Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
De nieuwe titels van dupuis en standaard zijn vandaag weer binnen gekomen met o.a. Cliton integraal deel 3, jeugdsentiment.  De man die de wereld bedacht (Leo) en bleekwater zien er goed uit.  En een absolute must have voor de Noorman: Lance Crow Dog

 

Bestemming Canada

Bekijk in de webshop

Meer dan een miljoen Canadezen hebben Nederlandse voorouders. Dit betekent dat heel veel Nederlanders familie in Canada hebben. Wanneer, waarom en hoe verlieten die hun geboortegrond? Wat waren hun verwachtingen en wat hebben ze uiteindelijk gevonden? Kortom: wat zijn hun verhalen? Aan tien van onze beste stripauteurs werd gevraagd een van die verhalen tot leven te brengen. Hun antwoord leidde tot dit boek, dat bewijst hoe het beeldverhaal als geen ander medium op een toegankelijke en artistieke wijze persoonlijke verhalen kan verbeelden.

 

Destination Canada (Engelse versie)

Bekijk in de webshop

 

 

La bande dessinee de Drs. P

Bekijk in de webshop

Een tiental fijne liederen van Drs. P schitterend verstript door de Beverwijkse stadsdichter, filmmaker, tekenaar en beeldend kunstenaar Frits Smid. Met onder meer de verstripping van Dodenrit, De Veerpont en Het Trapportaal.

 

De laatste mens

Bekijk in de webshop

In een rauwe, wrede woestijn, waar mens en machine niet met elkaar overweg kunnen, probeert een klein maar hard meisje de met bloed doordrenkte slagvelden over te steken in de hoop een veilige plek te vinden. Maar in plaats daarvan ontdekt ze iets wat ze nooit zou verwachten in dit verlaten land. De Laatste Mens is het volledig met de hand geschilderde debuut van auteur/illustrator Merel Moonen. Het album bestaat uit de twee korte verhalen De Laatste Mens en het prijswinnende Vormen. Bekroond met de Plastieken Plunk Publieksprijs 2017. 

 

Sigmund gaat eropuit

Bekijk in de webshop

Dokter Sigmund verplaatst zijn spreekkamer graag naar buiten. Als geen ander kent hij de heilzame werking van strand, bos en heide op ons gemoed. Het zware hoofd leegmaken tijdens een frisse wandeling, daar kan toch geen pil tegenop! In Sigmund gaat eropuit zijn de mooiste en grappigste tekeningen over dit onderwerp bijeengebracht. Hoewel tekenaar Peter de Wit al ruim veertig jaar in Amsterdam woont is hij geen stadsmens. Liever trekt hij eropuit om mooie plekjes in ons land te bezoeken en weg te dromen naar het landschap van zijn jeugd op de boerderij. 

 

De laatste missie
Tex Willer in kleur 11

Bekijk in de webshop

Op scenario van Giorgio Giusfredi tekent hij het volgende verhaal: Lucky Joe Beauregard heeft niets meer te verliezen. Vandaag moet hij op pad om, net als toen, Texas te redden van comancheros, hopelijk voor het laatst. Als hij de ravijnen van de Sacramento Mountains intrekt om zich te meten met El Morado en diens meedogenloze bendes is één ding onveranderd Tex Willer en Kit Carson rijden nog steeds aan zijn zijde mee. 

 

Bleekwater

Bekijk in de webshop

Fransois rijdt dagelijks leveringen van een droogkuisfirma rond met een busje, in een afgeleefde grootstad waar het de laatste weken onophoudelijk lijkt te regenen zonder veel opklaringen in het vooruitzicht. Het dagelijkse hoogtepunt van zijn ochtend bestaat uit een bezoek aan de krantenkiosk van de hartelijke Maryvonne, waar hij zijn lottobiljet met steevast dezelfde cijfercombinatie inlevert, en even verderop een eerste frisse pint in zijn stamcafe Monico, om de dag op gang te trappen. Elke avond doolt Fransois door de natte afgeleefde straten die hij kent als zijn broekzak, net als alle snackbars, cafe's en bioscopen, terwijl het leven geruisloos voorbijglijdt. Onverwacht geconfronteerd met een dramatische situatie, neemt Fransois op enkele seconden een beslissing die op het eerste zicht zijn mooie toekomstdromen zou kunnen waarmaken.  Na zijn meermaals bekroonde debuut Beatrice is Bleek Water de tweede graphic novel van auteur Joris Mertens 

 

Lance crow Dog collector's pack 6,7,en 8

Bekijk in de webshop

Lance Crow Dog is een halfbloed, een mesties. Niet vanzelfsprekend voor een FBI-agent! Voor de politie is hij een indiaan. Voor de indianen is hij een blanke flik. Dus incasseert hij. Von beide kanten. Hij torst zijn melancholie en zijn existentiële twijfels in zijn eentje, tot zijn baas hem verplicht een team te vormen met de verleidelijke agente Helen Cotwright. In deze indiaanse politiestrip contrasteren het geweld von een arrogant blank Amerika, de wrede en racistische realiteit voor de "natives" met de gevoelens van de twee hoofdrolspelers. Met een illustratie van Gaël Sejourné Oplage 400 exemplaren

 

De man die de wereld bedacht

Bekijk in de webshop

De aarde staat voor een vreselijke buitenaardse dreiging en de oorlog in de ruimte lijkt verloren. Kapitein John Bowman, een uitzonderlijk navigator, is betrokken bij een incident waardoor hij in contact komt met een mysterieuze donkere materie. Gerepatrieerd en in quarantaine geplaatst, staat hij onder voortdurende bewaking. Hij wordt geplaagd door steeds terugkerende nachtmerries. Uitgeput besluit hij te ontsnappen en hij ontdekt dat de entiteit waarmee hij in contact is geweest, hem vreemde krachten heeft gegeven. Zijn krachten kunnen misschien zelfs de loop van de oorlog veranderen en de mensheid redden! 

 

Clifton Integraal 3

Bekijk in de webshop

Door een computerstoring wordt Clifton het doelwit van de MI5. Hij moet nu gedwongen vluchten voor zijn collega's! Gelukkig wordt hij spoedig met hen herenigd en kan hij een plan om de Britse economie te destabiliseren verijdelen. Een opwarmertje, want de MI5 zal zich daarna aan het trainen van panters wagen. Grootse detectiveromans zijn er niets tegen! Turk en de Groot gaan naar hartenlust te werk, met grappen, woordspelingen en andere onwaarschijnlijke situaties.

 

Black Friday (deel 1 van de 2de cycles)

Bekijk in de webshop

Na de recente gebeurtenissen in Londen worden Jay en Kita door de zelfingenomen bourgeoisie meer dan ooit als terroristen beschouwd. Maar dankzij de Angry Mothers, een kleine groep activistische moeders die de twee jonge vrouwen hadden opgericht, heeft hun strijd zich als een lopend vuurtje verspreid. Als gevolg daarvan is SHI nog nooit zo zichtbaar geweest in heel Londen, waar het de rechten van zowel vrouwen als kinderen behartigt. Bij Jay's graf begint Apolline te beseffen hoe het leven van haar biologische moeder er vroeger uitzag; een leven van strijd en gevecht, voor een groter doel. Maar is Apolline sterk genoeg om het gewicht van haar erfenis te dragen? Is zij klaar om het over te nemen van haar dode moeder, over wie zij niets weet 

 

Watchdogs legion 2/2

Bekijk in de webshop

Guns of Kennington! De DedSec-organisatie werd ernstig in gevaar gebracht door de dodelijke aanval op de raveparty. De groep heeft echter haar laatste woord nog niet gezegd, integendeel! Haar leden zijn de daders van de aanslag al op het spoor. Het is de hoogste tijd om in te grijpen: het vluchtelingenkamp Kennington wordt geteisterd door mensenhandelaars en het aantal slachtoffers neemt elke dag toe. DedSec zal de verantwoordelijken voor al die verwoeste levens laten boeten. Duik in het cyberpunk- en dystopische universum van Ubisofts kassucces: Watch Dogs Legion! In dit avontuur, dat ook los van het spel kan gelezen worden, schrijven Sylvain Runberg en Gabriel Germain een plot dat anticipatie, actie en politieke metaforen mengt. Het verhaal speelt zich af in een angstaanjagend (en toch zo geloofwaardig) Londen. Het houdt het midden tussen V for Vendetta, Blade Runner en Black Mirror.

 

De odyssee van Fenyx 2/2

Bekijk in de webshop

In het dodenrijk zal ze uit haar as herrijzen. Aan de poorten van Hades’ koninkrijk staat Fenyx op het punt het hol van de dood binnen te gaan; het land der schaduwen waaruit niemand terugkeert. Zij heeft Niobe beloofd haar zoon bij haar terug te brengen en het lot te herstellen dat Tantalus, haar krankzinnige vader, haar heeft opgelegd. Fenyx is van plan zich aan haar belofte te houden, maar maakt zich geen illusies: er zullen vele gevaren zijn. Zij weet dat zij Cerberus zal moeten trotseren en Charon voor de gek houden. Zij weet dat de hele Onderwereld haar zal willen verdrijven, omdat een levende ziel hier niet welkom is. Want het leven brengt hoop met zich mee en alle doden zullen Fenyx vragen hen te helpen te ontsnappen uit deze helse en eeuwige brandhaard. Voor liefhebbers van legendarische uitdagingen en confrontaties. Duik in het hart van de Griekse mythologie met de odyssee van Fenyx! Dit op zichzelf staande tweeluik speelt zich af in het universum van het videospel Immortals Fenyx Rising, waaraan het ook zijn epische karakter en zijn dosis actie en avontuur ontleent. 

 

Lotta draaft door

Bekijk in de webshop

Lotta doet alles op haar eigen manier. Soms een beetje onhandig, maar altijd met goede bedoelingen. Samen met haar vader, oma Toeps, zusje Elfie en haar beste vriendin Bien beleeft ze elke dag kleine en grote avonturen.

 

Bollie en Billie koning deugniet

Bekijk in de webshop

Komt dat zien, dames en heren, komt dat zien! Heer Billie en zijn trouwe onderdanen, Bollie en Pim, zullen je verwelkomen in hun kasteel voor buitengewone avonturen. Als een echte koning van het kattenkwaad haalt Billie, thuis of tijdens familiebezoeken aan kastelen, alles uit de kast en heerst hij over zijn kleine wereld met zijn karakteristieke vrolijkheid en humor

 

Jommeke de schat van niemand

Bekijk in de webshop

Marie heeft er genoeg van dat haar zoon altijd maar op avontuur trekt met zijn vrienden. Nu is het een keer haar beurt! Ze wil samen met haar vriendinnen eropuit trekken, maar vindt nergens een goede aanleiding voor een avontuur. Tot ze bij Jan Haring op zolder een SOS-boodschap in een fles vindt. Genoeg aanleiding tot avontuur voor drie stoere mama’s! 

 

Dood wakker worden
De kiekeboes 161

Bekijk in de webshop

Fanny en haar nieuwe vriend gaan op vakantie in Lapland. De rest van de familie verzeilt, na de diefstal van hun nieuwe keuken, in Roemenië. Daar ontmoeten ze een stel oude bekenden: de vampiers Mona, Benny, Vladje en opa Vladimir. Eindelijk komen ze te weten hoe deze laatste ooit in een rolstoel belandde. Een gebeurtenis die tot op vandaag de dag nazindert en nog een staartje krijgt in Lapland. En wel tijdens de honderdjarige International Vampire Convention die plaatsvindt in een spectaculair ijshotel.

 

De strijd der titanen
De kampioenen 118

Bekijk in de webshop

Na een hoogoplopende ruzie met Boma neemt Pol ontslag als trainer van F.C. De Kampioenen. De spelers reageren ontzet, maar Boma beweert dat hij snel voor vervanging zal zorgen. In de Pussycat ontmoet hij Isabel, een sportieve jongedame, die van aanpakken weet. Zij wordt door Boma aangesteld als nieuwe trainer. Al gauw blijkt dat ze geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Pol biedt ondertussen zijn diensten als trainer aan bij de Schellekens van Grootjans.

 

Urbanus omnibus

Bekijk in de webshop

Vijf Urbanus-albums gebundeld in één band – als dat maar goed komt! In deze omnibus lees je volgende verhalen: Vaarwel, Eufrazie! (51), De stiefmoeder van Urbanus (52), Game over! (53), De laatste dagen van Urbanus (54), De geest in de koffiepot (55).

 

De kale kroon
Suske en Wiske 362

Bekijk in de webshop

Suzko en Wizka zijn de aangenomen kinderen van tsarina Annah. Nadat deze tot hun grote verdriet komt te overlijden blijkt dat ze allebei evenveel recht op de troon hebben. Volgens Raadsheer Gorputin moet er dan een tsarenproef gehouden worden. Een wedstrijd waaruit moet blijken wie het meest geschikt is om tsaar te worden. Prins en prinses gaan meteen op stap onder begeleiding van hofbediende Lambikov. Deze draagt de kale kroon die als scheidsrechter zal toezien op de zes proeven. Maar al snel blijkt dat deze levensgevaarlijk zijn. De koningskinderen hebben er dan ook hun handen vol mee. Zeker als iemand die liever zélf op de troon wil zitten hen langs alle kanten stokken in de wielen steekt. Voeg er ten slotte nog de jaloerse koning van een buurland met veroveringsplannen aan toe en de poppen gaan aan het dansen 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden