Morgen  signeert Aimée de Jong bij de Noorman kom dus allen snel.

 

Demonenjaagster
Fang 1

Bekijk in de webshop

Dit zijn de avonturen van een jonge vos en haar jacht op demonen. Een zoektocht naar verlossing in een uitgestrekt dierenrijk. In een wereld waar mensen en sprekende dieren samenleven gaat Fang de vos op jacht naar demonen. Ze spoort kwade geesten op in een fantastische wereld van Chinese folklore. Duels op leven en dood, de Heer der Duisternis, onbeschaamd vrijmoedig en een tikje poëtisch: dat en meer lees je in deze nieuwe reeks, een coming of age-verhaal vol kleurrijke personages. Fang is geschreven door Joe Kelly (o.a. Spider-Man, Deadpool) en getekend door Niko Henrichon (Aeropostale, Meta-Baron, Deadpool). 

 

De goddelijke minnares
De spectaculairen 1 hc

Bekijk in de webshop

Sarah Bernhardt is de koningin van de Parijse jetset en een levende theaterlegende. Maar er hangt een verontrustende schaduw boven haar hoofd. Ze heeft meerdere dreigbrieven ontvangen, en na een ’ongeluk’ bestaat er geen twijfel meer: iemand staat haar naar het leven. Ze legt haar lot in handen van haar trouwe vriend Pipolet en de onbeschrijfelijke Spectaculairen en reist samen met hen, vergezeld door haar loyale entourage, af naar Bretagne. De schurk volgt hen op de voet en de aanslagen gaan door. Het vrolijke gezelschap zal, uitgerust met Pipolets nieuwste snufjes, al zijn vindingrijkheid in de strijd moeten gooien om hem te ontmaskeren. Ieder deel van De Spectaculairen is een afgerond verhaal. 

 

Coastal Command
Inferno 2

Bekijk in de webshop

September 1943. Op een Britse luchtmachbasis arriveren nieuwe piloten voor de Bristol Beaufighter Mk VI. Ze komen van escadrilles uit Lancaster om met deze nachtjagers te vliegen, klaar om te worden ingezet als jachtbommenwerper, bij aanvallen op schepen of bij grondaanvallen. De missies volgen elkaar op en worden steeds gevaarlijker. Maar het uiteindelijke doel van de piloten is met een Mosquito te vliegen, en daarvoor moeten ze eerst dit allemaal overleven.  Ieder deel van Inferno is een compleet verhaal.

 

De Technovaders integraal 1

Bekijk in de webshop

Dit zijn de lotgevallen van een jongen die graag Technovader wil worden om het melkwegstelsel te bevrijden van zijn technologische juk. Albino is een eerlijke, wat ­naïeve ­jongen die cybergames ­ontwerpt met het doel zijn medemensen aan het dromen te zetten. ­Geconfronteerd met de duistere kanten van de menselijke ziel, zal hij zijn idealen moeten opgeven om zich een weg te banen door de geheime krochten van de macht. De Technovaders is Jodorowsky (De Incal) en Janjetov (Centaurus, Europa) op hun best! Deze integrale editie bundelt deel 1 t/m 4. 

 

De catacombe van Ta Keo
Allan Mac Bride 6

Bekijk in de webshop

Avonturen vol mysteries en historische verwijzingen voor archeoloog Allan Mac Bride die in de jaren dertig de wereld rondreist op een wervelende zoektocht naar sporen van verdwenen beschavingen. Deel 6 is een vervolg op het vorige deel en sluit dit avontuur af. Allan Mac Bride gaat verder met zijn werk aan de opgravingen van Angkor (Cambodja) en zoekt ondertussen naar een legendarisch magisch zwaard van een voormalige koning van Angkor. Maar er zijn nog twee groepen naar dat zwaard op zoek. En dan worden er moorden gepleegd. Allan Mac Bride is een avonturenreeks getekend in de klare lijn 

 

De kring van de Apsara's

Allan Mac Bride 5

Bekijk in de webshop

Archeoloog Allan Mac Bride bevindt zich in Angkor, de beroemde archeologische vindplaats in Cambodja. Maar hij wordt afgeleid en geïntrigeerd door vreemde ontmoetingen: met een sekte en met een bende bandieten, maar ook met beelden van Apsara-godinnen.

 

Demonen
Vleugels van hoop 2 - sc

Bekijk in de webshop

1940. Hebben gevoelens wel een plaats middenin de Battle of Britain? Vleugels van hoop is een compleet verhaal in twee delen. 

 

De Apologie
Willem van Oranje

Bekijk in de webshop

Zo rond 1550 werden de lage landen, nu Nederland en België, bestuurd door Karel de Vijfde, de koning van Spanje, en maakten ze deel uit van het Habsburgse rijk. Onder hem regeerden prinsen en graven, waar Willem van Oranje er ook een van was. Dat verliep allemaal redelijk goed, tot de zoon van Karel V aantrad, Philips de Tweede, een extreme aanhanger van het katholieke geloof. In die tijd waren het Calvinisme en de leer van Luther juist in opmars, wat botste met de opvattingen van Philips, die van mening was dat alle niet-katholieken ketters waren die de brandstapel verdienden. Willem van Nassau, prins van Oranje, ging daar tegenin en zorgde voor een opstand. De vier hoofdrolspelers van dit verhaal maken deel uit van het gewone volk en raken verzeild in deze historische gebeurtenissen.

 

Signeersessie Aimée de Jong