Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieDe eerste golf van nieuwe titels van deze week is binnen met o.a. hoop in bange dagen deel 4 er komen nog een paar. Morgen woensdag 29 juni is de Noorman om 17.00 dicht vanwege een concertbezoek aan The Specials :-) Zaterdag 30 juli van 12.00 tot 15,00 signeert Aimée de Jong haar nieuwste titel zestig lentes. Kan je die dag niet maar wil je toch een gesigneerd exemplaar? Laat het de Noorman dan weten.

 

 

Robbedoes hoop in bange dagen 4

Bekijk in de webshop

Terwijl de geallieerden in Normandië zijn geland, staat Kwabbernoot op het punt een trein met een pantsereenheid van de nazi's aan boord op te blazen. Robbedoes stopt hem net op tijd: het is een trein met gedeporteerden! En hij is er zelfs van overtuigd dat hij Felix hoorde roepen vanuit een wagon! Uiteindelijk is het Spip die de Duitse trein opblaast, en zo de dood van Madeleine wreekt, de vrouw die Kwabbernoot in het verzet had gebracht en op wie hij verliefd was geworden. Vier weken later zijn de Britten in Brussel en Robbedoes heeft maar één doel voor ogen: zich ervan verzekeren dat hij zich vergist heeft en dat Felix en Felka, zijn Duits-Joodse schildervrienden, veilig zijn. Maar het dramatische nieuws stapelt zich op. En de terugkeer van de gedeporteerden, de zuivering en de afpersingen van de verzetsstrijders van het laatste uur zullen vele gebreken aan het licht brengen in de menselijkheid van sommige overwinnaars. De voortzetting en het einde van deze fascinerende roman over de Tweede Wereldoorlog, gezien door de ogen van een vindingrijke en humanistische tiener en een onverantwoordelijke zazou. 

 

Zestig lentes

Bekijk in de webshop

Josy laat pal op haar zestigste verjaardag resoluut haar uitgebluste huwelijk achter zich. Ze gaat er vandoor in een Volkswagen-busje, en probeert van haar herwonnen vrijheid te genieten. Maar haar man, kinderen en vrienden kunnen maar weinig begrip opbrengen voor die beslissing. Josy krijgt gelukkig steun van haar nieuwe, jonge buurvrouw en Christine, een vrouw die op haar vijfenvijftigste ook alles achter zich liet. Tussen Josy en Christine ontstaat een even onverwachte als oprechte liefde. Met 60 lentes bewijst scenariste Ingrid Chabbert dat op liefde én seksualiteit geen leeftijdsgrens staat.

 

Tom en Lisa 1910
Het fortuin van de Winczlavs 2 sc 

Bekijk in de webshop

Oklahoma, 1910. Het leven van Thomas Winczlav, de zoon van Milan, neemt een radicale wending wanneer hij ontdekt dat hij erfgenaam is van het whisky-imperium O'Casey. Hij zal die erfenis echter moeten delen met zijn tweelingzus Lisa. Wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, zal Thomas soms goedgelovig en vaak wispelturig proberen zijn zaak uit te bouwen. Daarbij zal hij de naam ‘Winch’ aannemen. Ondertussen zal Lisa, een vrije vrouw met een passie voor luchtvaart, een plaats voor zichzelf proberen te veroveren in een oorlogsluchtruim waarin een zekere Rode Baron de plak voert.

 

Tom en Lisa 1910
Het fortuin van de Winczlavs 2 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Het Ares schandaal
Lefranc 33

Bekijk in de webshop

Een originele synopsis van Jacques Martin, aangepast voor de 70ste verjaardag van de reporter! In de Parijse brasserie Lipp, luisteren Lefranc en Bruno, zijn redactiedirecteur, naar het verhaal van Marlène. Zij is een jonge Duitse vrouw die net de oorlogsverhalen van haar vader heeft gevonden. In juni 1940 werd de tankcolonne van Karl von Lieds door twee mysterieuze vliegtuigen vernietigd. Als enige overlevende van de aanval werd de officier overgeplaatst naar het Oostfront waar hij enkele maanden later overleed. Geen enkel onderzoek bracht iets aan het licht over de twee vliegtuigen. De Duitse hiërarchie wilde de zaak in de doofpot stoppen. Maar nu de jonge vrouw de brieven van haar vader heeft ontdekt, is zij vastbesloten de zaak op te helderen. 

 

Valmy 1792

Bekijk in de webshop

Pierre-Marie Dragon is snel van begrip, een bedreven zwaardvechter en een bekwaam ruiter: kortom, een echte dragon. Hij heeft alles om een held van de Franse Revolutie te worden. Zijn naam zul je echter niet in de schoolboeken aantreffen, want de enige avonturen die dragon Dragon actief opzoekt, zijn van zuiver seksuele aard. Hij is niet geïnteresseerd in de eerbewijzen van grote veldslagen en verkiest geld boven medailles. Helaas voor hem wordt Grote Geschiedenis vaak geschreven door kleine mensen. 

 

Djinn integraal 3

Bekijk in de webshop

Tegen de achtergrond van de Engelse koloniale bezetting zijn Jade en de Nelsons te gast bij de Rani van Eschnapur, de moeder van de Maharadja die op het punt staat te trouwen. De Rani doet een beroep op de liefdesvaardigheden van Jade om de jonge bruid, de dochter van een anti-Engelse revolutionair, te leren hoe zij haar toekomstige echtgenoot, die de Engelsen gunstig gezind is, kan betoveren en manipuleren. Maar Jade ontdekt dat er een onsterfelijke vloek over het paleis en de koninklijke familie hangt. Met een genadeloze invloedsoorlog en een intrigerende schattenjacht wordt in deze laatste cyclus Kim Nelsons zoektocht naar haar oorsprong afgesloten en gelijktijdig ook een adembenemende saga van mysterie en sensualiteit. 

 

De schaduwen die ons binden
De drager 3

Bekijk in de webshop

De ‘Roest’ heeft dan misschien elk spoor van ijzer doen verdwijnen, maar niet de ijzeren wil van Minerva. Voor de wereld is de wetenschapster een heks geworden, maar ze heeft gezworen de man terug te vinden van wie ze houdt. De man die van haar hield voordat hij zijn roeping had gevonden en de Drager werd. Of liever een Drager! Minerva heeft hulp ingeroepen om haar missie uit te voeren. Maar kan één vrouw alleen het hoofd bieden aan de Drager in al zijn verschijningen, wat het onverbiddelijke einde van de mensheid kan betekenen?

 

Rik Ringers de Beginjaren 4

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemdste journalist-detective van de stripwereld: Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen: doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad. 

 

Skyborg
Buck Danny 59

Bekijk in de webshop

Terwijl een geheim programma met AI-aangedreven drones van start gaat, moeten Buck en zijn vrienden het opnemen tegen hackers die het programma hebben overgenomen Buck Danny, Tumbler en Sonny worden toegewezen aan de Edwards Test Base in Californië, meer bepaald aan het geheime programma met drones. Wanneer de vluchten beginnen, starten ook de problemen. Mysterieuze hackers hebben het programma gehackt. Buck weet op het laatste moment een catastrofe af te wenden. Terwijl een onderzoek begint op de luchtmachtbasis, trekt Sonny de woestijn in en ontmoet Yumane, een mooie Indische meteorietonderzoekster, die hem op het spoor zet van de hackers. 

 

Ginseng roots 9

Bekijk in de webshop

Deel 9 in deze serie ziet er weer erg mooi uit.

 

Aline 5

Bekijk in de webshop

Striptijdschrift aline nummer 5 spreekt van TAAL. Met beeldverhalen die van A naar B gaan en dan zo verder naar Z. 

 

Stripgids 11

Bekijk in de webshop

Voor deze editie treedt de gerenommeerde Britse stripexpert Paul Gravett aan, bekend van zowel baanbrekende expo’s in buiten het VK en auteur als van een aantal standaardwerken over de Britse stripcultuur. In een uitgebreid dossier kijkt hij naar wat er was, wat er is en wat nog moet komen. Hij stelt: “Door te onderzoeken hoe we hier zijn geraakt, kunnen we immers het hier en nu meer gaan waarderen én een beter idee krijgen van waar we naartoe gaan. Ja, je kunt proberen om de rijke, complexe geschiedenis van de Britse strip in één lange chronologie te proppen, of zelfs meerdere chronologieën, maar door op een lineaire manier naar het verleden te kijken, dreigen we het grotere geheel uit het oog te verliezen.” Gevolgd door een portfolio van dertien hedendaagse Britse makers.

 

De pijl

Bekijk in de webshop

Tekstloos. Vak per vak, zonder een woord, vertelt Marc-Antoine Mathieu over de inwijdingsreis van een man. Waar is hij naar op zoek? Waar gaat hij heen ? Deze anonieme wandelaar dwaalt rond in een gezuiverd universum, doorkruist door de geest van het labyrint. Tijd, ruimte, toeval: dit quasi-meditatieve verhaal vordert stap voor stap doorheen de grote leegte.

 

Kappie 94 en het geperforeerde water

Bekijk in de webshop

Kappie is een Nederlandse stripreeks met het gelijknamige personage in de hoofdrol. De reeks werden geschreven en getekend door verscheidene stripauteurs van Toonder Studio’s naar een idee van Marten Toonder. De verhalen draaien rond kapitein Anne Wobbe, beter bekend als Kappie en zijn sleepboot de Kraak, met als thuishaven Lutjewier, een fictief plaatsje. De bemanning bestaat uit stuurman Tjeerd Duizendschoon (“de Maat”), hoofdwerktuigkundige Siep (“de Meester”) en soms nog de Chinese scheepskok Ah Sing. 

  

Sporta bikine
Minions 5

Bekijk in de webshop

Ze zijn klein, knalgeel en houden van bananen. Sinds Verschrikkelijke ikke zijn de Minions een fenomeen. Sterren van de absurde humor en kampioenen in klunzigheid. Na een reis door de tijd en de ruimte verlaten ze hun schip en hun laboratorium om wat aan lichaamsbeweging te doen. De Minions ontdekken sport, al werken ze toch vooral op de lachspieren. Ze zitten bomvol energie, maar op de Olympische Spelen hebben ze voorlopig weinig te zoeken… 

 

Mini boss kabuk!
Minons 5

Bekijk in de webshop

 

 

De vergeetachtige fietser
Donald Duck Dubbelpocket 83

Bekijk in de webshop

Voor zijn nieuwe boek over fietsen heeft Otto van Drakestein maandenlang alle details van twee en driewielers bestudeerd. Geheel in stijl gaat hij ook op de fiets naar zijn boekpresentatie. Hij haalt de fiets van het slot, stapt op en valt om! Kun je fietsen dan toch verleren?

   

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden