Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Dark Dragon books pakt o.a. weer goed uit met een aantal mooie marvel titels.
 

Superman / batman de komst van supergirl 1/2

Bekijk in de webshop

Wanneer Batman een mysterieus ruimteschip op de bodem van de baai van Gotham ontdekt, gaan alle alarmbellen rinkelen. Het ruimteschip lijkt namelijk afkomstig van Krypton en de inzittende beweert dat ze Kara Zor-El is, het nichtje van Superman. Maar is het een plan van een van de vele vijanden van Superman en Batman of is dit jonge meisje écht Supergirl?

 

Superman / batman de komst van supergirl 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Spider-man De omgekeerde wereld 1/2

Bekijk in de webshop

Iedereen weet dat het zwarte pak dat Spider-Man kreeg tijdens de Geheime Oorlogen uiteindelijk de gevaarlijke schurk Venom werd, maar wat gebeurde er voordat Peter Parker de sinistere geheimen van de symbiont ontdekte? Dit is een van die avonturen uit de tijd dat Spider-Man zijn zwarte pak droeg en het aan de stok kreeg met Hobgoblin. Hoe komt Hobgoblin aan zijn nieuwe magische krachten? En waarom is de hele wereld veranderd in één grote nachtmerrie? 

 

Spider-man De omgekeerde wereld 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Art book Moebius, Lazlo Parker

Bekijk in de webshop

Moebius is het pseudoniem van Jean Henri Gaston Giraud, bekend van onder andere Blueberry. Als Moebius liet hij een andere, spirituele en fantasiekant van zichzelf zien 

 

Prins Dakker
Alias Nemo

Bekijk in de webshop

1840. Terwijl het leger van de Britse Oost-Indische Compagnie zijn land bezet, reist de erfgenaam van het Marathi-rijk naar Europa onder de naam Prins Dakkar. Bewonderaar van La Pérouse, vreedzaam, nieuwsgierig naar alles, weet hij  nog niet dat het lot hem tot de nachtmerrie van de Engelsen zal maken en dat hij binnenkort bekend zal staan ​​onder de naam Kapitein Nemo!

 

Het spookschip

Bekijk in de webshop

951, oostkust van de Verenigde Staten. Een priester in de bloei van zijn leven, pater Mils, wordt toevallig geconfronteerd met een mysterieuze ziekte die een van zijn parochianen bijna dodelijk treft. De patient is echter niet alleen. Bewogen door medeleven, is Mils vastbesloten een genezing te vinden. Al snel ontdekt hij nog een patient in het nabijgelegen ziekenhuis, en vervolgens verschillende soortgelijke gevallen in verschillende delen van de Verenigde Staten. Elke keer dat hij hen probeert te benaderen, verdwijnen de zieken op het laatste moment. Wie willen koste wat kost vermijden dat pater Mils hen spreekt. En waarom?

 

De vijf en het gestrande goudschip

Bekijk in de webshop

Julian, Dick en Annie gaan logeren bij hun nicht Georgina, die liever een jongen zou zijn en George genoemd wil worden. George heeft een eigen eiland van haar opa geerfd, Kirrin-Eiland. Door een storm wordt een van de scheepswrakken rond het eiland naar boven getild en op de riffen gesmeten. In het wrak vinden ze een oud kistje met een aanwijzing voor een schat. Maar ze blijken niet de enigen die op zoek zijn naar goud. 

 

De vijf en de geheime doorgang

Bekijk in de webshop

 

 

Operatie dragonfly
Amber Blake

Bekijk in de webshop

Rechtvaardigheid heeft een nieuw gezicht! Amber Blake was nog maar een kind toen ze werd gerekruteerd voor een school voor hoogbegaafde kinderen, waar haar een mooie toekomst werd beloofd. Maar kwaadaardige tegenstanders verstopten zich in het bestuur van de school en als Amber ze wil ontmaskeren, moet ze voor haar leven vluchten. Nu is ze een toprekruut van een geheime instantie die vastbesloten is een einde te maken aan iedere vorm van menselijke slavernij. Ze zal iedereen vernietigen die ooit de mensen van wie ze houdt, pijn heeft gedaan. Een opmerkelijke strip, mede doordat het scenario werd geschreven door Jade Lagardere, zelf een veelgevraagd topmodel. Een blik van binnenuit!

 

Bloedroes
Malcolm Max 4

Bekijk in de webshop

In zijn nieuwe avontuur onderzoekt Malcolm Max een mysterieuze reeks moorden, worstelt hij met bloeddorstige moordende demonen en onthult hij duistere geheimen. Daarnaast zorgt zijn vrouw die uit het niets verscheen, voor irritatie.

 

De scherpschutter - hc
De slag om de schelde

Bekijk in de webshop

Deze strip volgt de belevenissen van de Canadese oorlogscorrespondent Jim Borden en zijn zoektocht naar een Duitse scherpschutter. We volgen beide hoofdpersonen vanuit Frankrijk en België in Zeeland waar ze getuige zijn van de slag om de Schelde. 

 

De scherpschutter - sc
De slag om de schelde

Bekijk in de webshop

 

 

Le Major Moebius

Bekijk in de webshop

 Moebius is het pseudoniem van Jean Henri Gaston Giraud, bekend van onder andere Blueberry. Als Moebius liet hij een andere, spirituele en fantasiekant van zichzelf zien.

 

Mars Moebius

Bekijk in de webshop

Moebius is het pseudoniem van Jean Henri Gaston Giraud, bekend van onder andere Blueberry. Als Moebius liet hij een andere, spirituele en fantasiekant van zichzelf zien. 

 

40 Days Moebius

Bekijk in de webshop

 

 

The kong crew 2

Bekijk in de webshop

Wil je weten waar de mysterieuze en agressieve pterodactylussen vandaan komen die zich hebben gevestigd in het hart van Manhattan? en waar Virgil, Jonas en Irvin zijn gebleven? En wanneer de volgende ontmoeting met de beroemde Kong plaats- vindt? En vooral wat is er met je favoriete teckel gebeurd? Als Betty eindelijk van Virgil hoort blijkt hij in handen van gevaarlijke Amazones te zijn. Ook worden enkele mysteries uit het verleden ontrafeld. Ga dus opnieuw de lucht in met het elite-eskader van Manhattan!

 

Paradiso postkaarten Moebius

Bekijk in de webshop

 Laatste setje nog te koop.

 

Titel

Bekijk in de webshop

Laatste setje nog te koop. 

 

Het grote superheldenboek

Bekijk in de webshop

Herontdek de superheld in zijn puurste vorm! Het Grote Superheldenboek neemt je mee naar de gloriejaren van het Amerikaanse beeldverhaal. Negen fascinerende vertellingen over wonderlijke waaghalzen en redders in nood. Lees hoe helden Captain Flash, Black Cat, Magno the Magnetic Man en Doctor Frost het aan de stok krijgen met gigantische robotspinnen, koelbloedige gangsters en mystieke superschurken. Door zijn eenvoud en omvang een absoluut onmisbare compilatie voor jong en oud. Het Grote Superheldenboek staat garant voor uren stripplezier voor lezers van alle leeftijden! 

 

Donald Duck Reis om de Wereld 1 - Europa

Bekijk in de webshop

Donald Duck Wereldreis Pocket In dit album staan meerdere strips die zich afspelen in diverse landen van de wereld. Maar ook vind je er spelletjes en puzzeltjes, net als verschillende weetjes over de landen die bezocht worden. 

 

Donald Duck Pocket 325 - Sensatie in Superkat City

Bekijk in de webshop

Donald heeft kaartjes weten te bemachtigen voor een rondleiding in het pretpark Superkat City. De neefjes kunnen niet wachten om daar hun favoriete striphelden Roodstaart, Kit en Kat te ontmoeten. Om er op tijd te kunnen zijn, lenen ze Willie Wortels zeppelin. Maar net als ze Superkat City in de verte zien liggen, moeten ze een noodlanding maken.

 

Deadpool night / return of the living dead

Bekijk in de webshop

Dit Collectorpack bevat het complete verhaal! Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun grote bek worden? Wie zei dat zombie-horrorstrips niet humoristisch kunnen zijn? Huiver bij de aanblik van een leger afgrijselijke, rottende vleesmonsters dat rondzwerft en bibber bij alle zombies die Deadpool een koppie kleiner maakt.  Cullen Bunn, de schrijver van de geliefde "Deadpool Killogy", schreef één van de duisterste verhalen van Deadpool, en niet alleen omdat het hele boek in zwart en wit (en rood) is! Je bent gewaarschuwd, mijn vriend! Dus luid de etensbel en sluit de deur als Deadpool de zwervende ondoden onder handen neemt! 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden