A.s. donderdag 18 mei (hemelvaartsdag) is de Noorman gesloten.

 

Knipperen & Ademen stripboek winkel de noorman arnhem

Knipperen & Ademen

Bekijk in de webshop

In Knipperen & Ademen volgen we Micky kris kras door haar opleiding heen, waar ze op de rand van een zenuwinzinking erachter komt dat het niet een burn-out is waaraan ze lijdt, maar een eetstoornis (Die krijg je er gratis bij). Met een fikse dosis humor tekent ze de wereld en zichzelf. Spontaniteit en beweging zijn heel belangrijk in haar tekeningen. Anders slaan ze dood, net als bier en dat is pas echt ellende :-)  Hoe ga je om met de beren die je op de weg ziet, maar die je ook troosten als je het allemaal niet meer ziet zitten? Maar misschien belangrijker nog hoe kom je van die beren af? Heel herkenbaar voor iedereen die ooit te maken heeft gehad met controle kwesties. 

 

stripboekwinkel de noorman Worst Case Scenario

Worst case scenario

Bekijk in de webshop

Een duistere graphic novel over twee kinderen die trachten te ontsnappen aan een vernietigend kwaad uit een lang begraven verleden. Zij staan tegenover een leger van de meest afschrikwekkende creaturen dat zijn weg heeft gevonden uit de vergeten tweede wereldoorlog bunkers in ons kleine land. Deels lijk, deels robot, honderd procent nazi.

 

stripboek winkel mangawinkel de noorman Kronieken vd Zwarte Maan SC 19 Een doodgewone week

Een doodgewone week
Kronieken van de zwarte maan  19

Bekijk in de webshop

De grenzen van zijn rijk beschermen, nieuwe bondgenootschappen sluiten, zijn minnaressen tevreden stellen, de extremistische trekjes van een door hemzelf opgerichte sekte onder de duim houden, demonen temmen, nieuwe wapens ontwikkelen, een fort bouwen en daarnaast ook nog eens een godenkind met angstaanjagende krachten zien op te voeden, zo ziet een willekeurige week eruit van Wismerhill. Froideval en Angleraud schilderen met vuur het verdere verloop van de avonturen van de almachtige heerser.

 

dating for geeks de noorman arnhem stripboeken

Swimsuit special
Dating for Geeks 14

Bekijk in de webshop

Nog steeds niet uitgedate. Als vrijgezel op zoek naar Summer Loving moet je wel. Maar wat als jouw droomman de hele zomer binnen blijft omdat digitale kastelen bouwen in Minecraft leuker is dan zandkastelen op het strand? Of als je ideale vrouw liever in de zon naar true crime podcasts luistert dan naar jou? Dating for Geeks is een strip voor iedereen die het zat is om op singlereizen te moeten gaan, iedereen die al een reisbuddy gevonden heeft om filmlocaties uit Star Wars en Lord of the Rings mee te bezoeken, en iedereen die tijdens een zwoele zomer liever een ventilator op hun slaapkamer heeft dan een partner, omdat hun bikini-body meer een barbecue-body is.

 

nevade mangawinkel manga

Blue Canyon
Nevada - 3 Sc

Bekijk in de webshop

Nevada Marquez zigzagt tussen twee werelden tussen de restanten van de verovering van het Wilde Westen en de wereld van het nog meedogenlozere Hollywood en de opkomende filmindustrie. Als manusje van alles voor de studio’s, moet Nevada dit keer Mac Nabb oftewel de Lone Star begeleiden tijdens een rit te paard om bij de filmset van zijn nieuwe western in Monument Valley te komen. Hij weet alleen niet dat de filmster een grote gokschuld heeft en dat de maffia uit Chicago hen op de hielen zit. Blue Canyon is het laatste deel uit de Nevada-trilogie

 

Blue Canyon
Nevada - 3 Hc

Bekijk in de webshop