Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Peter

Peter werkte bijna 20 jaar voor Omroep Gelderland, toen hij zich afvroeg of het niet tijd was om eens wat anders te doen. Korte tijd later was hij de eigenaar van stripboekhandel de Noorman. Peter is al zijn hele leven een enthousiast striplezer met een brede smaak en een voorkeur voor pakkende en historische verhalen.  Zijn top 10 bestaat uit wel 100 titels maar de boeken van Tardi (Nestor Burma, ik Rene Tardi enz.) en Larcenet  (Blast, de dagelijkse worsteling) staan er zeker in maar ook bv. de Blauwbloezen, Blueberry, Agent 327, Dirk Jan, Thorgal, Roodbaard, de Generaal enzovoort. 

Linda

Linda heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt in het onderwijs. Het werd tijd voor verandering en de stap om bij De Noorman te gaan werken is een fantastische nieuwe uitdaging. Linda houdt van mooie verhalen en prachtig sfeervol tekenwerk. Op de achtergrond al bezig met het ontwerpen van de huisstijl van Stripboekhandel De Noorman en nu dan ook samen met Peter in de winkel.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden