Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

Storm Luxe Hc32 Het offer van Narvatica

Uitgeverij
Bekijk in de webshop

€49,95 De Dossier editie vervalt, i.p.v. daarvan komt er een luxe.
Oplage 250ex, stofomslag, genummerd en gesigneerd.
Indien u er niet naast wil zitten geef uw voorbestelling dan zo snel mogelijk aan de Noorman door. 

Voor de marvel liefhebbers is het deze week zeker een onsje meer.

 

Aline: Mag het een onsje meer zijn

Blue Orange
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Spider-Man: Venom is terug 1 t/m 6

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Doctor Octopus maakt de stad onveilig! Heeft Spiderman na zijn gevecht met Electro en Vultura nog wel de kracht voor weer een confrontatie. Een mysterieuze schurk heeft de geheime identiteit van de muurkruiper ontdekt en nu verandert hij het leven van Peter Parker stukje bij beetje in een nachtmerrie. Zijn vrouw Mary Jane, zijn tante May; niemand is nog veilig. Hoe ver gaat Spider-Man om zijn naasten te beschermen? Bij wie klopt hij aan voor hulp? En welke vijanden kruisen zijn pad tijdens deze race tegen de klok?

 

U-47 HC deel 11: Krijgsgevangenen

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

De U-47 is nauwelijks ontsnapt aan een luchtaanval tijdens het bijtanken op volle zee, of ze mag alweer op weg voor een nieuwe missie. Dit keer met een nieuwe eerste dekofficier, fris van de academie. Het loopt uitermate stroef tussen de nieuweling en de ervaren bemanning. De wederzijdse irritatie leidt tot onbegrip en gevaarlijke fouten. En dat terwijl de U-47 zich middenin onrustige Sovjetwateren bevindt.

 

Engelenvlucht 3/4: Zeppelins boven de Theems

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De vleugels van de aap 3: Chicago

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

De eer van de tzaroms 1 en 2

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Even voorstellen: de familie Tzarom, beruchte intergalactische boeven. Moeder Lubna, tevens het brein van de bende, is in het gevang beland maar heeft zich verzekerd van de hulp van een jonge bijstandsadvocaat. Die worstelt zich door het dossier, daarbij absoluut niet geholpen door zijn uiterst merkwaardige cliënten die zich niet in het minst voor het proces interesseren. Tenzij het uitdraait op zo’n winstgevend zaakje waarvoor deze familie een fijne neus heeft. De opzet van de Tzaroms werkt. Terwijl moeder in haar cel haar moleculen laat versmelten met een polymorf organisme, staat papa op het punt om het grote geheim van de familie te onthullen aan hun jonge advocaat: het beroemde Theorema van Exfiltratie. Dat slimme plan is één ding, maar soms is dat niet genoeg. Wat je ook nodig hebt is geluk!

 

Sasmira Integraal 1 en 2

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Parijs, Île de la Cité. In een portiek ligt een oude vrouw langzaam te sterven. Stan geeft gehoor aan haar vreemde bede en krijgt van haar een mysterieuze ring en een foto van een jonge, onbekende vrouw. Hij realiseert zich niet dat dit het begin is van een zonderlinge en buitengewone reis. Stan raakt geobsedeerd door de foto en steeds meer vervreemd van de werkelijkheid. Samen met zijn verloofde Bertille gaat Stan terug in de tijd, op zoek naar de mysteries rondom de oogverblindende Sasmira.

 

Saint Exupery Luchtpost 3: De metgezel van de wind

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Solo 1: Legatus

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Legatus, de geadopteerde zoon van Solo, is nu alleen en besluit zijn eigen weg te gaan om te overleven. Hij verzamelt leden van alle rassen om zich heen, waarmee hij op zoek gaat naar wat vrede in de kannibalenwereld. Maar deze nieuwe groepering maakt de mensen bevreesd die in hun gebied wonen, zodat de strijd verdergaat. Zal Legatus zijn volgelingen naar de overwinning leiden met de overtuiging dat een ideaal zelfs de allerhoogste muur kan vernietigen?

 

 

Star Wars: Rebellen en Rovers deel 1 en 2

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Marvels Dutch comic con convente editie

Dark Dragon Books
Bekijk in de webshop

Marvels Collector’s Pack Conventie editie gesigneerd door Kurt Busiek Het complete MARVELS verhaal in luxe conventie editie sleeve, persoonlijk genummerd en gesigneerd door Kurt Busiek.Oplage slechts 30 stuks!

 

Donald Duck themapocket 41: Hup Duckstad Hup

Sanoma
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden