Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

Thorgal, De jonge jaren 8: Twee bastaards SC en HC

Le Lombard
Bekijk in de webshop

Angst en geweld regeren in het domein van Harald met de blauwe tand. Ze sparen niemand, noch de klootzak van zijn zoon, noch deze Vikingen uit een ver dorp. Gevangene van deze tiran, Thorgal is veroordeeld om deel te nemen aan zijn angstaanjagende circusspelen. Zal hij er nog steeds zonder nieuws uit Aaricia in slagen de valstrikken van de bloeddorstige koning te dwarsbomen?

 

Jugurtha – Integraal 2/4

Le Lombard
Bekijk in de webshop

Het verhaal van de Kabylische prins zou maar twee albums duren, maar het succes was zo groot dat Jean-Luc Vernal een vervolg moest verzinnen voor dit historische personage. De scenarist neemt Jugurtha mee op reis, van de punt van Armorica naar de Mekong. Een lange reis vol uitgestrekte en gevarieerde landschappen – die uit de verf komen dankzij de potloden en penselen van Franz – maar de tirannen zijn overal dezelfde, van de wrede Romeinse bezetters tot de bloeddorstige manschappen van de rode Prins. Dit tweede deel van de integrale bevat de volgende albums: De oorlog van de zeven heuvels, De steppewolven, De Chinese muur, De rode prins. De integraal bevat een uitgebreid geïllustreerd dossier over de reeks en de auteurs.

 

Jacob Kayne 2: De meester van de vergetelheid

Le Lombard
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Savage 5: Black Calavera

Een episch oorlogsrelaas tegen de achtergrond van het 19e eeuwse Mexico.  Topscenarist Yann (Piccolo in veldgroen, Berentand) op z’n best! Tekeningen van Félix Meynet, meester van de direct colour

 

Yoko Tsuno integraal 7: Duistere complotten

Uitgeverij
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Scherven Littekens: Littekens

Dupuis
Bekijk in de webshop

Scherven is het eerste deel van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zaterdag 4 mei 1946. Een jaar na het einde van de oorlog. Op een begraafplaats vinden Victor en Esther, voormalig geliefden, elkaar terug. Beiden zijn getekend door de oorlogsjaren en zitten vol verhalen over deze zwarte periode die zich maar moeilijk laten vertellen. Verhalen over de – vaak onmogelijke – keuzes die ze hebben moeten maken, geliefden die ze zijn kwijtgeraakt en, niet in de laatste plaats, de strijd die ze voeren met hun geweten. Het gesprek komt aanvankelijk dan ook moeilijk op gang.

 

Scherven Littekens: Scherven

Dupuis
Bekijk in de webshop

Littekens is het tweede deel en slot van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zondag 5 mei 1946… Precies een jaar na het einde van de oorlog praten Victor en Esther – schuchter – over wat ze doorgemaakt hebben tijdens de bezettingsjaren. Meer en meer wordt duidelijk dat zwart en wit nauwelijks bestonden in die donkere tijd, maar dat deze juist vooral grijswaarden kende. Victor blijkt zijn aanvankelijke apathie te hebben ingewisseld voor daden. En Esther? Zij heeft de duistere kanten van de mens gezien. En die van zichzelf. Is er nog een sprankje hoop voor het tweetal op de eerste bevrijdingsdag?

 

Onbemande dreiging 1: Terreur boven de Theems

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Onklopbaar 2: Jouw lokale superheld

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Lucky Luke (new look) 47: Zeven korte verhalen

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Lucky Luke (new look) 28: Het escorte

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Bollie & Billie 3: Vrienden gaan voor

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Bollie & Billie 4: Het systeem Billie

Dupuis
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De leeuw van Juda 1/3

Dargaud
Bekijk in de webshop

In de jaren 1920, in Kenia en vervolgens in Ethiopië, werd John Wallace, een Engelse kolonist verdacht van moord gearresteerd. Hij wordt naar een gevangenis gestuurd waar hij aan dwangarbeid wordt onderworpen en hij overleeft in moeilijke omstandigheden voordat hij weet te ontsnappen. Een mysterieuze zwarte vrouw gaat hem achterna en volgt hem meedogenloos: alleen zij weet wie Wallace echt is en waar hij zijn leeuwenkracht vandaan heeft. Hun antagonisme verbergt in feite een vreselijk geheim en hetzelfde verlangen naar vrijheid en absoluut dat hen naar de diepten van Afrika zal leiden. De auteurs van ‘Black OP’ schrijven een groot verhaal over avonturen tegen de achtergrond van reizen, kolonialisme, religie, verkenning en sjamanisme.

 

Amazonia 5

Dargaud
Bekijk in de webshop

1949. Alle puzzelstukjes rond ‘Jo’, een vreemd wezen met bovennatuurlijke krachten, beginnen samen te vallen. In het tropische regenwoud stoten miss Austin en kapitein Delio op de gestrande Duitse onderzeeër. De schat ligt eindelijk binnen handbereik! Ze moeten snel handelen want de goudkoorts krijgt al snel de Braziliaanse geheime dienst te pakken, en de vluchtende nazi’s, en zelfs de vijandige inheemse indianenstammen, die de meanderende rivier volgen… Het langverwachte slot van een spannend verhaal van Leo, Rodolphe en Marchal waarin avontuur, spionage en fantasy samengaan. De Britse inlichtingendienst MI6 speurt naar buitenaards leven in het Amazonegebied. Amazonia is het vervolg op de succesvolle cycli Kenya en Namibia. Ultraspannende sciencefiction van grootmeester Leo in samenwerking met Marchal en Rodolphe.

 

Ravian door: Het pantser van de Jakolass

Dargaud
Bekijk in de webshop

Met de tijdopener verlieten we Valerian weer als een kind in de straten van Parijs. We zien hem op het aanrecht leunen, de sigaret in de mond, kalend, ruig en knapperig.Tussen de twee, een ramp, een groot ongeluk in het ruimte-tijd continuüm. Mézières en Christin hebben na veertig jaar en tweeëntwintig albums besloten de serie te sluiten. Maar de echte helden die sterven nooit, bepaalde auteurs, uitgekozen, kunnen met de zegen van de twee makers hun eigen avontuur van Valérian en Laureline schrijven. Eén voorwaarde: dat het album geen eenvoudige variatie is, omdat er veel zijn, maar een originele “herhaling” in de eigen stijl van de auteur. En zelfs een uitzonderlijk album in elke zin van het woord. Dit is het geval met dit eerste opus, ondertekend door Manu Larcenet, een onwaarschijnlijke en zeer jubelende kruising tussen Les Oiseaux du Maître en Bill Baroud, een vleugje humor ongebruikelijk voor een essentieel album.

 

De ridders van Heliopolis 4: Citrinitas, de gele fase

Glenat
Bekijk in de webshop

Hij zal nooit koning van Frankrijk zijn. De alchemie heeft een grotere toekomst voor hem in petto. 1888. In het hoofdkwartier van de Ridders van Heliopolis maakt Asiamar, honderdtien jaar oud, zich klaar voor het laatste ritueel van zijn initiatie: Citrinitas, de gele fase, waarin hij zijn jeugd zal terugvinden, zodat hij duizend jaar kan worden. Het wordt nu ook tijd dat hij ingewijd wordt in de geheimen van de Ridders, die door hun meester nauwlettend worden bewaard. Want om de mensheid te redden, heeft de meester de kracht van al zijn leerlingen nodig. Maar eerst moet Asiamar een missie uitvoeren: de laatste grote dreiging voor hun orde het hoofd bieden. Een vrouwendoder die dwaalt door de mistige nachten van Londen, de hoofdstad van de moderne wereld: Jack the Ripper! Alejandro Jodorowsky mengt in zijn grootse esoterische saga de geheimen van alchemie met de mysteriën van de geschiedenis en creëert zo een ware apotheose. Een episch fresco dankzij het werk van Jérémy Petiqueux, een van de beste realistische tekenaars van zijn generatie.
Een hoogst eigenzinnige en licht occulte versie van het verhaal van de Franse dauphin. Verbluffend tekenwerk van Jérémy – Barracuda – Petiqueux.
Jodorowsky is een fenomeen: filmregisseur, acteur en stripauteur van ontelbare klassiekers als De Incal, De Metabaronnen, Borgia, Bouncer, De zonen van El Topo.

 

Vorstenbloed 4: Wraak en verlossing

Glenat
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Oliver Page en de tijddoders

Glenat
Bekijk in de webshop

Desberg en Griffo nemen ons mee naar een groot PULP avontuur in een fusie tussen SF en Victoriaanse fantasie. Een verhaal in twee delen die in 2020 kort na elkaar zal verschijnen. Een vloek uit het verleden. Een plaag uit de toekomst. Het jaar 3500. Shayne, de Amazone, doorkruist in haar pantser van leder en metaal een troosteloze aarde op jacht naar de laatste vijanden van de beschaving: een ras van parasieten die de controle over de mens overnemen. Heel wat jaren eerder, in 1875, ontdekt Oliver Page, een jonge archeoloog die een missie uitvoert in Perzië, een tombe van een onbekende koning, waarin een troon prijkt, gemaakt van goud en steen. Tijdens zijn onderzoek legt hij de hand op mysterieuze ringen, die een oude kracht bevatten. Een vloek met mogelijk desastreuze gevolgen voor de toekomst… Is Oliver degene die de parasieten gaat wekken, of is hij de sleutel tot hun vernietiging? En als dat zo is, hoe kan Shayne met hem in contact komen? Stephen Desberg en Griffo dompelen ons onder in een groots sciencefictionspektakel met Victoriaanse toetsen.

 

Amoras 6: De underdog 

Standaard
Bekijk in de webshop

Om definitief uit de geldzorgen te raken, bewandelen zowel Suske en Wiske als Jerom en Lambik duistere paden. Ze spelen een gevaarlijk spel en tot overmaat van ramp verdwijnt Wiske spoorloos. Kan Suske haar nog redden?

 

Rode Ridder 266: Gedoemd

Standaard
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Suske & Wiske: De preutse prinses

Standaard
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De Smurfen 39: De smurfen en de ooievaarsvlucht

Standaard
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Nachtwacht 4: De hellehond

Standaard
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Bloesems in de herfst HC

Biloan
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Maankop Integraal 2/2

Biloan
Bekijk in de webshop

Maankop verscheen voor het eerst begin jaren 1999 in het beroemde stripblad (À suivre)/Wordt Vervolgd. Het verhaal speelt zich af op het eiland Damanuestra waar de bevolking gebukt gaat onder het juk van een dictator en zijn vrouw. Tot overmaat van ramp wordt het eiland geteisterd door gigantische golven die niets heel laten op hun weg. Maar de golven lijken geen vat te hebben op één persoon – een man zonder stem en zonder gezicht. De radeloze bevolking ziet in de golventemmer hun redder. Maankop is een ambitieuze vertelling waarvan het scenario zijdelings ook de geschiedenis van de twintigste eeuw overspant. Het betekent de start van twintig jaar vruchtbare samenwerking tussen François Boucq en Alejandro Jodorowsky, twee reuzen van de Negende Kunst. Eerste samenwerking van vele tussen Jodorowski en Boucq (Bouncer), twee reuzen van de Negende Kunst. Een gelaagd en maatschappijkritisch verhaal. De verhalen De onzichtbare kathedraal, De sluitsteen en Het ei van de ziel worden gebundeld in 2 integrales met een uitgebreid dossier.

 

Het masker van duizend tranen 1: De dood reist met ons mee

Biloan
Bekijk in de webshop

Na een verschrikkelijke strijd daalt op de vlakte van Mizushiro een doodse stilte neer. Tussen de lijken op het slagveld lopen jammerende weduwen. Een van hen, Sadakïo, is op zoek naar haar verloofde, Koburo, wanneer ze Masamura ontmoet. Hij is ondersteboven van haar schoonheid en ontroerd door haar verdriet, en hij stelt voor haar te helpen het stoffelijke overschot van haar verloofde naar haar dorp te brengen. Sadakïo wil haar belofte aan Koburo inlossen en gaat op zoek naar het masker met de duizend tranen. Met dat masker kan een sterveling afdalen in het dodenrijk en eruit terugkeren met een geliefde. En dat is net wat Sadakïo van plan is. Masamura vertrekt samen met haar naar het kasteel van Takeda, waar hun een tragisch lot wacht.

 

Jommeke strip – nieuwe look 299: De flipposaurus

Ballon Comics
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Diep in de zee: 5

Ballon Comics
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Dance Academy deel 11

Ballon Comics
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Emila Hoekland: En de vermiste yetischatten

Ballon Comics
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Tranen van bloed

Arcadia Archief
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Donald Duck Classics 4: Dracula

Sanoma
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden