Een zee te hoog stripboekwinkel de noorman strips arnhem

Een zee te hoog

Bekijk in de webshop

Een zee te hoog van de Franse striptekenaar Blutch is een surrealistische liefdesgeschiedenis over het meisje A en de jongen B die met elkaar hebben afgesproken in het Brusselse Hôtel Métropole. Het uitgangspunt is simpel B beweegt zich van links naar rechts en A van rechts naar links, tot ze elkaar ten slotte ontmoeten. Gaandeweg krijgen ze steeds meer trekjes van de auteur en zijn vrouw. Het grillige en speelse verhaal, waar zowel Moebius als de avonturen van Kuifje doorheen schemeren, leest als een droom, maar wie droomt nu eigenlijk van wie?

 

grondrecht de noorman

Het grondrecht Dagboek van een duizelingwekkende reis

Bekijk in de webshop

In juni 2019 wandelde Étienne Davodeau, uitgerust met een rugzak, van de grotschilderingen van Pech Merle naar het nucleaire afval in Bure, een reis van 800 kilometer. Van beschermde grotschilderingen tot aan ondergronds opgeslagen nucleair afval, ook beschermd maar om heel andere redenen. In deze lange wandeling stelt Étienne Davodeau onze relatie met de aarde, de grond, aan de orde middels een aantal vragen. Welke planeet zullen toekomstige generaties erven? Wat laten we na aan ons nageslacht? Hoe kunnen we ze waarschuwen voor het verschrikkelijke en reële gevaar van hun voortbestaan? Daarom is het onze collectieve verantwoordelijkheid om vooruitgang te boeken in energiekwesties om de huid van de wereld te beschermen.

 

De verboden haven SC de noorman stripboeken mangawinkel

De verboden haven - sc

Bekijk in de webshop

Deze geweldige klassieker nu ook in softcover. Abel is een jonge schipbreukeling. De zee heeft zijn geheugen verzwolgen en creeërde daarmee een groot mysterie over zijn verleden en wat hem is overkomen. Hij krijgt onderdak bij de drie dochters van de kapitein van de zeeman die hem vond op een strand in Siam. De Verboden Haven is een machtig verhaal over de woeste zee, liefde zo puur dat het pijn doet, verraad, rijkdom en verlangen. En dat alles gevangen in de zwierige potloodkunst van Turconi, in een vuistdikke grafische roman van 300 pagina’s die echt uit moet als je er eenmaal aan aan begonnen bent.

 

Pitcairn 1, Muiterij op Bounty eiland 1 hc

Pitcairn 1/3

Bekijk in de webshop

Uit een opstand wordt utopie geboren. Uit een droom volgt een nachtmerrie. Op 28 april 1789 is de Bounty, een driemaster van de Royal Navy, het toneel van een grote muiterij in de Stille Zuidzee. De vrijheidslievende rebellen worden geleid door Fletcher Christian, de tweede in bevel. Ze zullen vele ontberingen moeten doorstaan voordat ze een veilige ankerplaats vinden. Uiteindelijk vinden ze het kleine maagdelijke eiland Pitcairn, waar alles waar een man van kan dromen op hem wacht.

 

astronaut de noorman mangawinkel

De kleine astronaut (compleet verhaal)

Bekijk in de webshop
Ik weet dat Tom niet spreekt, maar als hij niet spreekt, is dat alleen omdat zijn woorden niet uit zijn mond kunnen komen. Dus ze blijven in zijn hoofd en als ik mijn oor tegen het zijne leg, hoor ik ze. Ik ben  de enige aan wie hij zijn verhaal vertelt. 

 

Robin Hood INTEGRAAL de noorman manga en comics stripboekwinkel arnhemRobin Hood INTEGRAAL

Robin Hood integraal

Bekijk in de webshop

Drie klootzakken, één legende. Robin van Loxley, Petit-Jean en Will Scarlett waren allemaal geboren klootzakken. In een tijd waarin ze niet aan hun lot kunnen ontsnappen wordt elk onrecht diep in hun wezen gevoeld. Ze worden dan ook bandieten die door de sheriff van Nottingham en Guy de Gisbourne worden gevolgd naar het hart van Sherwood Forest, hun toevluchtsoord. Daar organiseren ze hun bende om te overleven en weerstand te bieden en zo worden zij het symbool van de strijd van de Saksen tegen hun Normandische onderdrukkers in het Engeland van de 12e eeuw. Pierre Boisserie en Héloret herschrijven de legende van Robin Hood door zich te concentreren op de jeugd en carrières van de drie hoofdpersonen. Door deze andere en originele invalshoek te kezen ontstaat een frisse, moderne versie van dit beroemde verhaal

 

oger leeuw de noorman strips arnhem

De Oger leeuw - 2

Bekijk in de webshop

Kgosi, een gevallen en aan geheugenverlies lijdende koning, dwaalt door de landen van het noorden. Geleid door Othila de muis komen de krijger en zijn metgezellen aan in de hut van de sjamaan Logrine, waar hem angstaanjagende onthullingen over zijn verleden wachten. Verbijsterd vervolgt Kgosi zijn zoektocht naar verlossing die hem naar de zuidelijke landen en het huis van Wilt leidt. Een pad vol ongeluk bezaaid met dodelijke ontmoetingen.

 

Literaire klassiekers in beeld 4 20000 mijlen onder zee de noorman stripboekwinkel

20.000 mijlen onder zee 
Literaire klassiekers in beeld 4 sc

Bekijk in de webshop

Op de bodem van de oceaan wekt een lang, spoelvormig, soms fosforescerend object, groter dan een walvis, de nieuwsgierigheid van zeelieden. Er wordt een expeditie georganiseerd aan boord van een Amerikaans fregat, de Abraham Lincoln, om het mysterie op te lossen. Onder de bemanning bevinden zich de geleerde Pierre Aronnax, zijn trouwe dienaar Conseil en de koning van de harpoeniers, Ned Land. Na enkele maanden vruchteloos onderzoek komen ze in botsing met het monster. Dat blijkt een gigantische machine te zijn! Ze worden verwelkomd aan boord van de onderzeeër door de vreemde kapitein Nemo. De drie vrienden zullen hem vergezellen op een geweldige onderwaterreis over de wereld

 

Literaire klassiekers in beeld 3 sc: De Odyssee

Homerus de Odyssee
Literaire klassiekers in beeld 3 sc

Bekijk in de webshop

Aan het einde van de Trojaanse oorlog besluit Odysseus terug te keren naar Ithaca, maar de terugweg is lang en moeilijk. Geconfronteerd met de toorn van de goden van Olympus, moet hij vele gevaren het hoofd bieden: de nimf Calypso, de prinses Nausicaa, de Cyclopen, de tovenaar Circe en de Sirenen. Wanneer hij eindelijk in Ithaca aankomt, wordt hij herenigd met zijn zoon Telemachus, maar hij moet nog steeds vechten om zijn koninkrijk te bevrijden van kwaadaardige vrijers om zijn geliefde Penelope terug te winnen.

 

Miles Morales The Ultimate Spider-Man 1 (van 4)

Miles Morales the ultimate Spider-man 1/4

Bekijk in de webshop

Voordat Peter Parker stierf, stond de jonge Miles op het punt om op een nieuwe school aan het volgende hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Vervolgens gaf een spinnenbeet ook deze tiener ongelooflijke spinachtige krachten. Nu is Miles in een wereld terechtgekomen die hij niet begrijpt, met alleen zijn instinct en een klein dingetje zoals verantwoordelijkheid als zijn gids. Kan hij Peters nalatenschap als Spider-Man waarmaken?

 

Miles Morales The Ultimate Spider-Man 2 (van 4) de noorman marvel strips arnhem

Miles Morales the ultimate Spider-man 2/4

Bekijk in de webshop

 

 

Celestine en de Paarden 11 Zeepaardje kinderboekwinkel arnhem

Celestine en de Paarden 11: Zeepaardje

Bekijk in de webshop

 

 

kolonisatie de noorman

Gevolgen
Kolonisatie 7

Bekijk in de webshop

De ene missie kan de andere verbergen. Veel agenten, waaronder Commodore Illiatov, kwamen eerder om het leven bij de aanval van de Raiders onder leiding van Raylan. Onder dekking van een verkenningsmissie gaat Team Shadow aan boord van een gloednieuw schip met als doel de troepen van Raylan te neutraliseren en de geheime redenen te ontdekken van de schaduw Atils die hun verlies voor iedereen lijken te zoeken. Tegelijkertijd ziet de Agency in de oneindige ruimte twee drijvende schepen zouden ze nog steeds kolonisten kunnen bevatten?

 

Leather stocking kronieken 03 de noorman mangawinkel

Ontariomeer
Leather stocking kronieken 3 sc

Bekijk in de webshop

The Leather Stocking Kronieken is een bewerking van vijf romans van James Fenimore Cooper 1789 -1851. Het leven van Nathaniel Bumppo, alias Leather Stocking is gevuld met avonturen met zijn vrienden Chingachgook en zijn zoon Uncas, de laatste van de Mohikanen. Zijn toewijding en moed tijdens de koloniale oorlogen en zijn constante vlucht naar het westen voor de binnenvallende beschaving zijn legendarisch. De komst van een beeldschone jongedame in het Britse fort aan het Ontariomeer brengt de hoofden van een flink aantal mannen (inclusief Natty) op hol met dramatische gevolgen.

 

Blake & Mortimer - SC 14 - Het Voronov-complot

Het Voronov complot (herdruk)
Blake en Mortimer

Bekijk in de webshop

Het is de tijd van de koude oorlog. De tijd dat de Sovjetunie een leidende rol speelt bij de verovering van de ruimte. Maar kort na de lancering van een raket vanaf de basis Baikonoer in Kazachstan gaat er iets fout. Het enorme gevaarte komt in een meteorietenzwerm terecht en stort terug op aarde. Daar blijkt al snel dat de neuskegel besmet is geraakt met een onbekende bacterie, afkomstig van een meteoriet. Wie met deze bacterie in aanraking komt, sterft binnen enkele ogenblikken een gruwelijke dood. Doctor Voronov, werkzaam op Balkonoer, stelt bijzonder veel belang in de bacterie. Hoewel hij uitdrukkelijke orders krijgt alles wat met de bacterie te maken heeft  inclusief de slachtoffers en de raketonderdelen  te vernietigen, bewaart hij een aantal bacteriemonsters om daar verder in het geheim mee te experimenteren.