Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Eugenie

Serie: De vreemde vogelDe vreemde vogel

de_vreemde_vogel_stripboekhandel_de_noorman_strips
€ 19,95

Specificaties

Serie: De vreemde vogelDe vreemde vogel
001
Nederlands
Hardcover
20 februari 2021
9789085526728
StripsSaga

Omschrijving

Eind negentiende eeuw, een immense sloppenwijk rond Parijs: de Zone. Daar wonen Eugénie en haar bende die doorgaat voor haar familie. Vijf mensen die sterk met elkaar verbonden zijn, te midden misdeelden die overal uit de stad werden verjaagd door de vastgoedspeculatie. Om haar droom te realiseren, het heropbouwen van “De Vreemde Vogel”, het cabaret van haar grootvader, is Eugénie tot alles bereid. Diefstal, bedrog en chantage behoren tot haar dagelijkse activiteiten. Maar de almaar gewaagdere zwendel dreigt het groepje in gevaar te brengen. En dan heeft Eugénie een beslissende ontmoeting met de grote Sarah Bernhardt... Het nieuwste project van Éric Stalner. Historisch gesitueerd tweeluik met extra dossier.

Meer uit deze serie

De grote Sarah De vreemde vogelDe vreemde vogel
002
Hardcover
€ 19,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden