Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans
Cover
Serie

De schaduwjagers

Serie: SprietjeSprietje

stripboek_winkel_de_noorman_sprietje_1
€ 9,95

Specificaties

Serie: SprietjeSprietje
001
Nederlands
Softcover
8 juli 2020
9789463735186
StripsDark Dragon Books

Omschrijving

Een feeëriek avontuur waarin we een jonge heldin volgen die op zoek is naar haar identiteit. Een dromerig verhaal vol mysterie, op magische wijze getekend.Een jonge vrouw wordt wakker in een dorp van het kleine volkje. Ze herinnert zich noch haar naam, noch hoe ze daar is gekomen. Kortom: helemaal niets. Terwijl ze haar geheugen probeert terug te vinden en de bewoners van die wereld leert kennen, ontdekt ze langzamerhand dat ze over krachten beschikt die ze niet onder controle heeft. Is ze een fee? Een gewoon meisje? Een heks? De antwoorden op al die vragen bevinden zich wellicht in dat mysterieuze bos om het dorp heen. Zal ze de moed vinden om te gaan waar niemand het recht heeft heen te gaan? 

Meer uit deze serie

Naar het licht SprietjeSprietje
002
Softcover
€ 9,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending binnen 5 werkdagen Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden