Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieOperatie dragonfly

Serie: Amber BlakeAmber Blake

amber_blake__operatie_dragonfly
€ 20,95

Specificaties

Serie: Amber BlakeAmber Blake
002
Nederlands
Hardcover
13 april 2022
9789463739764
StripsDark Dragon Books

Omschrijving

Rechtvaardigheid heeft een nieuw gezicht! Amber Blake was nog maar een kind toen ze werd gerekruteerd voor een school voor hoogbegaafde kinderen, waar haar een mooie toekomst werd beloofd. Maar kwaadaardige tegenstanders verstopten zich in het bestuur van de school en als Amber ze wil ontmaskeren, moet ze voor haar leven vluchten. Nu is ze een toprekruut van een geheime instantie die vastbesloten is een einde te maken aan iedere vorm van menselijke slavernij. Ze zal iedereen vernietigen die ooit de mensen van wie ze houdt, pijn heeft gedaan. Een opmerkelijke strip, mede doordat het scenario werd geschreven door Jade Lagardere, zelf een veelgevraagd topmodel. Een blik van binnenuit!

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden