Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans
Cover
Serie

De wolf

Serie: Wolf, DeWolf, De

stripwinkel_de__noorman__de_wolf
€ 22,50

Specificaties

Serie: Wolf, DeWolf, De
001
Nederlands
Hardcover
8 september 2020
9789030376774
StripsCasterman

Omschrijving

De wolf duikt weer op in de natuur, en nu ook in de stripwereld. Hoe moet de mens zich verhouden tegenover het dierenrijk? Rochette en Bocquet situeren hun verhaal in het hart van het Massif des Écrins, in de vallei van de Vénéon. Een grote witte wolf en een herder gaan een hevige strijd aan, tot aan hun limieten, voor ze het op een akkoordje gooien en een manier vinden om samen te leven. Rochette bezingt het hooggebergte, de schoonheid en het geweld; de inzet en de nederigheid die het leven daar van je vraagt. Hij probeert ook, door de fictie, een uitweg te vinden uit het eindeloze conflict tussen twee valabele standpunten: de herders die het leven van hun dieren willen beschermen en de natuurparken die bedreigde diersoorten willen redden.

Rochette (Snowpiercer) weet – als voormalig bergbeklimmer – als geen ander de bergen tot leven te brengen op een blad papier.  Frisse kijk op de klassieke confrontatie tussen mens en dier. Een scenario van Olivier Bocquet (De toorn van Fantomas, FRNCK)

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending binnen 5 werkdagen Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden