Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieEen verhaal van Wall Street

Serie: De klerk van BartlebyDe klerk van Bartleby

wallstreet_de_noorman_strips_arnhem_graphic_novel
€ 19,99

Specificaties

Serie: De klerk van BartlebyDe klerk van Bartleby
001
Nederlands
Hardcover
3 augustus 2021
9789462108103
StripsStandaard

Omschrijving

New York City, Wall Street. Een jongeman werkt in een griffierkantoor. Zijn naam: Bartleby. Hij moet juridische documenten kopieren. In eerste instantie werkt hij braaf mee. Hij werkt dag en nacht, nauwgezet, efficient, onvermoeibaar. Maar op een dag stokt de machine. Bartleby weigert vriendelijk een opdracht van zijn baas uit te voeren.  Bartleby weigert nog te werken, en weigert het kantoor te verlaten… Bartleby is een klassiek verhaal van Melville, die beroemd werd met Moby Dick. Het gaat over de vrije wil, over klinische depressie, over protest, over de moderne maatschappij, over nee durven zeggen, over verhalen vertellen, over eenzaamheid, over opstand. Bartleby is een groots en tijdloos en tegelijk heel klein meesterwerkje, tot en met het tragische einde. 

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden