Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans
Cover
Serie

Carl Barks, Barney Bear & Benny Burro compleet

Serie: Barney bearBarney bear

barney_bear_de_noorman_manga_en_comics
€ 39,95

Specificaties

Serie: Barney bearBarney bear
001
Nederlands
Hardcover
11 november 2020
9789463735797
StripsDark Dragon Books

Omschrijving

Carl Barks wordt vaak The Good Duck Artist genoemd door enthousiaste lezers van alle leeftijden van zijn Disney en Donald Duck strips. Hoewel het Duck-oeuvre gemakkelijk verkrijgbaar is, hebben slechts enkele geluksvogels al eens een zeldzame glimpopgevangen van een ander fantastisch, alternatief universum dat Barks creëerde rond de klassieke animatiekarakters Barney Bear en Benny Burro. Verborgen in zeer zeldzame, strips die alleen Dagobert Duck zich kon veroorloven, zijn er de prachtigste fantasieën en verhalen opgetekend, zoals alleen Barks ze kan schrijven en tekenen! Voor het eerst verzameld in een luxe, hardcover, full colour album, en gecompleteerd met 3 exclusieve Benny Burro verhalen!

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden