Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie 

Heer Bommel en Tom Poes op canvas.

Canvas
Bekijk in de webshop

Wil je een van onderstaande canvasschilderijen in je bezit krijgen? Laat het de Noorman dan weten.

 

Bijzondere uitgave: Suske en Wiske “De koppige kluizenaar”

Bijzondere uitgave
Bekijk in de webshop

Op 29 maart ging de Suske en Wiske fandag niet door vanwege het corona verhaal t.g.v. deze fandag verscheen de luxe Suske en Wiske “De koppige kluizenaar” Genummerd op 225 ex met een door Luc Morjaeu gesigneerde prent. € 65,- Wil je deze titel? Laat het de Noorman dan zo snel mogelijk weten

 

De slang en de speer 1 

Silvester Strips
Bekijk in de webshop

Na zijn succesvolle samoerai-reeks Okko stort Hub zich in een totaal andere beschaving. Het is die van de Azteken, voordat deze werd vernietigd door de Spanjaarden! Dit epos begint in het jaar 1454. In alle uithoeken van het Azteekse keizerrijk worden de gemummificeerde lijken van jonge vrouwen gevonden. Ze blijken gruwelijk te zijn vermoord. De adviseur  van de keizer probeert deze misdaden geheim te houden en schakelt de wrede Slang in die de dader discreet moet opsporen. Maar priester Cozatl heeft zijn bedenkingen tegen deze beslissing en roept de hulp in van Speer-Oog om de zaak op te lossen. Al deze hoofdpersonen kennen elkaar van vroeger. Ze hebben als kind op dezelfde school gezeten en zijn na ingrijpende gebeurtenissen aldaar hun eigen weg gegaan. Maar nu komen ze elkaar weer tegen. De Slang en de Speer is een thriller/detective in de wereld van de Azteken.

 

De schat van Black Swan

Soul Food Comics
Bekijk in de webshop

Als Ithaca Deep Sea een scheepswrak ontdekt met de grootste schat ooit, eist de Spaanse overheid deze op. Er ontstaat een juridisch steekspel dat leest als een film. Na eindeloos speurwerk op de bodem van de Atlantische Oceaan stuit Ithaca Deep Sea op een antiek schip met daarin 2.234 gouden en 567.000 zilveren munten. De totale waarde bedraagt zo’n 500 miljoen dollar, de grootste schat ooit gevonden in een scheepswrak. Ithaca noemt het schip de Black Swan. Een pseudoniem, om duidelijk te maken dat de ware identiteit van het schip onbekend is. De Spaanse regering heeft echter sterke vermoedens dat het een Spaans fregat betreft en dat Ithaca dit donders goed weet. Ze stelt een team samen dat de waarheid boven tafel moet halen en ontketent daarmee een juridisch steekspel dat als Hollywood-thriller niet had misstaan. De schat van de Black Swan is een geromantiseerde versie van het waargebeurde verhaal van de schat van de Nuestra Señora de las Mercedes, die in 1804 zonk voor de Portugesekust en in 2007 werd gevonden door het Amerikaanse bedrijf Odyssey Marine Exploration.

 

Wolven

Bries
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Scott McCloud: De beeldhouwer (herdruk)

Scratch
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Man en Kerel als stripfiguren

Oogachtend
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Madame Catherine & Guy de Maupassant pakket

Oogachtend
Bekijk in de webshop

De welgestelde Madame Catherine verhuist van Parijs naar een groot landhuis op het platteland. Ze krijgt slaapproblemen en wordt het slachtoffer van verschrikkelijke nachtmerries. Ze kan het gevoel niet van zich afzetten dat er zich iets bovennatuurlijks afspeelt in het huis. Is het verbeelding of is haar leven echt in gevaar? ‘Madame Catherine’ is een bewerking van de 19e eeuwse novelle ‘De Horla’ van de Franse schrijver Guy de Maupassant.

 

Donald Duck pocket 301: Venijn in Berlijn

Sanoma
Bekijk in de webshop

Geen omschrijving.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste titels en speciale uitgaven? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden