Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans
Cover
Serie

Het vraatzuchtig toverboek HC

Serie: DanthrakonDanthrakon

stripboekhandel_de_noorman_danthrakon-1
€ 18,96

Specificaties

Serie: DanthrakonDanthrakon
001
Nederlands
Hardcover
30 juni 2020
9789088865749
StripsUitgeverij L

Omschrijving

In de mythische stad Kompiam bestaan ​​vele intelligente rassen naast elkaar. Nuwan, een mens, is een leerling-kok in het huis van een geweldige goochelaar. Met behulp van de mooie Lerëh, op wie hij enigszins verliefd is, leert hij lezen. Maar zijn uitstapjes naar de bibliotheek zullen hem in de greep brengen van de Danthrakon, een magisch boek. De magie van het boek kruipt in hem als de pagina’s wit worden. Nuwan durft het aan niemand te vertellen. Een vreselijke inquisiteur onderzoekt het wissen van het magisch boek, terwijl Nuwan voor iedereen verbergt dat inkt zijn bloed, zijn tranen … heeft vervangen en dat hij zwart heeft gepist. Hij is verstijfd van de schrik en hij weet dat hij niets kan doen zonder de hulp van Lerëh. 

Meer uit deze serie

Het vraatzuchtig toverboek DanthrakonDanthrakon
001
Softcover
€ 8,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending binnen 5 werkdagen Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden