme assistent. Deze robot is zo afgesteld dat hij hulp biedt bij alle zakelijke plannen. Ook als die plannen niet helemaal legaal zijn, zoals die van de Zware Jongens…

 

Sammy integraal 4

Bekijk in de webshop

Saga Uitgaven bundelt alle verhalen van Sammy in een reeks van tien integralen met heel wat bonuspagina’s. Deze integraal bundelt in chronologische volgorde de avonturen die tussen 1978 en 1981 in het weekblad Robbedoes zijn gepubliceerd:

- Het schroeifenomeen
- Voetbal is oorlog
- Lijfwachten in Hollywood
- Ku-Klux-Klan
- Extra drie korte verhalen: Zo’n leuk strandje!, Vriendschap op losse schroeven en Oh, die dametjes toch.

 

 

De sterren van de geschiedenis collectors pack

Bekijk in de webshop

 

 

Tschagatta
Malefosse 6

Bekijk in de webshop

Winter/lente 1590. Gunther en Pritz zijn op oorlogsverlof en stappen met Malka door de streek van Wallis. Ze willen halthouden bij Jaromir de Zigeuner voor ze, misschien, terug naar hun geboorteland kunnen. Maar ook kleinere streken worden, net als grote landen, door elkaar geschud. Vrede heeft altijd een tijdelijk aspect, en heerst slechts zolang het evenwicht tussen de strijdende partijen duurt

 

Arsene Lupin

Bekijk in de webshop

 Ontdek de avonturen van de beroemde gentleman-inbreker! Een Franse detectiveklassieker opnieuw uitgebracht in een prachtig geïllustreerde uitgave.

 

Van zand en vuur

Bekijk in de webshop

Gloednieuwe collectie gewijd aan dé krachtpatsers van de oorlog: tanks! Een slag met zware gevolgen. 1 juli 1942. De Desert War woedt in alle hevigheid. Op 20 juni hebben de Italo-Duitse troepen van maarschalk Rommel het Britse Achtste Leger verslagen bij Tobroek. Na een roemloze aftocht door Libië en Egypte graven de Engelsen zich in achter een haastig opgezette verdedigingslinie tussen El Alamein in het noorden en de Qattarawoestijn in het zuiden. Generaal Auchinleck, commandant van het Achtste Leger, staat er slecht voor. Rommel staat gekend als een hardnekkig en moedig tegenstander, terwijl het moraal bij zijn troepen erg laag staat. Auchinleck verwacht dat de Woestijnvos van zijn overwinning gebruik zal maken om zijn linie te doorbreken.

 

De woorden van de panter

Bekijk in de webshop

Deze beeldende parabels dompelen je zo onder in een universum dat doet denken aan de fabels van La Fontaine, of aan het Jungleboek. Jérémie Moreau vertelt een diepgaand verhaal waarin de dieren unieke levende wezens worden, met bijzondere levens en schoonheid.

 

Het jaden ei
De laatste draak - hc

Bekijk in de webshop

Jeanne en haar drakenvrouw zijn op weg naar het Nabije Oosten om onderzoek te doen naar geruchten over een drakenei dat daar gevonden zou zijn. Draga, een Draca-heks heeft van haar Orde dezelfde opdracht gekregen, terwijl Stali, een gevallen drakenvrouw, besluit om naar de Cinque Terre te gaan om daar een inwijdingsritueel te ondergaan dat haar wel eens noodlottig kan worden. Alle pionnen staan op het speelbord en hoewel de spelers nog van niets weten, is het de toekomst van de Orde die op het spel staat. 

 

Het jaden ei
De laatste draak - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Tabula Rasa 2/2
Klaw

Bekijk in de webshop

Angelo Tomassini heeft het zwaar! In een paar maand tijd heeft hij moeten aanvaarden dat hij een Dizhi is, een wezen uit de Chinese dierenriem dat half mens, half dier is. Maar hij heeft ook ontdekt dat hij de zoon is van een van de grootste maffiabazen van de stad. Angelo is niet van plan om werkeloos toe te kijken hoe zijn familie zijn leven en dat van een heleboel onschuldige mensen in gevaar brengt. Het is een voordeel om te kunnen veranderen in een tijger, zeker als je de misdaad wil bestrijden, maar Angelo is één dingetje vergeten: de Chinese dierenriem bestaat uit twaalf tekens. Tweede deel van een gloednieuwe jeugdreeks  al 13 delen verschenen in het Frans! 

 

Ontwaken 1/2
Klaw

Bekijk in de webshop

Klaw is een geweldige nieuwe reeks, waarvan in het Frans al dertien delen zijn verschenen.  Hoofdpersonage met bovennatuurlijke krachten.

 

Shannon 
Magiers 5 sc

Bekijk in de webshop

Nieuw deel in deze fantasyreeks met een vleugje magie uit de landen van Arran

Shannon moet haar stad beschermen, maar dat dreigt moeilijk te worden wanneer een paar spelende kinderen een holte ontdekken in de kelder van een huis, erdoor worden opgeslokt en weer uitgespuwd. Vanaf dat moment zijn ze anders. En dan overlijdt de archiefmeester op mysterieuze wijze. Een natuurlijke dood? Vast niet. Shannon gaat op onderzoek uit en alle aanwijzingen leiden naar een vreemd wezen, een wezen met een dreigende naam Iris’aa.

 

Dunnrak
Orks en Goblins 10

Bekijk in de webshop

Nieuw deel in deze fantasyreeks over het uitschot van de landen van Arran: Orks en Goblins Tijdens het vissen op het meer vist een jonge ork, Dunnrak, op een dag een hanger op, versierd met een fraaie steen. Wanneer plots de naam van zijn broer op de steen staat gegrift, maakt Dunnrak zich geen zorgen tot zijn broer later die dag sterft en zijn naam nadien verdwijnt. Het fenomeen doet zich al snel nog eens voor, en telkens er een naam verschijnt in de steen, sterft die persoon ook. 

 

Rotterdam Stripstad

Bekijk in de webshop

 Strips uit en over Rotterdam :-)

 

De man van de rivier

Bekijk in de webshop

Nieuwe grootse historische saga over het huis Valois Sinds zijn befaamde overwinning in Marignano droomt Frans I ervan het Italiaanse schiereiland te veroveren. Op 24 februari 1525 staat de Franse koning in Lombardije, aan de grens met Padua. Hij staat op het punt een strategische fout te begaan die hem in de kerkers van Karel V doet belanden. Het daarop volgende jaar wordt hij vrijgelaten, tegen een hoge prijs: zijn twee zonen worden naar Spanje gezonden en daar vastgehouden tot in 1530.

 

Yasuke
Kurusan de zwarte samoerai

Bekijk in de webshop

Voor een samoerai is er maar een weg die van het zwaard! De 23ste van de tweede maand kwam een zwarte knecht uit een christelijk land. Hij leek een jaar of 27, zijn lichaam was volledig zwart, zoals dat van een rund. Hij was stevig en straalde een krachtige persoonlijkheid uit. Bovendien was hij sterker dan 10 mannen samen. Nobunaga Oda, memoires 1579 Het was haast ondenkbaar dan Nobunaga, de eerste vereniger van Japan, en Yasuke, de slaaf, elkaar zouden ontmoeten, en meer nog elkaar zouden waarderen. De daimyo kocht Yasuke echter van zijn jezuïetenmeester, voor zijn eigen vermaak, vervolgens werd Yasuke zijn lijfwacht en uiteindelijk zijn vertrouwensman. Hij raakte zelfs bevriend met de man die het volk Kurusan noemde. 

 

De Toren 1 sc

Bekijk in de webshop

Brussel, 2072. Dertig jaar geleden is de wereld zoals wij hem kennen geëindigd. Een bacterie heeft zowat de hele bevolking weggevaagd en er wonen nog 2746 mensen op onze planeet. Ze leven opgepropt in een reusachtige toren, beschermd tegen de dood door dubbel glas. Hun leider is een bijzondere AI die Newton heet. Samen vormen ze de Verenigde Staten van Europa, die bestaan uit de ouden en de intra’s. De ouden hebben de wereld van vroeger nog gekend, zij herinneren zich de tijd waarin de lucht nog leefbaar was. De intra’s zijn geboren in de toren, ze volgen de regels en de leefwereld van de ouden, maar de laatste tijd groeit de onrust… 

 

De wasconische gijzelaar

Bekijk in de webshop

Nieuwe historische reeks over de grootste Frankische koning: Karel de Grote Karolus Magnus, die we vandaag kennen als Karel de Grote, is de oudste zoon van de eerste koning van de Karolingische dynastie: Pepijn de Korte. Om zijn koninkrijk uit te breiden, moet hij de strijd aanbinden met zijn buurlanden. Zo groeit hij stilaan uit tot Keizer van het Westen, naar het voorbeeld van de keizers van het antieke Rome. Hij neemt het daarbij op tegen andere volkeren, prinsdommen en rijken. 

 

Het Valkenjong 1 sc

Bekijk in de webshop

Niemand zal ons ooit scheiden. Niemand! De twaalfjarige Martin heeft een geheim: hij heeft in het bos een jonge valk gevonden. Dat is een gevaarlijk avontuur omdat de boerenknul het risico loopt in de cel te belanden als hij de vogel zelf houdt, want jagen met een roofvogel is voorbehouden aan de landheer. Maar Martin is niet te stoppen en hij weigert zich te onderwerpen. Tot de hardvochtige valkenier van het kasteel hem in de val laat lopen. Die wil van de valk een meedogenloze jachtvogel maken. Hoe gaat dat uitpakken voor de twee vrienden? 

 

Het Valkenjong 1 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Lief, liever, liefst

Bekijk in de webshop

Gerard Leever is een arnhemse striptekenaar en schrijver. Hij publiceert onder het pseudoniem Gleever. Gleever is een van de meest actieve jeugdstriptekenaars van Nederland. Hij is Nederlands langstlopende en eerste dagboektekenaar en regelmatig in het wild in de Noorman te vinden :-)

 

Eendagsvliegen

Bekijk in de webshop

Zes meisjes en zes jongens wonen in twee afzonderlijke compartimenten van hetzelfde ruimtevaartuig. Ze hebben zes minuten per week om elkaar te verleiden en te kiezen, onder het toeziend oog van camera’s aan boord. Zij zijn de kanshebbers van het Genesis-programma, de gekste speeddatingshow in de geschiedenis. Dit is bedoeld om de eerste menselijke kolonie op Mars te creëren. 

 

De demon
Waldin

Bekijk in de webshop

 

 

Het galactische leven
Teleportation inc 2

Bekijk in de webshop

Teleportatie. De droom van instant reizen is nu werkelijkheid. Maar de energiemassa’s die tijdens dergelijke overdrachten in het spel worden gebracht en de vereisten van de natuurwetten dwingen tot een strikt beheer van deze uitwisselingen. Dit is het werk van de Galactic Teleportation Company. En wanneer sommige van hun klanten denken te kunnen profiteren van het gemak van deze manier van reizen om te verdwijnen, zal de C.T.G. snel en krachtig moeten reageren. Om dit te doen, hebben ze een elitekorp in het leven geroepen: zowel spionnen als detectives, deze ongeëvenaarde onderzoekers hebben de taak verloren of vluchtende reizigers in de melkweg op te sporen en terug te brengen. De meest capabele en radicale van deze agenten is Lubia Thorel. 

 

Vermist na aankomst

Teleportation inc 1

Bekijk in de webshop

 

 

Dceased 1/3

Bekijk in de webshop

Wat gebeurt er met de beste helden van de wereld als de wereld vergaat? Als de dood zich over de planeet verspreidt, wie zal er dan leven en wie zal veranderen in dit apocalyptische verhaal van heldhaftigheid, opoffering en vernietiging? 

 

Dceased 2/3

Bekijk in de webshop

 

 

Winter soldier 1/2

Bekijk in de webshop

Captain America wordt geplaagd door herinneringen uit het verleden. Wanneer vervolgens blijkt dat onlangs een ander spook uit zijn verleden is vermoord, slaan de twijfels toe. Zijn die herinneringen en de dromen over de Tweede Wereld- oorlog wel echt of wordt hij door iets of iemand gemanipuleerd? En is het lijk dat op de helicarrier van S.H.I.E.L.D. wordt onderzocht misschien ook een onderdeel van een veel groter complot? Samen met oorlogsveteraan Nick Fury en collega Sharon Carter gaat Captain America op zoek naar antwoorden. De vraag is alleen: is hij wel voorbereid op wat hij tijdens zijn speurtocht zal ontdekken? En boven alles die ene vraag. wie is de Winter Soldier? 

 

Winter soldier 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Het kasteel van de sterren 5

Bekijk in de webshop

Planeet Mars, 1873: Serafijn en zijn vrienden begeleiden de prinses en haar volk door de hooglanden. De Martianen ontvluchtte de Pruisische invasie en hoopte een toevluchtsoord te vinden buiten de verboden landen van de pool van Mars. Maar vreemde verschijnselen vermenigvuldigen zich en Bismarcks oorlogsschepen dreigen hen tot op de pool te volgen. Zal hun redding rusten op de overblijfselen van een oude Mars-beschaving, of van een meer pragmatische alliantie met het gloednieuwe interplanetaire rijk van Napoleon de 3e? 

 

Moord op de golflinks
Agatha Christie

Bekijk in de webshop

In Frankrijk aan de oever van het Kanaal is een misdaad begaan. Een merkwaardig toeval dat Poirot de dag ervoor een brief heeft gekregen van de overledene, die hem een delicaat onderzoek wilde toevertrouwen. Meer is er niet nodig voor Hercule Poirot, en zijn vriend, kapitein Hastings, om het heft in eigen hand te nemen om te ontdekken wat deze moord verbergt. Maar inspecteur Giraud, van de Franse politie, is niet bereid samen te werken met Poirot. Een nieuw onderzoek voor Hercule Poirot, die in het hart van een buitengewoon complot zal duiken.

 

De ontvoering van Juanita
Zoro

Bekijk in de webshop

Zorro werd in 1919 geboren uit de pen van Johnston Mc Culley. Bijna 100jaar later heeft de gemaskerde held niets van zijn vurigheid verloren. Don Diego de la Vega, is een respectabele burger overdag, maar bestrijdt s’nachts het onrecht met de punt van zijn zwaard. De gemaskerde ruiter en zijn beroemde sergeants Garcia, Benardo en Tornado hebben de kindertijd van verschillende generaties op zijn kop gezet met hun romans, films, tv-series, tekenfilms en veel strips. Jean Pape was een van de meest getalenteerde cartoonisten van Zorro en tekende deze avonturen meer dan 10 jaar lang. Drie van zijn mooiste verhalen zijn geselecteerd, volledig vernieuwd en ingekleurd: Duel met het machinegeweer, de ontvoering van Juanita en de gieren.

 

Het kasteel van de sterren 6

Bekijk in de webshop

Planeet Mars, 1873: Serafijn en zijn vrienden begeleiden de prinses en haar volk door de hooglanden. De Martianen ontvluchtte de Pruisische invasie en hoopte een toevluchtsoord te vinden buiten de verboden landen van de pool van Mars. Maar vreemde verschijnselen vermenigvuldigen zich en Bismarcks oorlogsschepen dreigen hen tot op de pool te volgen. Zal hun redding rusten op de overblijfselen van een oude Mars-beschaving, of van een meer pragmatische alliantie met het gloednieuwe interplanetaire rijk van Napoleon de 3e?

 

Vella Lavella
Black sheep squadron 5 sc

Bekijk in de webshop

Spanning in de stille oceaan! Het Black Sheep Squadron vertrekt met verlof naar Sydney. De Japanners vallen hen bij hun terugkeer, vlak voor hun aankomst in Munda aan. Boyington denkt dat een van zijn piloten te spraakzaam was bij zijn vriendin, die informatie aan Japanse spionage moet hebben doorgegeven. Schout-bij-nacht admiraal Clark biedt aan om een marine eenheid toe te wijzen aan een vliegdekschip om uitgeputte marinepiloten te ondersteunen en Boyington moet dit verrassende nieuws bekendmaken aan zijn piloten. 

 

De waanzin van de dag

Black sheep squadron 6 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Arsene lupin de holle naald

Bekijk in de webshop

Een paar uur voor zijn dood schreef Lodewijk XVI een gecodeerd bericht dat aan Marie-Antoinette het geheim zou onthullen dat de koningen van Frankrijk altijd van vader op zoon hebben doorgegeven. Een eeuw later krijgt Arsène Lupin het perkament in handen dat hij besluit te ontcijferen. Maar wat kan deze tekst over een holle naald verbergen? Ontdek het beroemde meesterwerk van het mysterieuze verhaal van Maurice Leblanc in strips! 

 

Op reis om de wereld met Donald Duck

Bekijk in de webshop

In dit spannende album beleven oom Dagobert, Donald en de neefjes de leukste avonturen op reis... overal ter wereld! Het begint allemaal met een wanhopige, steenrijke woerd die een extréém waardevol bolletje meeneemt naar de Zuidpool, omdat dit de enige plek is waar het veilig is. Dat denkt-ie tenminste..

 

Donald Duck De geheimen van het pakhuis

Bekijk in de webshop

Een weekend zonder Bertus: Bertus wordt uitgenodigd door een van de oudste butlergenootschappen om als eregast een lezing te geven op hun congres. Hij wordt in de watten gelegd door de aanwezige butlers, maar toch knaagt er iets. En hoe redt oom Dagobert zich een weekend lang zonder zijn trouwe steun en toeverlaat? 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden