LUC ORIENT 5 - Alle avonturen

Luc orient Alle avonturen 

Bekijk in de webshop

Sciencefiction uit het verleden met verassende verhalen over de toekomst van toen, confrontaties met kleurrijke planeetbewoners en, vooral, de menselijke maat. Dit deel bundelt Het aambeeld van de bliksem, De planeet van razernij en Roebak, laatste hoop. Waarin onze held de aarde verruilt voor nieuwe avonturen in de ruimte, terugkeert naar een post-apocalyptisch Terango en een oude vijand tegenover zich vindt.

 

Nicky Saxx wwt intens

wwt intens 
Nicky Saxx 3 hc

Bekijk in de webshop

Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen. Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken. In het eerste verhaal, W.W.T. gaat onze heldin naar het voormalige oostblok om uit te zoeken waarom de ene na de andere agent hier komt te overlijden. Ook Nicky wordt neergeschoten. Kan zij haar opdracht dan nog wel succesvol uitvoeren? Staatsgeheimen staan immers op het spel. In Intens helpt Nicky haar vriendin Elja die kampt met verschrikkelijke nachtmerries. Samen gaan ze naar Canada om haar duistere dromen te onderzoeken. Kunnen ze hiermee een misdaad oplossen of juist voorkomen? Nicky moet een oude vijand, sneeuwstormen en ontploffingen trotseren om haar vriendin te helpen.

 

Nicky Saxx wwt intens

wwt intens 
Nicky Saxx 3 sc

Bekijk in de webshop

 

 

De Familie Super SC 2 Marcel Frikandel weet het wel

Marcel Frikandel weet het wel
De Familie Super 2

Bekijk in de webshop

In dit tweede deel van de Familie Super komt Marcel Frikandel het wel te weten, wat juist is met spanning afwachten tot de laatste bladzijde. Monster Freddy moet stoppen met roken, wat natuurlijk niet zo makkelijk is en een vriendelijk wolkje in opleiding krijgt de opdracht om de aarde te vernietigen.

 

kinderboekwinkel stripboekwinkel

Titel

Bekijk in de webshop

Fred het heel erg eigenwijze hert van Pépé Smit is een klassieker en vele malen herdrukt. Het werd bekroond door de Kinder en Jeugdjury Vlaanderen. Daarna verschenen Pluis is het zat en Evert-Jan een poepvlieg met smetvrees. Maar ook Fred beleefde nieuwe avonturen in onder andere Fred zoekt vriend, Fred wil ook naar school en Fred en de bijna mislukte verjaardag, dat werd verkozen voor de Prentenboek Top Tien 2024.