Wij zijn terug van vakantie maar Guust ook. Vijfentwintig jaar na het overlijden van André Franquin verschijnt er weer een album van Guust Flater. Met dit nieuwe album van Guust Flater wil Dupuis de erfenis van André Franquin laten voortleven. Wil je de hardcover € 18,- Laat het de Noorman dan weten om teleurstelling te voorkomen.

guust flater de noorman manga en strips

 

Largo winch verzamelbox de noorman stripboeken

Largo Winch box (deel 1 t/m 20 hc)

Bekijk in de webshop

De box bevat 20 albums (de eerste 20 delen)
Hardcover
Formaat: 192x265 mm

 

meester chocola

De plantage

Bekijk in de webshop

De misdadigers waarmee Benjamin twijfelachtige akkoorden heeft gesloten, worden steeds dreigender. Manon ontdekt een cacaoplantage in Vietnam en Alexis maakt van die ontdekking gebruik om het gevaar te ontvluchten. Onder leiding van de organisatie die de plantage leidt, treffen ze er bonen aan met een bijzondere smaak, waarmee ze hun creaties misschien wel kunnen vervolmaken.

 

FRONTLINIES  stripboekwinkel stripboeken arnhem de noorman

De leclerc divisie
Frontlines 9 - hc

Bekijk in de webshop

1936. De Olympische spelen van Berlijn. Vier mannen en twee vrouwen van verschillende nationaliteiten bezegelen hun vriendschap op de tonen van Lili Marleen, een lied dat later zal uitgroeien tot een oorlogsklassieker. Het lied vertelt de geschiedenis van het Duitse volk en zal zich, net zoals onze zes helden en de oorlog die hun leven ondersteboven zal halen, niet door grenzen laten tegenhouden. Zo start een reeks gebeurtenissen waarin liefde, vriendschap en strijd de rode draad vormen.

 

TANKS SC - D02 ARDENNEN - LAAT DE BEESTEN LOS

Laat de beesten los

Bekijk in de webshop

Gloednieuwe collectie gewijd aan dé krachtpatsers van de oorlog: tanks! Bloed in de sneeuw. Na de ommekeer van 1944, met de Landing in Normandië en de bevrijding van Parijs, schakelen de Duitse strijdkrachten over op een defensieve strategie. Terwijl ze hun troepen proberen te hergroeperen, gaat Hitler in tegen het advies van zijn raadgevers en lanceert hij een tegenoffensief om de haven van Antwerpen in te nemen. Eind december rijdt het leger in het grootste geheim de Ardennen door en veroorzaakt paniek en verwarring bij de geallieerden. Eisenhower schakelt zo snel mogelijk tanks en parachutisten in. Een Duitse tankcommandant en zijn bemanning verdwalen in het woud en de dichte mist. En toch moeten ze actie ondernemen, ook al is de vijand vlakbij en zijn ze het contact met de rest van het leger verloren. Volstaan het pantser en het superieure kanon van het voertuig om de oppermachtige vijand en het onherbergzame terrein te temmen?  In dit tweede deel Ardennen staan de emblematische Panther Sherman M4 en M10 centraal, in een verhaal vol spanning en drama  Elk album bevat een uitgebreid dossier met achtergrondinformatie

 

9789463946261 ogor deel 1 de noorman

Zul Kassai 
Ogor 1 - hc

Bekijk in de webshop

Indrukwekkend openingsdeel van een cyclus over Ogon, een uitgestrekt gebied ten oosten van Arran. Nadat hij is ontsnapt aan de ijzige kaken van de dood, vertrekt de jonge Ubu op een odyssee naar de afgelegen Karakennvulkaan, gedreven door een ongelooflijke vastberadenheid. Daar, in de legendarische stad Yress, zouden de Rode goden leven, de Zul Kassaï. Hij hoopt dat die goden naar hem zullen luisteren en dat zij zullen afrekenen met prins Aggor, de machtige Tog die zijn familie heeft afgeslacht.  Na de meeslepende uitstap in Ogon uit Elfen-29, duiken we nu diep de folklore in van dit uitgestrekte continent  Eerste deel in dit nieuwe gebied in de wereld van Aquilon, met de strafste tekenaars van de hoofdreeks. One-shots, volledig los te lezen van de andere reeksen binnen de wereld van Aquilon

 

DWERGEN HC - D20 SVARA VAN HET SCHILD

Svara van het schild
Dwergen 20 - hc

Bekijk in de webshop

Dame Svara is de dochter van een voormalige generaal die blind is geworden, de vrouw van een krijger die is gestorven op het slagveld, de moeder van twee zonen die gesneuveld zijn in de strijd en van een derde die is verdwenen tijdens een missie op vijandelijk grondgebied. Het is het lot van een moeder van het Schild om te rouwen.

 

VERWEER SC - D01 DE DODE LANDEN

De dode landen
verweer 1 - sc

Bekijk in de webshop

September 2068. Europa is herschapen in een woestenij. Adams ouders zitten in het Verweer en telen hun eigen groente, maar ze zijn een uitstervend ras en hun strijd tegen Diosynta, de multinational die alle teelten controleert, is hopeloos. Op een dag sterven ze door de pesticiden van Diosynta. Vanaf dan is Adam op zichzelf aangewezen en hij besluit in de voetsporen van zijn ouders te treden slaagt hij erin Diosynta van binnenin op de knieën te dwingen? En hoe onderscheid je vriend van vijand in een vergane wereld?

 

VERWEER SC - D02 DE VERRADEN VALLEI

De verraden vallei
Verweer 2 -sc

Bekijk in de webshop

Adam, Agnes en Ellen zitten op de trein naar de Vallei van het Verweer, maar dan krijgen ze te horen dat er een spion in hun midden zit. Maar zelfs dat kan hun euforie niet temperen wanneer ze de paradijselijke vallei betreden. Lukt het hun een vredig leven op te bouwen, of bijt er iemand in de verboden vrucht, met alle gevolgen van dien?

 

HEKSENKIND SC - D02 DE DROMENDIEF  kinderboekwinkel de noorman stripboeken

De dromendief

Bekijk in de webshop

Jan, zijn zusje Lisa en hun ouders gaan samen Kerstmis vieren bij hun grootmoeder. Maar Lisa heeft steeds engere nachtmerries. Jan, die zijn nieuwe krachten alsmaar beter onder de knie krijgt, besluit een dromenvanger te betoveren zodat Lisa weer goed kan slapen. Maar ’s ochtends wordt Lisa niet wakker! Zonder het te weten hebben de kinderen een dromendief gewekt die zich voedt met hun angsten. Iedereen van de familie zal zijn grootste angsten moeten overwinnen om de demon te verslaan en te ontsnappen aan een eindeloze nachtmerrie.

 

Het agentschap oorlog de noorman striboekwinkel arnhem manga

Het agentschap
De ontzichtbare oorlog 1 - sc

Bekijk in de webshop

1951, Egypte. Manfred Fürbringer, een voormalige nazi-ingenieur, gespecialiseerd in geleidingssystemen voor V2 raketten, leeft ondergedoken in Egypte, onder een valse identiteit. Zijn kennis en zijn expertise zijn in volle Koude Oorlog onschatbare troeven voor de Verenigde Staten. De CIA stuurt daarom twee van zijn beste agenten om Fürbringer te rekruteren, goedschiks of kwaadschiks want er zijn nog landen geïnteresseerd in de diensten van de ingenieur.

 

comite de noorman striboekwinkel strips

Het comite
De ontzichtbare oorlog 2 - sc

Bekijk in de webshop

1951, Alabama, USA. Na de Tweede Wereldoorlog krijgen de Russen de naziwetenschapper Manfred Fürbringer in handen, die naar Egypte was gevlucht. Maar de kennis van de ingenieur volstaat niet en de Amerikanen behouden hun technologische voorsprong. De MGB zet daarop een waanzinnig project op poten: Fürbringer loslaten zodat hij zich laat rekruteren door de CIA en ze hem kunnen gebruiken als mol in het ondoordringbare Redstone Arsenal, waar de eerste Amerikaanse ballistische raketten worden ontwikkeld. Een spel van misleiding waarin de spanning en de paranoia een hoogtepunt bereiken, en waarin het gevaar van overal komt, ook van binnenuit.

 

SPION VAN CAESAR (DE) SC - D02 HET SERPENT VAN HAD mangawinkel manga

Het serpent van hades -sc

Bekijk in de webshop

Rome heeft honger. De graantoevoer naar de stad is al maanden opgedroogd. Maar waarom? Is het een complot, een nieuwe streek van de piraten of een list van Cleopatra in Egypte? Om dat te achterhalen beveelt Caesar, die zijn handen vol heeft met de verovering van Gallië, zijn Gallische spion Coax om op onderzoek te gaan. Bezeten door zijn verlangen naar wraak vertrekt die laatste naar Rome, waar hij kennismaakt met de duistere kanten van de politiek en de strijd aangaat met een oude vijand.

 

HARD RESCUE SC - D02 NULPUNT

Nulpunt - sc

Bekijk in de webshop

Hard Rescue is een firma die is gespecialiseerd in risicovolle reddingsoperaties en uitsluitend werkt met geharde huurlingen. Maar deze keer worden Caleb McKay en zijn handlangers door een mysterieuze zakenman ingehuurd voor een geheime missie op Antarctica. Hun doel is een artefact dat onlangs is ontdekt onder het smeltende ijs.

 

diabolik de noorman stripboeken strips

De man met de vele gezichten
Diabolik

Bekijk in de webshop

Diabolik... is geen legendarische figuur en nog minder een held. Hij is een fantastische avonturier met een geniaal talent voor de misdaad. Hij beschikt door zijn ongelooflijke vindingrijkheid over een arsenaal van de modernste middelen om zijn doel te bereiken. Door het gebruik van talloze maskers en vermommingen slaagt hij erin zijn gezicht en lichaam zo te veranderen dat hij als twee druppels water lijkt op de personen voor wie hij door wil gaan. Zodoende stelt hij degenen die hem vervolgen voor onoplosbare raadsels.