Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans
Cover
Serie

De rebelse prinses

Serie: bloedkoninginnen - Constance van Antiochiebloedkoninginnen - Constance van Antiochie

constance_bloedkoninginennen_de_noorman_strips
€ 20,50

Specificaties

Serie: bloedkoninginnen - Constance van Antiochiebloedkoninginnen - Constance van Antiochie
001
Nederlands
Hardcover
9 december 2020
9789463942072
StripsDaedalus

Omschrijving

Nieuw tweeluik binnen de collectie ‘Bloedkoninginnen’ Het lot van een koningin te midden van de intriges van de keizer van Byzantium en de koning van Jeruzalem, die alleen zijn intelligentie en sluwheid heeft om zijn lot in eigen handen te nemen. Gelukkig heeft ze er geen tekort aan. Als het hoofdloze lijk van haar vader Bohemond II, prins van Taranto en Antiochië, de Sint-Pieterskathedraal binnenkomt om uit te rusten, is Constance pas 6 jaar oud en haar moeder Alix amper 20, maar als de tranen van Constance oprecht zijn, worden die van Alix gefingeerd, en de laatste heeft haar dochter onmiddellijk opgesloten om het regentschap over te nemen en zo haar handen vrij te hebben om haar hand op de mysteries van de macht te proberen.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden