• De complete André van Duin.
    Deze bundel bevat André van Duin-strips die door Toon van Driel zijn getekend in de jaren tachtig. De strips verschenen eerder in De Telegraaf en Veronica Weekblad. Van de bundelingen die daaruit voortkwamen zijn in deze band de eerste drie opgenomen. Naast veel achtergrondinformatie vind je in dit boek ook een uitgebreid interview met Toon van Driel. Daarin vertelt hij onder meer over FC Knudde en De Stamgasten,  Er verschijnen 2 versies: hardcover 160 pagina’s € 34,95 en een luxe versie met linnen rug, genummerde prent oplage 100 stuks € 69,95

 

  • Dany art book 
    Uitgeverij Bruno Graff bracht dit album op de markt. Een overzichtsboek van het werk van Dany maar vooral Rozebottel. Uitvoering in linnen exclusieve cover, exlibres, 100 stuks € 149.95  (inclusief een 2de  ex libris wel gesigneerd, maar deze is niet genummerd.

  • Luxe Duke met genummerde en gesigneerde ex libris € 85,-

  • Luxe Jeremiah met genummerde en gesigneerde ex libris € 80,-

Wil je een van deze titels? Laat het de Noorman dan weten

 

 

luxe titel andre van duinluxe danny

 

 

stripboekhandel de noorman stripboek winkel mangawinkel

De dode landen 
Verweer 1 - hc

Bekijk in de webshop

September 2068. Europa is herschapen in een woestenij. Adams ouders zitten in het Verweer en telen hun eigen groente, maar ze zijn een uitstervend ras en hun strijd tegen Diosynta, de multinational die alle teelten controleert, is hopeloos. Op een dag sterven ze door de pesticiden van Diosynta. Vanaf dan is Adam op zichzelf aangewezen en hij besluit in de voetsporen van zijn ouders te treden… slaagt hij erin Diosynta van binnenin op de knieën te dwingen? En hoe onderscheid je vriend van vijand in een vergane wereld?

 

verweer 2 manga en stripboek winkel

De verraden vallei
Verweer 2 - hc

Bekijk in de webshop

Een gloednieuwe reeks, een ecologische actiethriller, een confronterend verhaal. Adam, Agnes en Ellen zitten op de trein naar de Vallei van het Verweer, maar dan krijgen ze te horen dat er een spion in hun midden zit. Maar zelfs dat kan hun euforie niet temperen wanneer ze de paradijselijke vallei betreden. Lukt het hun een vredig leven op te bouwen, of bijt er iemand in de verboden vrucht, met alle gevolgen van dien?

 

har rescue de noorman mang en stripboekwinkel arnhem

Nulpunt 
Hard rescue 2 hc

Bekijk in de webshop

Hard Rescue is een firma die is gespecialiseerd in risicovolle reddingsoperaties en uitsluitend werkt met geharde huurlingen. Maar deze keer worden Caleb McKay en zijn handlangers door een mysterieuze zakenman ingehuurd voor een geheime missie op Antarctica. Hun doel is een artefact dat onlangs is ontdekt onder het smeltende ijs. Maar het artefact bevat gewichtige geheimen: de Amerikaanse regering doet er alles aan om Hard Rescue te stoppen. Wat volgt is een ongelijke strijd tussen McKay en zijn mannen, de Amerikanen en de mysterieuze kracht van het artefact. Een verhaal in twee delen gebaseerd

 

heilige oorlog de noorman stripboekwinkel

Heilige oorlog 1 - sc

Bekijk in de webshop

Deze reeks over de vierde kruisvaart vertelt het verhaal van Filips van Crécy, een jongeman die op kruisvaart trekt, tegen de zin van zijn vader, zelf een voormalige kruisvaarder. Filips gelooft in idealen, maar merkt al snel dat niet iedereen diezelfde katholieke idealen koestert. Gelukkig loopt hij ook Martijn van Blois tegen het lijf, een man met het hart op de juiste plaats. In het eerste deel van Het bloedige kruis rukt de kruisvaart op tot Venetië, waar Enrico Dandolo, de blinde doge, de plak zwaait. De doge is, ondanks zijn blindheid, een gehaaid zakenman en een geslepen politicus welke offers zullen de kruisvaarders moeten brengen om zijn financiële en materiële steun te verdienen? En hoeveel zijn idealen precies waard?

 

DE 5 RIJKEN - 6: DE KRACHT NIET stripboekwinkel arnhem de noorman

De kracht niet
De vijf rijken 6 - sc

Bekijk in de webshop

Het neerslaan van de studentenopstand heeft veel slachtoffers gemaakt. This, Kara, Terys... niemand komt er zonder kleerscheuren vanaf. Maar op het moment dat in Angleon alles gereedstaat om een gezantschap uit Erinal te ontvangen, blijft Mederion er meer dan ooit van overtuigd dat dit het moment is om het land te hervormen. De terugkeer op het eiland van een zekere Kirill gaat er echter anders over beslissen en het leven overhoophalen van iedereen die dicht bij de troon van Angleon staat.

 

de noorman magan en stripboek winkel baron-trage-dood.jpg

Baron trage dood
Kapitein Voodoo 1 - sc

Bekijk in de webshop

Een gloednieuw piratenverhaal, met een vleugje voodoomagie 1690. De broertjes Mac Leod, twee Ierse rebellen die zijn gearresteerd wegens opruiing, worden als slaven naar de Nieuwe Wereld gedeporteerd. Daar worden ze ondergedompeld in het Utopia van de piraten en krijgen ze te maken met voodoomagie, duistere tovenarij waar de blanken in de Cariben maar geen vat op krijgen. In die omstandigheden ontdekt de jonge Cormac Mac Leod dat hij over zeer bijzondere natuurlijke gaven beschikt. En zo begint de legende van de gebroeders Mac Leod. Piraten. Tovenaars en levende doden.

 

de noorman manga en stripboekwinkel arnhem

Het agentschap

Bekijk in de webshop

1951, Egypte. Manfred Fürbringer, een voormalige nazi-ingenieur, gespecialiseerd in geleidingssystemen voor V2-raketten, leeft ondergedoken in Egypte, onder een valse identiteit. Zijn kennis en zijn expertise zijn in volle Koude Oorlog onschatbare troeven voor de Verenigde Staten. De CIA stuurt daarom twee van zijn beste agenten om Fürbringer te ‘rekruteren’, goedschiks of kwaadschiks want er zijn nog landen geïnteresseerd in de diensten van de ingenieur.

 

DE ONZICHTBARE OORLOG HET COMITÉ stripbvoek en mangawinkel de noorman arnhem

Het comite

Bekijk in de webshop

Spannende spionagetrilogie in volle Koude Oorlog .1951, Alabama, USA. Na de Tweede Wereldoorlog krijgen de Russen de naziwetenschapper Manfred Fürbringer in handen, die naar Egypte was gevlucht. Maar de kennis van de ingenieur volstaat niet en de Amerikanen behouden hun technologische voorsprong. De MGB zet daarop een waanzinnig project op poten: Fürbringer loslaten zodat hij zich laat ‘rekruteren’ door de CIA en ze hem kunnen gebruiken als mol in het ondoordringbare Redstone Arsenal, waar de eerste Amerikaanse ballistische raketten worden ontwikkeld. Een spel van misleiding waarin de spanning en de paranoia een hoogtepunt bereiken, en waarin het gevaar van overal komt, ook van binnenuit. Nieuw verhaal van Frank Giroud (Babylon), 

 

WUNDERWAFFEN  DEZE OORLOG IS VAN ONS! manga wn stripboek winkel

Deze oorlog is van ons
Wunderwaffen 16 - hc

Bekijk in de webshop

Churchill is ontsnapt aan een V2 die op Londen is gevallen en de twijfels over de stoutmoedige aanval op Wewelsburg zijn van de baan. Wat volgt, is een race tegen de tijd. De Bezoeker heeft eindelijk uitgelegd wat hij verwacht van de Duitsers, de plannen voor Nieuw-Auschwitz zijn een ware verschrikking. Komt de vliegende atoombom van Operatie Gomorra op tijd om de kaarten te herschikken?

 

DE GROTE VELDSLAGEN TANKS  ARDENNEN LAAT DE BEESTEN LOS

Laat de beesten los - hc

Bekijk in de webshop

Na de ommekeer van 1944, met de Landing in Normandië en de bevrijding van Parijs, schakelen de Duitse strijdkrachten over op een defensieve strategie. Terwijl ze hun troepen proberen te hergroeperen, gaat Hitler in tegen het advies van zijn raadgevers en lanceert hij een tegenoffensief om de haven van Antwerpen in te nemen. Eind december rijdt het leger in het grootste geheim de Ardennen door en veroorzaakt paniek en verwarring bij de geallieerden. Eisenhower schakelt zo snel mogelijk tanks en parachutisten in. Een Duitse tankcommandant en zijn bemanning verdwalen in het woud en de dichte mist. En toch moeten ze actie ondernemen, ook al is de vijand vlakbij en zijn ze het contact met de rest van het leger verloren. Volstaan het pantser en het superieure kanon van het voertuig om de oppermachtige vijand en het onherbergzame terrein te temmen?

 

stripboek en mangawinkel arnhem de noorman

De vijandige broers 

Bekijk in de webshop

In het oude Mesopotamië regeert de machtige koning Gilgamesj als een tiran over de stad Uruk. Zijn onderdanen worden gek van zijn gewelddadige en hoogmoedige gedrag en zij smeken om goddelijke genade. De goden besluiten daarop een alter ego te scheppen voor de koning, in de gedaante van Enkidoe, die op alle punten op Gilgamesj lijkt. Hij is de enige die met hem kan wedijveren wat kracht en moed betreft. Terwijl hij leert een beschaafd man te worden, ontdekt Enkidoe wat voor wandaden zijn dubbelganger pleegt. Een confrontatie lijkt onafwendbaar.

 

manga en stripboekwinkel COUNTDOWN DE BRUIDEN VAN HET KALIFAAT

De buiden van het kalifaat 
Countdown

Bekijk in de webshop

Aïcha Karmous vliegt, samen met een vriendin, met een Boeing de Eiffeltoren in stukken. Een droom, zo blijkt. Maar Aïcha wil graag meestrijden in de Jihad. Haar man, Abou Ghalib, onderhandelt met de sjeik over een opdracht voor Aïcha en haar bende, zodat ze de kans krijgt zich te bewijzen. Aïcha gebruikt haar djilbab om haar ware bedoelingen te verbergen voor de veiligheidsdiensten, die haar in de gaten houden. De eerste opdracht is voor Aïcha nog maar het begin. Oneshot uit deze reeks erg "goed" weer.

 

DE KATHEDRAAL VAN DE AFGROND WANNEER DE WIJZE KOMT de noorman arnhem

Wanner de wijze komt - hc

Bekijk in de webshop

Sinead bindt de strijd aan met haar vroegere geliefde, Seth, voor de poorten van de woestijnstad. Ze moet koste wat het kost het Evangelie van Ariathia beschermen. Dankzij dat Evangelie zal ze de architect van de toekomstige kathedraal vinden. In Anselm moet Pier vluchten en een plek vinden waar de magiër Ronfield hem niet kan raken. Hij wordt in zijn zwerftocht bijgestaan door de vrouwelijke elf Illywin. En, ook al is hij blind, voor Brahnann tekent de weg die leidt tot de vervulling van de profetie van de afgrond zich kristalhelder voor hem af al heeft het leven hem niet gespaard.

 

man van het jaar de noorman stripboeken arnhem

Man van het jaar 1440

Bekijk in de webshop

In september 1440 verdwijnen er in Anjou een aantal kinderen op mysterieuze wijze. Het oude bijgeloof in kabouters, feeën en andere kwaadaardige wezens is hardnekkig, maar al snel heeft men door dat er hier een mens aan het werk is. Gwen, een ridder en edelman wordt belast met het onderzoek, dat al snel leidt naar een merkwaardige vrouw die haar gezicht verbergt achter een sluier.

 

Tijd voor het geschenk

Tijd voor het geschenk 
De vijf rijken 7 - hc

Bekijk in de webshop

Alysandra viert feest Keona, de dochter van de koningin, is weer thuis. In de achterbuurten van de dertiende wijk wordt er een andere vrijlating gevierd die van de geduchte Alissa. Haar oom Djen, die de leiding over de clan van het Sistrum heeft overgenomen, maakt zich op om haar de sleutels te overhandigen van het clandestiene rijk dat plots op zijn grondvesten zal daveren door een even onverwacht als bruut voorval.

 

churchill de noorman

Churchill 2 - hc

Bekijk in de webshop

September 1939. De hele wereld is in oorlog. In amper een paar maanden tijd geven België en Frankrijk zich over. Engeland verliest twee van zijn belangrijkste bondgenoten. Maar wanneer er stemmen opgaan om onderhandelingen op te starten met Duitsland, houdt Winston Churchill, die opnieuw Prime Minister is, het been stijf. De slag om Engeland is nog maar net begonnen. En het lot van de hele wereld hangt ervan af. Winston Churchill, die even beroemd is om zijn speeches als om zijn daadkracht als Engels en Europees staatsman, is een van de belangrijkste politieke figuren van de 20ste eeuw.

 

LEGENDE DAEDALUS HET DICHTE WOUD

Het dichte woud
Legende 2 - sc

Bekijk in de webshop

Aan de bosrand, dichtbij het grondgebied van z’n vader, vindt Tristan Judith, een jeugdvriend, terug. Hij herinnert zich hoe Tristan vroeger had geweigerd een ontwapende soldaat te doden tijdens zijn opleiding. Tristan, de enige wettige erfgenaam van de troon, reageert door een vooraanstaande ambassadeur van Frankrijk te ontvoeren. Herdruk met nieuwe vertaling