Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

Magiers 1: Aldoran HC

Daedalus
Bekijk in de webshop

Een nieuwe spin-off van de reeks Elfen, Dwergen en Orks & Goblins. De serie situeert zich na deel 16 van Elfen. Alhoewel Dwergen in de zelfde wereld zich afspeelt kan je de verhalen los van elkaar perfect lezen. Van de serie magiërs verschijnen 4 delen. Tyrom, een oude kluizenaar, blijft ondanks zichzelf bij Shannon, een ondeugend kind van Castlelek. Deze onafhankelijke stad wordt begeerd door koning Gerald die van plan is het aan zijn koninkrijk te annexeren. Dus wanneer Tyrom een ​​huurling ziet die Shannon bedreigt, grijpt hij in. Het volgende moment liggen de stomende resten van de huurling aan zijn voeten. Hij begrijpt niet wat er zojuist is gebeurd. Is hij een magiër? En zo ja? Waarom verloor hij zijn geheugen?

 

Carthago 9: Het pact van de eeuweling

Daedalus
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Iason en het gulden vlies 1: Eerste wapenfeiten

Daedalus
Bekijk in de webshop

Als erfgenaam van de troon van Iolcos is Jason de enige overlevende van een bloedbad door zijn oom, Felon Pelias. Door zijn moeder veiliggesteld, vervolmaakte hij zijn leertijd bij de beste opvoeder van Griekenland: de centaur Chiron. Als volwassene gaat Jason zijn bestemming vervullen en zijn troon opeisen. Maar, gevangen door zijn oom, merkt hij dat hij de meest gevaarlijke missie moet ondernemen: het vlies van goud terugbrengen, een schat zo onschatbaar als ontoegankelijk. Om het te grijpen, zal hij zich moeten omringen met de besten. En bouw een schip dat de verschrikkelijke Straat van Dardanellen kan oversteken. Dus alleen, de reis begint. In dit eerste deel van een trilogie, ontdek het ontstaan ​​van de zoektocht van Jason, een van de beroemdste mythen van het oude Griekenland!

 

Elfen 22: De hoeder van de wortels HC

Daedalus
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Frontlinies 7: Het kokoda pad HC

Daedalus
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De ilias 2: De oorlog van de goden HC

Daedalus
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De wijsheid van mythes: Theseus en de minotaurus H

Daedalus
Bekijk in de webshop

In het koninkrijk Tzeze leert de jonge, knappe en briljante Theseus dat hij niet alleen de zoon van Poseidon is, maar ook die van Aegeus, soeverein van Athene. Terwijl hij naar de mythische stad loopt, roostert hij een veelvoud aan monsters en wordt hij een legende zelfs voordat hij zijn doel bereikt. Maar wanneer hij eindelijk zijn vader ontmoet, ontdekt hij dat hij het slachtoffer is van een verfoeilijke chantage. Om de negen jaar eist Minos, de koning van Kreta, van Aegeus een offer om hem de toorn van Zeus te besparen: zeven jonge mannen en zeven jonge meisjes worden in de Minotaurus in het hart van het labyrint in de wei gegooid. Om er een eind aan te maken, staat Theseus klaar om het formidabele wezen onder ogen te zien. Zijn grootste uitdaging staat hem te wachten.

 

Dating for geeks 11: The next generation

Uitgeverij L
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Kapitein Kreis integraal 1

Arboris
Bekijk in de webshop

Deze speciale bundeling van de vijf delen van de Kapitein Kreiss-reeks verschijnt in een zeer kleine oplage en is voorzien van een speciale genummerde en gesigneerde ex-libris. Daarnaast bevat de bundeling nog 4 extra pagina’s met niet eerder gepubliceerde schetsen.In 2242 wordt de wereld geregeerd door banken en de multinationals Nexon en Newnuke. Het is een tijd waarin elk levend wezen, inclusief de door Nexon genetisch gemaakte mensen, een identificatiechip geïmplanteerd heeft gekregen. Controle van de bevolking vindt plaats door Cyclops,
wandelende reuzen die eveneens door het almachtige Nexon zijn gefabriceerd. Met de sciencefictionserie Kapitein Kreiss heeft Eindhovenaar John Heijink na zijn terugkeer in de stripwereld laten zien wat hij kan! Het tekenwerk brengt de toekomstwereld tot leven en de vele grote, drukke scenes blinken uit in gedetailleerdheid! Deze bundeling bevat de volledige eerste
cyclus van Kapitein Kreiss.

 

Michel Wijdeveld: Mens en de kosmos

Mooi Weer
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Michel Wijdeveld: Het leven heeft zin

Mooi Weer
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Gevaarlijke dames, een ballade

Scratch
Bekijk in de webshop

Valérie Zézé, ex-lerares Frans, zit opgesloten in de gevangenis van Vorst. Voor de achtste maal veroordeeld wegens diefstal zal ze moeten proberen om te gaan met het leven in hechtenis, met vriendschap, eenzaamheid en hoop. Ze moet leren begrijpen hoe ze geworden is wie ze nu is, hoe ze van de drugs af kan blijven en hoe ze de vrouw die ze is geworden achter zich kan laten. Dit waargebeurde verhaal is een indringende, grappige en ontroerende ode aan de hoop. Een aangrijpende vertelling over deze besloten wereld en de vrouwen die haar bevolken.

 

Donald Duck vrolijke stripverhalen 36: Het verrassingsfeest

Sanoma
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Donald Duck megapocket Zomer

Sanoma
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden