Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Een wielerkampioen onder de rechtvaardige

Serie: Gino BartaliGino Bartali

gino_bartali
€ 35,50

Specificaties

Serie: Gino BartaliGino Bartali
00
Nederlands
Hardcover
14 juni 2022
9789463944519
StripsDaedalus

Omschrijving

De Tour de France van 1948 zal het leven van de Italiaanse wielersuperster Gino Bartali tot een fascinerend verhaal maken. Het begon allemaal met een bescheiden begin in een klein dorpje in de buurt van Florence, tot zijn roem dankzij zijn overwinningen in de Ronde van Italië in 1936 en 1937, daarna de Tour de France in 1938. Dat had het verhaal van een grote prestatie kunnen zijn, maar helaas sterft zijn broer, die ook een gerenommeerd wielrenner was, bij een ongeval, waardoor Gino zijn carrière in twijfel trekt. Toen dwong de opkomst van het fascisme hem om het te onderbreken, Cannottiere Lorena is een Italiaanse Striptekenares (°1972) die in het Frans al twee strips tekende en zelf schreef ( Verdad en Sauf Imprévu ) die niet vertaald werden.
dit is haar eerste vertaalde stripverhaal.  Voloj Julian is een Duitse stripscenarist met een achtergrond als fotograaf en schrijver. Hij woont in New-York en met deze strip over Bartali Gino krijgt hij zijn eerste Nederlandse vertaling.
 

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden