Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Zwerftochten in legendarische streken

Serie: Tracnar en FaribolTracnar en Faribol

tracnar__faribol_de_noorman_strips_manga_en_comics
€ 19,95

Specificaties

Serie: Tracnar en FaribolTracnar en Faribol
001
Nederlands
Hardcover
20 maart 2021
9789085526803
StripsSaga

Omschrijving

Er was eens een depressieve koning. Er was eens een depressieve koning die zich liet verleiden door een op macht beluste heks. Er waren eens twee boefjes, Tracnar en Faribol, onbenullige, lepe en gewetenloze dieven, die nooit hadden kunnen denken dat hun wegen die van prinses Felicity, de enige dochter van de koning, zouden kruisen. Er was eens een prinses wier ziel gevangen werd door Perfidy, de heks. Er was eens een sprookje dat Charles Perrault of de gebroeders Grimm graag zouden hebben geschreven en dat wij u nu vertellen. Een hommage aan befaamde dierenfabels vol actie en magie! Prachtig geschilderd en verteld door het grootse talent Benoît Du Peloux. Met extra dossier vol illustraties.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden