Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
 Zojuist zijn nog de titels van Silvester binnen gekomen.

 

Tanami
Conquest 7 sc

Bekijk in de webshop

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada’s met ruimteschepen zetten koers naar tien exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar één keuze: veroveren. Tanami is een vijandige planeet die zich in het tijdperk van het Jura bevindt en waar de onlangs gearriveerde Australiërs enkel als heerlijk hapje fungeren. De dinosaurussen zijn echter niet de enige vijand, er waart ook een oeroude symbiont rond. In het midden van de jungle wordt een handvol overlevenden wakker aan boord van een ruimteshuttle. Het enige wat ze zich kunnen herinneren is dat ze gevlucht zijn om aan de vernietiging te ontsnappen.

 

De zusters van de wraak
Orde drakenridders 29

Bekijk in de webshop

Met de draken komt de chaos, waar alleen maagden immuun voor zijn. Zo ontstond de Orde van de Drakenridders. Agnessa is nog maar een kind wanneer ze wordt weggerukt van haar Orde van Drakenridders en naar het Fort wordt gestuurd om een Zuster van de Wraak te worden. Haar lot ligt dan vast: ze gaat dicht bij de draak slapen om zich te laden met zijn energie. Jaren later zal ze zich moeten opofferen om haar vuur te laten ontploffen en het Beest te doden. Maar Agnessa wil niet slapen en sterven. Ze wil wakker worden en leven. De Orde van de Drakenridders is een reeks complete verhalen met daarin telkens een avontuur van een andere Drakenridder.

 

Selenie

Bekijk in de webshop

In een toekomst waarin de Aarde door een gigantisch conflict werd vernietigd leeft een groep mensen op de donkere kant van de maan. Omdat ze vreemde krachten ontwikkelen staan drie jongelingen plots in het brandpunt van de belangstelling. Selenie, Verne en Méliès besluiten de motieven van de bemanning van een neergestort ruimtetuig afkomstig van de Aarde nader te onderzoeken. Een avontuurlijke expeditie die de deur openzet naar de echte redenen waarom hun volk zich op de maan bevindt. Selenie, een compleet verhaal van Fabrice Lebeault en Greg Lofé

 

Uur U pakket deel 21 en 22

Bekijk in de webshop

Herfst 1651, tijdens de Fronde des Princes, vlucht de jonge koning Lodewijk XIV weg van Parijs. Hij wordt echter gedood door bandieten. De musketier d'Artagnan, die belast was met de bescherming van de koninklijke familie, is nooit van dit trauma hersteld. Een paar dagen na deze gruwelijke gebeurtenis wint de Prins van Condé de Slag bij Cognac en levert hij Frankrijk uit aan de Spanjaarden. Twintig jaar later probeert de verbannen kardinaal Mazarin een laatste alliantie te vormen om Frankrijk te heroveren. Hij roept zijn betrouwbaarste man terug om een belangrijke boodschap af te leveren, deze man, die een wapenmeester is geworden, blijkt d'Artagnan, de laatste van de musketiers. 

 

 Het cabaret der schaduwen - sc

Bekijk in de webshop

Krachtpatser, menselijke kanonskogel, messenwerper en weerwolf, de leden van het vrolijke gezelschap van het Cabaret der Schaduwen hebben allemaal een onmiskenbaar talent... voor trucage en illusie. Maar in een tijd waarin de Parijse elite enkel nog zweert bij films, zijn hun kunsten niet langer voldoende om de menigte te bekoren. Wanneer de onbeschrijfelijke professor Pipolet hen voorstelt om de wereld te redden, breekt voor hen het moment aan om werkelijk... spectaculair te zijn. Ieder deel van ‘De Spectaculairen’ is een afgerond verhaal.

 

Een boeman om mee te trouwen

Bekijk in de webshop

Robilar heeft zich gewroken. De kamerheer, de koning, zijn dochter en zelfs Panisse kwijnen weg in de gevangenis, terwijl hijzelf over het kasteel regeert in het gezelschap van de boeman die depressief is. Boeman Amnesiac wil zijn geheugen en menselijke vorm terugkrijgen door een prinses te kussen. Robilar organiseert daarom een wedstrijd om een geschikte kandidate te vinden. Hij had zich echter nooit kunnen voorstellen wat de vijf furies die naar het kasteel komen zullen veroorzaken. Robilar, de meesterlijke kat is hilarisch getekend drieluik van David Chauvel (Wollodrïn) en Sylvain Guinebaud (Detectives)!

 

14 - 18 de eerste wereldoorlog

Bekijk in de webshop

1914; het meest verschrikkelijke en bloedige conflict uit de geschiedenis barst los. Een oorlog die meer dan 18 miljoen soldaten de dood zal injagen. Ulysse is nog maar een kind als hij zijn vader en broer uit zijn vertrouwde wereldje ziet vertrekken naar de desolate, door de oorlog verziekte loopgraven in het oosten van Frankrijk. Een oorlog die van korte duur zou zijn, maar meer dan vier jaar duurt en de jonge Ulysse zijn jeugd afneemt. Hij wordt een strijder, die bereid is om op het veld van eer te sneuvelen voor zijn vaderland. Dit is getekend door Jérome Phalippou (Merlu, De avonturen van Betsy). Het bevat tevens een historisch dossier.

 

Jurr
ISS Snipers 3 sc

Bekijk in de webshop

Een van de beste Snipers verdwijnt in een vreemd bolwerk dat rondzweeft in de ruimte. Jürr, die de leiding heeft over een sterke taskforce, gaat op pad om hem terug te halen. Op de kolossale asteroïde ontdekt hij iets dat hem het leven zal kosten, of voor de krijgsraad zal doen belanden. Maar Jürr deinst voor niks terug hij is een Kleinn, maar zeker geen kabouter! Van de makers van CONQUESTS! Ieder deel is een compleet verhaal over een ander elite-team. 

 

De gouden stad
Hauteville house 19

Bekijk in de webshop

Geschiedenis, ronkende machines, vreemde krachten en een toefje literatuur komen samen in dit steampunk-avontuur. In Transvaal varen Eglantine, Gavroche en het Spook over de Oranjerivier op zoek naar de Zoeloekoning zodat ze hem de Bronzen Spin terug kunnen geven die tijdens de slavenhandel van zijn volk is gestolen. Meanderend over de rivier zullen ze het moeten opnemen tegen de godin Varna, de bewaakster van de Gouden Stad. Dit deel is tevens het einde van de vierde cyclus. 

 

Donald Duck Wachter van de melkweg

Bekijk in de webshop

In deze PREMIUM-pocket start een nieuwe reeks Super Donald-verhalen! We volgen de vaste club hoofdrolspelers én verloren gewaande vrienden en vijanden, maar ze spelen allemaal een andere rol. Oude bekenden in een nieuw jasje dus. Eén ding is niet veranderd.  

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden