Ook al zijn we Noormannen we verlangen naar droog en zonnig weer  :-).  De nieuwe titels van Silvester die voor deze week gepland stonden hebben zijn verschoven naar volgende week.

 

De duivel in een jurk
Molly West

Bekijk in de webshop

Het zuiden van de Verenigde Staten, einde van de burgeroorlog. De komst van de verfijnde en hoffelijke Isabelle Talbot uit de noordelijke staten zorgen voor verwarring. Zij past perfect bij haar onderwijsmissie, maar valt niet in de smaak bij de harde en smerige sfeer van Texaanse dorpen. Maar wee degene die deze goede manieren verwart met naïviteit of dwaasheid. Want achter haar zachte voorkomen verbergt Isabelle de sporen een verleden vol lijden dat in de loop van de tijd is veranderd in doffe woede.

 

De laatste goddelozen 
Berlijn wordt ons graf 3 - sc

Bekijk in de webshop

Berlijn, 29 april 1945. De stad ligt in puin, verwoest door de klappen van het brullende Rode Leger. De Karel de Grote-divisie wordt gebombardeerd en de opmars van de overmacht is niet te stoppen. Het einde is nabij. Voor het handjevol overgebleven mannen is alle hoop vervlogen. De enige verdediging is de aanval om een ​​doorgang door de rode hordes te forceren! Schrijver en tekenaar Michel Koeniguer overleed voordat hij het drieluik kon afmaken. Vincenzo Giordano heeft het einde van deze essentiële reeks gelukkig stijlvol kunnen afronden.

 

Onder het paradijs

Bekijk in de webshop

Zoveel vrouwen, zoveel avonturen! Dit album bevat een verzameling van twaalf korte verhalen waarin vrouwen centraal staan ​​en elkaar op verschillende pagina’s kruisen. De titel, een verwijzing naar de schoonheid van seksualiteit en het tegenovergestelde, de hel, leidt tot een vaak bitter einde. De verscheidenheid aan verhalen geeft de lezer de mogelijkheid zich te identificeren met en zich te wagen aan gevarieerde en prachtig getekende erotische fantasieën.

 

Utopia
Maison Fleury 3

Bekijk in de webshop

Aan het einde van de 19e eeuw werd Londen gekenmerkt door een reeks aanslagen. De explosies zaaien paniek en er zijn veel slachtoffers te betreuren. Commissaris Barnes en zijn assistent Reid volgen een groep terroristen. Wederom lijkt er een verband te bestaan ​​tussen Huis Fleury en twee lang strijdende krachten, waarvan er één op het punt staat de mysterieuze Parel in handen te krijgen. Met dit onderzoek eindigt het laatste opus van een adembenemende thriller, prachtig geschreven en getekend door Gabrielle Di Caro.

 

The death of captain America 1/6

Bekijk in de webshop

Captain America is dood! Sharon Carter, Bucky Barnes, Falcon, Black Widow en Iron Man willen Caps droom in leven houden, maar de dood van Steve Rogers is pas het begin van de duistere plannen van Red Skull. Intussen trekt Bucky zijn eigen plan. Wat wil hij met het schild van Captain America? En rekent hij af met de spoken uit het verleden of blijven ze hem achtervolgen?

 

The death of captain America 2/6

Bekijk in de webshop

 

 

Stranger Things 1/2

Bekijk in de webshop

The Upside Down, is een plaats die je normaal ziet in paranormale visioenen en nachtmerries. Will Byers weet niet hoe hij het schimmige rijk waarin hij zich bevindt moet noemen, maar hij weet wel zeker dat hij alleen is en ver weg van alles wat ook maar enigszins veilig is. Om elke hoek loert een vreemd krijsend monster en vanaf de andere kant zweven bekende stemmen door de lucht. Om te overleven, houdt Will vast aan de lessen die hij heeft geleerd va de kameraadschap met zijn vrienden. Hij hoopt dat hij ooit terug naar zijn familie kan.

 

Stranger Things 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Avatar in het voordeel 1/3

Bekijk in de webshop

Het is meer dan tien jaar geleden dat de mensen gedwongen werden Pandora te verlaten, maar nu keren ze terug met een armada van zwaarbewapende ruimteschepen! Na jaren van vrede heeft Jake Sully zich met Neytiri gevestigd en een gezin gesticht, dus voor hem staat er nog meer op het spel dan toen hij voor het eerst ten strijde trok tegen de invasiemacht.

 

Avatar een nieuwe schaduw

Bekijk in de webshop

Jake Sully handhaaft zijn positie als leider van de Omatikaya Na’vi-clan, maar nu hun vaderland in puin ligt, begint hij te twijfelen aan zijn plaats onder hen. Terwijl de vete tussen de Na’vi en de mensen voortduurt, beginnen de spanningen tussen de stammen te escaleren terwijl langdurige familierivaliteit leidt tot verraad!

 

Klauwsporen
John Lord 3

Bekijk in de webshop

Een origineel noir verhaal dat zich afspeelt in het New York van de jaren 1920, waar een onwaarschijnlijk paar detectives een mysterieuze moordenaar achtervolgt. New York, 1918. Het reisje van John Lord en Clara Summers naar de bayou van Louisiana was uiteindelijk niet voor niets. Het heeft hen op het spoor gebracht van de mysterieuze moordenaar en een zekere denkgroep van psychiaters. De tijd dringt want over drie dagen is het volgende slachtoffer aangekondigd.

 

Spider-man en Venom 1/2

Bekijk in de webshop

Ze zijn al jarenlang vijanden in het Marvel-universum, maar nu zullen ze met tegenzin moeten samenwerken. Een onverwachte gedachtenwisseling plaatst Spidey en Venom namelijk in elkaars lichaam! Maar wie heeft ze verwisseld, en waarom?

 

Spider-man en Venom 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

De god in de sarcofaag
Conan 

Bekijk in de webshop

Gebruikmakend van de discretie van de nacht infiltreert Conan een weelderig paleis om een ​​beker te stelen die hem snel rijk zal maken. Hoewel hij sluipt als een kat wordt hij toch opgemerkt door de bewaker Arus. Hij meent in Conan een medecrimineel te herkennen. Zonder het te weten heeft Conan zich zojuist aangeboden als de ideale schuldige voor de moord op Kallian Publico, de rijke en gehate eigenaar van de tempel die hij kwam beroven.