Binnenkort verschijnen er vier luxe delen van de  integrale reeks van Fam. Snoek €69.95 per album. Je tekent je in voor alle vier de albums. Interesse? Laat het de Noorman dan weten.

Alle gags van De Familie Snoek zullen worden gebundeld in 4 integrales, in totaal dus 759 gags. Ook de gags die verschenen zijn in de uitgave van het Vlaams stripcentrum, worden mee opgenomen. Elke integraal zal voorzien worden van een dossier van 16 pagina’s De 4 delen tellen elk 200 pagina's binnenwerk.  De eerste drie delen verschijnen in zwart/wit, het laatste deel in kleur. De covers van de integrales worden getekend door Dirk Stallaert die ook de ex libris voor de luxe versies tekent. Het eerste deel verschijnt eind november 2023 de drie andere verschijnen in de loop van 2024.

 

  

Een echte vrouw integraal

Bekijk in de webshop

Noir Dessin Production is in een rotvaart oud of speciaal werk van François Walthéry aan het (her)uitgeven. Onder de naam Adalem gaf het vorig jaar negen luxeboekjes uit met in totaal honderden (sexy) illustraties, met een focus op zijn Natasja. Recent verscheen een integrale van De Ouwe Blauwe met voor het eerst in het Nederlands de extra verhalen die na het eerste album uit de jaren 1980 zijn verschenen op scenario van Raoul Cauvin. En nu is er deze integrale van Een echte vrouw. Zo geobsedeerd zijn door vrouwen dat je er per ongeluk een wordt. Een droom of een nachtmerrie voor Arie Alberts? Door de vakkundige handen van een krankzinnige dokter komen de hersenen van Arie Alberts in de schedel terecht van een erg knappe, jonge vrouw die onze held Johanna noemt. Zij hij zal verschillende avonturen beleven, gaande van erotische foto's over een ontvoering door een nostalgisch en compleet gestoord militair commando tot een ontsnapping in Egypte waar zij hij de ontknoping van haar zijn lotgevallen probeert te ontdekken. Het verhaal is doorspekt met prachtige pin-ups.

 

Bakelandt integraal 11

Bekijk in de webshop

Saga Uitgaven bundelt alle verhalen in 18 integralen met per integraal een stevig achtergronddossier vol historische feiten, opgemerkte details en een overzicht van de rijkgevulde carrière van Hec Leemans. Het achtergronddossier staat stil bij onder meer de stripreeks Kowalsky en de Egyptische campagne van Napoleon Bonaparte. Met vele unieke bonuspagina's. Deze integraal bundelt de oorspronkelijke albums:
51. De Man met de Gouden Handen
52. Spinning Jenny
53. Het Complot
54. De Zonen van Ramses
55. De Wraak van Amon-Ra

 

De Koechlins, een familie saga
Kilometer nul - 2

Bekijk in de webshop

Het ware verhaal van de creatie van de eerste internationale spoorlijn. Mulhouse, 1830. Nicolas Koechlin, de rijkste man van de Elzas, begint aan een waanzinnig project de aanleg van de grootste internationale spoorlijn van die tijd Straatsburg-Bazel. In de jaren 1830 stond de trein nog in de kinderschoenen. Nicolas zal deze uitdaging aangaan met moed, overgave, maar ook met sluwheid en bezetenheid. Dit grote spoorwegavontuur zal het lot van de familie Koechlin veranderen, maar ook dat van de hele stad Mulhouse en van een streek, de Elzas, waar iedereen zijn dromen najaagt, maar ook speelt om te overleven in de meedogenloze industriële revolutie van de negentiende eeuw. Bovenop het keurige historische gedeelte voegt scenarist Stéphane Piatzszek (De belofte van Schildpadeiland, De eenhoornridder, Een familie in oorlog) nog een laag toe over toenmalige uitbuiting, kinderarbeid en familiekwesties. 

 

De legende
Awilda 3

Bekijk in de webshop

Elke legende heeft zijn waarheden. De legende van Alwilda komt uit de diepten van de Baltische Zee in Vikingtijden. Dit is het verhaal van een jong meisje dat in opstand komt tegen de Norglaw, een wet die haar verbiedt te erven of de koning op te volgen. Het is de eerste bekende daad van gewapende opstand door vrouwen in de geschiedenis. Alwilda wordt een walkure (vrije vrouw), gaat de zee op en kiest voor piraterij. Haar oorlogsepos zal eindigen in de legende van Alwilda.

 

Clifton integraal luxe 5

Bekijk in de webshop

Beperkte oplage: 165 stuks met genummerde én door Turk gesigneerde prent

 

Rik Ringers integraal luxe 6

Bekijk in de webshop

Beperkte oplage: 165 stuks bevat een genummerde en door Simon van Liemt gesigneerde zwart-wit prent.