Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Nieuwe garde 1

Serie: 9de kunst9de kunst

9ekunst_de_noorman_arnhem
€ 3,95

Specificaties

Serie: 9de kunst9de kunst
001
Nederlands
Softcover
6 juli 2021
397
Strips

Omschrijving

Het gaat om het tijdschrift van Nieuwe Garde. Dat is een project van 9e Kunst (9ekunst.nl) waaraan 77 jonge stripmakers uit Nederland en Vlaanderen meedoen. In het najaar van 2021 verschijnt een anthologie met het werk van al die makers. Om de stripliefhebbers alvast op de hoogte te brengen van de Nieuwe Garde en dat boek (van 300 pagina’s), komt er in de eerste week van juli een speciaal tijdschrift op de markt, met werk van jonge stripmakers aangevuld met artikelen, van onder meer Aimée de Jongh (over hoe ze Dagen van zand heeft gemaakt), Frits Jonker (over handletteren) en een uitgebreid interview met stripuitgevers. Het tijdschrift heet Nieuwe Garde, heeft 48 pagina’s en kost € 3,95. Het is eenmalig. De strips die in het nummer staan, zijn (in alfabetische volgorde) van Karin Blaauwijkel, Mélanie Corre, Hanne Dewachter, Dido Drachman, Valentijn Hamel, Sabrina Kooijmans, Melanie Kranenburg, Bob op ‘t Land, Tim Layae, Charlotte Pasveer, Lode Peeters, Emma Ringelding, Hugo Seriese, Walter Verweijen, Indi Vos en Sarah San van der Wagt. De geweldige cover is van Helene Lespagnard.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden