black squaq de noorman stripboekwinkel

Secret wars

black squaw 4 - sc 

Bekijk in de webshop

Terwijl Bessie een vliegtuig escorteert dat geladen is met smokkelwaar van de Capone-clan, probeert een vliegtuig van de kustwacht het te onderscheppen. Maar is het echt de kustwacht? Het is een duistere zaak die Bessie dwingt te verdwijnen en haar leidt tot de mysterieuze Secret Six. Hun aanbod een nieuw leven in ruil voor haar hulp om Capone gevangen te nemen. Maar zo makkelijk zal het niet zijn, want de KKK jaagt nog steeds op Bessie. Meesterlijk in elkaar gezet door Yann en Henriet, de grote finale van Black Squaw!

 

black squaq de noorman stripboekwinkel

Secret wars
black squaw 4 - hc 

Bekijk in de webshop

 

 

team rafale de noorman stripboekwinkel boekwinkel manga

Rafale tegen Rafale
Team Rafale 13 sc

Bekijk in de webshop

Het vliegdekschip Charles de Gaulle zit vast bij Port Boudjan, terwijl de terroristen hun plan om het te vernietigen doorzetten en een passagiersschip kapen om het te komen rammen. Ondertussen is Tom met Roxanne naar de luchtmachtbasis van Djibouti gevlucht. Daar vindt hij hulp voor een reddingsoperatie om zijn vriend Tank te bevrijden, die in handen is van de jihadisten. De tijd dringt, want de jihadisten dreigen hem te executeren. Terwijl ze in Port Boudjan zijn, ronden de terroristenleider Azad Korgan en zijn technici het nazicht en de herstelling van de beschadigde Rafale af. Ze laten harde doelbommen van een ton afleveren, om de genadeslag voor de Charles de Gaulle voor te bereiden.

 

team rafale de noorman stripboekwinkel boekwinkel manga

Rafale tegen Rafale
Team Rafale 13 hc

Bekijk in de webshop

 

 

wild west de noorman stripboekwinkel boekwinkel

Modder en bloed
Wild West 4 hc

Bekijk in de webshop

Wild Bill, Calamity Jane en Charlie Utter zijn de mysterieuze scalpmoordenaar nog steeds op het spoor en ontdekken dat de moordenaar waarschijnlijk zelf als kind door indianen is gescalpeerd. Ondertussen verwelkomt Graham, de werkgever van het trio en hoofd van de Union Pacific, de Buffalo Soldiers, de zwarte soldaten die de spoorweg moeten beschermen tegen aanvallen. Maar de situatie wordt nog complexer wanneer de arbeiders een begraafplaats opblazen die door de inheemse bevolking als heilig wordt beschouwd. De explosieve afsluiting van het nieuwe Wild West tweeluik!

 

wild west de noorman stripboekwinkel boekwinkel

Modder en bloed
Wild West 4 sc

Bekijk in de webshop

 

 

rover de bloedgolf de noorman boekwinkel

Rover de bloedgolf

Bekijk in de webshop

Een groot avontuur voor jongeren, vol piraten, plotwendingen en humor! Brigantin, het oude schip van Trésors moeder, ligt nog steeds aangemeerd. Zijn vader is verdwaald in zijn herinneringen en spijt sinds de verdwijning van zijn vrouw, die bekend stond als een groot avonturier. Dit alles weerhoudt de 9 jarige jongen er niet van om met zijn vriendjes piraat te spelen op de eerbiedwaardige boot. Tot op een dag Gaspard Pivoleux, een louche verzamelaar, Trésors vader dwingt om Brigantin te verkopen. Woedend en zeer gehecht aan de enige herinnering die hij aan zijn moeder heeft, besluit Trésor met zijn bemanning op een ongelooflijke schattenjacht te gaan. Maar Pivoleux, die een geheim plan lijkt te hebben, ziet dat misschien niet zo. Avontuur, gevaar en zelfs magie zullen de koers bepalen voor deze onwaarschijnlijke, moedige en onervaren bemanning!

 

Scotland 3 de noorman stripboekwinkel boekwinkel arnhem manga

Scotland 3

Bekijk in de webshop

Terug in Schotland ontdekt Kathy Austin dat het huis dat een tante haar heeft nagelaten is afgebrand. Ze probeert de oorzaak van de brand te achterhalen. Gaandeweg realiseert ze zich dat die brand verband houdt met andere vreemde voorvallen in het gebied, waarvan sommige misschien een buitenaardse oorsprong hebben. Ondertussen vraagt de MI6 haar om de aanwezigheid van Russische spionnen in dit afgelegen gebied te onderzoeken. En tegelijkertijd wordt Kathy geconfronteerd met persoonlijke herinneringen aan het verloren land waar ze ooit woonde.

 

Nero Verduisterde zon, gedoofde sterren boekwinkel de noorman

Verduisterde zon, gedoofde sterren
Nero 2

Bekijk in de webshop

Een nieuwe historische fantasyreeks die fans van het genre voor zich zal winnen! Syrië, jaar 551 van de hidjra, het 58e jaar van een genadeloze strijd. Nero, een felle Arabische strijder, vecht tegen de vijanden van het Oosten. We zitten midden in de kruistochten, een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Nero is geen man als de anderen: gevreesd door zowel zijn vijanden als zijn bondgenoten, draagt hij de littekens van een voorouderlijk ritueel op zijn voorhoofd. Het is een litteken dat teruggaat tot zijn jeugd, tot de vervloekte dag waarop zijn eigen vader hem probeerde te offeren aan Iblis, de djinn van het vuur. Tegen hun eigen wil zullen Nero en een christelijke ridder midden in een gruwelijke oorlog hun verschillen opzij moeten zetten en samen moeten vechten tegen een veel groter gevaar oerwezens die zich voeden met de haat die volkeren verdeelt. Italiaanse sterauteur Emiliano Mammucari levert een ongelooflijk verhaal van fantasie, avontuur en geschiedenis dat zich afspeelt tijdens de kruistochten. Een emblematische held, achtervolgd door een pijnlijk verleden, moet de duistere krachten overwinnen die de mensheid zullen uitroeien.

 

familie Snoek Integraal 2 stripboekwinkel boekwinkel manga arnhem

De familie Snoek integrale deel 2

Bekijk in de webshop

In 1945 startte Willy Vandersteen voor De Nieuwe Standaard de gagreeks De familie Snoek op. Centraal staat het gezin van vader Leonard Snoek dat keer op keer in nogal bijzondere situaties terechtkomt. De reeks verscheen in de krant van 1945 tot en met 1954. Een tweede reeks gags was van 1965 tot en met 1969 te volgen in Pats, de kinderbijlage van De Standaard. Een derde reeks liep tot slot van 1969 tot en met 1972 in het weekblad TV Ekspres. Standaard Uitgeverij bundelt voor het eerst alle 759 verschenen gags in vier integrales. Elk deel wordt voorafgegaan door een uitgebreid dossier, samengesteld door David Steenhuyse en Peter D’Herdt. Dirk Stallaert zorgt voor de coverillustratie.

 

Rectificando De erfenis stripboekwinkel de noorman boekwinkel manga arnhem

Rectificando 3 - De erfenis

Bekijk in de webshop

Spoken uit het verleden laten je niet zomaar los wanneer je ze wakker maakt. Jean Nomane werd tijdens zijn laatste missie geconfronteerd met meedogenloze killers, maar dankzij dat avontuur heeft hij zijn vader, Paul, die hij verloren waande, teruggevonden. Nu zijn vader gestorven is, neemt Nomane een paar dagen rust met zijn vrouw, Anaïs. In een poging om de verloren tijd in te halen, duikt hij in de archieven die zijn vader hem heeft nagelaten. Alles wijst erop dat Paul voor zijn dood een onderzoek deed naar een van de meest invloedrijke mannen van de Verenigde Staten: Kendrick Goodwell, CEO van een wijdvertakte holding, die wapens leverde aan het leger. Nu hij weet dat de lobby’s een serieuze hand hebben in het gewapend conflict, is Nomane vastbesloten om het onderzoek verder te zetten om het antwoord te vinden op één belangrijke vraag: wie heeft er baat bij de oorlog? Met de hulp van Mevrouw, die nu aan het hoofd van het Triumviraat staat, gaat hij spoken uit het verleden wakker maken in de hoop de verrader van zijn vader te ontmaskeren.

 

galaxa 6 - Gevangen in waanzin

Galaxa 6 - Gevangen in waanzin

Bekijk in de webshop

Nadat ze haar grote liefde op gruwelijke wijze ten onder zag gaan in Tyriffa keert Galaxa terug naar Dryadalis. Daar wordt ze door Andromeda meteen aangesteld tot eerste zonnedame. Galaxa lijdt echter zwaar onder het verlies van Kammon. Andromeda stopt haar medicatie toe om de pijn te verlichten, maar die heeft een verslavend effect op haar. Ondertussen heeft Frayozir in opdracht van Bahaal Tintor naar de Aarde gebracht om het zwaard uit de buurt van Galaxa te houden. Bahaal is van plan Dryadalis te veroveren en stuurt zijn troepen uit. Ondertussen raakt Galaxa steeds meer onder invloed van de medicatie en is ze niet meer in staat normaal te functioneren. Frayozir ontpopt zich hier tot een onverwachte bondgenoot, tot blijkt dat hij een eigen agenda heeft met als doel Galaxa en Andromeda tegen elkaar uit te spelen. Net als de troepen van Bahaal voor de stadspoorten staan komt het tot een gewelddadige confrontatie tussen de fee van het licht en de zwaar verslaafde Galaxa.

 

Alleen 14 - De Beschermers stripboekwinkel boekmanga mangawinkel

Alleen 14 - De Beschermers

Bekijk in de webshop

Om te ontsnappen uit de dimensie waarin ze opgesloten zijn en de poorten naar het Paradijs te openen, moeten vijf kinderen proberen een einde te maken aan de Limbusoorlog.

 

De Rode Ridder 16 - De Biddeloo jaren - Helden van Horst mangawinkel

De Rode Ridder 16 - De Biddeloo jaren - Helden van Horst

Bekijk in de webshop

Onvermoeibaar trekt Johan, de Rode Ridder, ten strijde tegen schurken, monsters, heksen, tovenaars, wrede tirannen en boosaardige machten. Een strijd die hij, ondanks de felle tegenstand, steeds met glans weet te winnen. Vanaf album 37, De wilde jacht, kreeg het team achter De Rode Ridder versterking van Karel Biddeloo. In 1969 nam hij definitief de reeks over en verzorgde hij zowel de scenario’s als de tekeningen. Deze integrale bevat De heren van Rode, De slag van Woeringen, De spookkaros, De koningmaker, De witte duisternis en Sol Invictus.

 

CAMILLE de strip 3 - Maskers af! kinderboeken stripboeken arnhem

Camille 3 - Maskers af!

Bekijk in de webshop

Nu het oude stationsgebouw is omgetoverd tot concertzaal, kunnen Camille en haar vrienden niet wachten om er op te treden! Maar de voorbereiding loopt niet van een leien dakje. Ze moeten het podium delen met geheimzinnige dj’s die er ook komen repeteren. Niemand heeft al ooit van hen gehoord en ze dragen vreemde maskers. Twan staat voor een moeilijke keuze: doen wat zijn ouders van hem verwachten of eindelijk vechten voor zijn muziekdroom. Maar hij is niet de enige die het moeilijk heeft: de verlegen Lotte krijgt het op social media hard te verduren en vraagt zich af of dit het plekje in de spotlights wel waard is. Maar echte vrienden steunen elkaar door dik en dun! Samen staan ze sterk tegen de altijd gemene plannetjes van Bibi en C.C. en samen kunnen ze ook de geheimzinnige dj’s ontmaskeren!

 

eric scheurs hommage

Een strip hommage Eric Schreurs sc

Bekijk in de webshop

Een striphommage met tientallen bijdragen van Nederlandse en Vlaamse tekenaars Het is een boek geworden van 128 pagina’s vol bijdrages van bekende stripmakers. Daarnaast vind je hier grappige anekdotes en prachtige verhalen uit de mooie interviews met vrienden en familie. Werk van de enige echte Eric Schreurs zelf kan en mag uiteraard niet ontbreken. Speciaal voor dit boek zijn diverse tekeningen en strippagina’s opgefrist én opnieuw ingekleurd! Dit hommageboek heeft het allemaal! Een must voor fans en stripliefhebbers, maar ook voor iedereen die eens een kijkje wil nemen in het leven van deze vaak ondergewaardeerde stripmaker.

 

eric scheurs hommage de noorman stripboeken

Een strip hommage Eric Schreurs hc

Bekijk in de webshop