Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie


Het salomonsoordeel

Serie: Helden van de pacificHelden van de pacific

helden-van-de-pacific_de_noorman_stripboeken
€ 20,50

Specificaties

Serie: Helden van de pacificHelden van de pacific
001
Nederlands
Hardcover
16 november 2021
9789463943666
StripsDaedalus

Omschrijving

Vijf vrienden, vijf onervaren piloten met sterke karakters, zoeken hun weg in het strijdgewoel boven Azië tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Ze worden uitgestuurd naar een vooruitgeschoven basis bij de Stille Oceaan. Ze zijn jong en onervaren, en denken dat ze beetje bij beetje ingezet zullen worden in de strijd, maar hun beeld van de oorlog in de tropen is naïef. Al snel haalt de realiteit hen in: zodra ze zijn aangekomen in de ‘death zone’ worden ze aangevallen door Japanse jagers.
Daarna maken ze kennis met de Wildcat. Hun eerste trainingsvlucht met dit logge toestel is niet geruststellend. Bij hun eerste contact met de vijand zullen ze ongetwijfeld worden neergeschoten. Niemand geeft een cent voor hun leven!

Stripscenarist Veys Pierre kennen we van volgende reeksen
Black Sheep Squadron
De Rode Baron
Helden van de Pacific
Philip en Francis

Striptekenaar Lingua Alberto ( Italië, 1970) tekent hiermee zijn debuut en tekende ook al mee aan de decors van Team Rafale.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden