Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieDe laatste schaduw - hoofdstuk 1

Serie: De laatste schaduwDe laatste schaduw

de_noorman_stripboek_winkel_arnhem_de_laatste_schaduw
€ 22,50

Specificaties

Serie: De laatste schaduwDe laatste schaduw
001
Nederlands
Hardcover
20 april 2022
9789463944113
StripsDaedalus

Omschrijving

Uitgeput worstelde een groep Russische soldaten en burgers om zich van het front terug te trekken. De Eerste Wereldoorlog strekt zich uit en als dit afschuwelijke conflict de lichamen vermorzelt, put het ook de gezondste geesten uit. Om het moreel van de troepen te verlichten, beveelt soldaat Zvoga, voormalig kapitein van zijn staat, een stop aan in een geïsoleerd herenhuis waar ze langskomen. Het is niet naar de zin van zijn luitenant, maar het zal een kans zijn voor 'Doc. Om de gewonden te behandelen en haar begeleidende dochters, Natalia en Irina, wat rust te gunnen. De barones, die bij haar familie woont, verwelkomt hen ondanks zichzelf, maar verbergt een geheim voor hen. In feite leeft binnen de muren van haar eigendom een ​​groep kinderen die ze probeert te behoeden voor de oorlog en de verwoestingen. Op een nacht ontdekt Natalia hen, maar ze vinden haar meteen leuk dankzij de prachtige verhalen die ze hen vertelt die hun lijden en de kwellingen van de oorlog verlichten. Maar barbaarsheid is nooit ver weg; er broeit een muiterij binnen de groep soldaten en er doen verontrustende geruchten de ronde . We zouden de laatste schaduw op deze plaatsen op de loer hebben zien liggen . Eerste deel van een tweeluik die de kwellingen aantoont van oorlog en hoe de kracht van de verbeelding het menselijk geweld kan vergeten.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden