Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
De vonkende roos

Serie: Madeleine verzetsstrijdsterMadeleine verzetsstrijdster

verzetstrijden_madeleine
€ 20,50

Specificaties

Serie: Madeleine verzetsstrijdsterMadeleine verzetsstrijdster
001
Nederlands
Softcover
15 november 2022
9789463944854
StripsDaedalus

Omschrijving

1939, in de Somme. De jonge Madeleine leidt een gelukkig leven met haar grootvader en haar ouders, allebei leerkrachten. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit, de Exodus drijft de familie de straat op en het jonge meisje, dat aan tuberculose lijdt, wordt naar een sanatorium gestuurd, hoog in de Alpen. Vanaf dat moment is Madeleine vastbesloten een gek maar noodzakelijk project uit te voeren strijden tegen de bezetter. Madeleine Riffaud, die voor haar achttiende al bij de résistance gaat en door de Gestapo wordt gefolterd en ter dood veroordeeld, getuigt voor het eerst in grafische vorm over de nazibarbarij. Jean David Morvan heeft de woorden neergeschreven van een geheugen dat niets is vergeten en Dominique Bertail heeft ze met veel gevoel en precisie in beelden gegoten. Zo wordt De vonkende roos, het eerste deel van een uitzonderlijk drieluik, niet alleen strip maar een manifest dat strijd voert voor de vrijheid.

Meer uit deze serie

De vonkende roos Madeleine verzetsstrijdsterMadeleine verzetsstrijdster
001
Hardcover
€ 30,50
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden