Superman Batman Collector pack

Bekijk in de webshop

Wanneer Batman een mysterieus ruimteschip op de bodem van de baai van Gotham ontdekt, gaan alle alarmbellen rinkelen. Het ruimteschip lijkt namelijk afkomstig van Krypton en de inzittende beweert dat ze Kara Zor-El is, het nichtje van Superman. Maar is het een plan van een van de vele vijanden van Superman en Batman of is dit jonge meisje écht Supergirl? 

 

De sarcofaag der zielen

Bekijk in de webshop

Salem, einde van de eeuw. Olivia, de jonge weduwe van Métis, wordt beschuldigd van hekserij. Ze vindt alleen redding door haar dochter, Mercy, toe te vertrouwen aan haar beste vriend, de eigenaar van een bordeel. Helaas is de vrouw van de plaatselijke rechter, mevrouw Ruth Taylor, tegen en neemt het kind onder haar hoede. Mercy wordt gemanipuleerd om een ​​duivelse val voor haar moeder te zetten. Een val waar de bewoner van een vreemde sarcofaag al eeuwen op wacht: want dan kan hij weer tot leven komen!

 

Alaric Wolfbite

Bekijk in de webshop

Alaric, zoon van de befaamde Schaduwkrijger Odoric, wordt als jonge knaap gevangen genomen wanneer hij samen met zijn moeder Shad’iah en haar getrouwen het beleg van Ankrath tracht te ontvluchten. Zijn leven neemt een radicale ommekeer wanneer hij in de boeien geslagen wordt door Bohriar, aanvoerder van een Pictische roversbende in dienst van de gevreesde horden van Pisces-Ra. Niet veel later bevindt hij zich als slaaf op een buitgemaakte galei, op weg naar een duistere lotsbestemming! In de wolfskuilen van Cainnthura levert het gevecht met een grote zwarte wolf hem zijn bijnaam “Wolfbite” op. Maar zal hij de talloze ontberingen weten te overleven en zijn roodharige lotgenote Aasà weten te beschermen voor de vele beproevingen die hen nog te wachten staan?  Alaric  Wolfbite is een compleet verhaal dat zich afspeelt tijdens de Second Age van de saga van Odoric! 

 

Een koning zonder vermaak

Bekijk in de webshop

1843. De gendarmerie-kapitein Langlois komt aan in een klein afgelegen dorpje Trièves, in de Alpen. Een mysterieuze moordenaar is daar actief en er zijn verschillende mensen verdwenen. Langlois zal het onderzoek leiden om de dader te vinden en hem te doden. Een jaar later keert Langlois terug, dit keer om een wolvenjacht te organiseren. Hij maakt er een heel spektakel van. Hij trouwt en vestigt zich in het dorp. Langlois raakt gefascineerd door het kwaad als remedie voor zijn existentiële verveling. Het is in de bevroren wereld van de grote witte stilte van de bergwinter dat deze verveling zijn uitbarsting bereikt die kan leiden tot moord of zelfmoord. Een koning zonder vermaak (1947), is geschreven door Jean Giono, en een van de toppen van de universele literatuur. 50 jaar na de dood van de grote schrijver brengen Jean Dufaux en Jacques Terpant hem hulde met een bewerking die de auteur en zijn zo dierbare landschappen van Trièves in het zonnetje, of beter gezegd, de sneeuw zet.

 

 

De witte walvis van de dode zee

Bekijk in de webshop

Zeeën en oceanen zijn verdwenen. het water is verdampt, alle zeedieren zijn dood...  De wereld is veranderd in een woestijn, dieren uit de de spookzeeën keren terug om de mensen te achtervolgen. Parijs in puin trilt onder de schaduw van een witte walvis en alleen de muzikanten van de Opera slagen erin om de woede in haar te te kanaliseren door voor haar te spelen. Tot de dag waarop twee reizigers zich ermee bemoeien: een vrouw die danst met kwallen en een man met een bewogen verleden. Staan ze aan de kant van de overlevenden, of die van de spectra? 

 

Arsene lupin tegen sherlock holmes

Bekijk in de webshop

De laatste confrontatie van twee legendes. In Normandië zou een oude alchemist het geheim van de transformatie van lood in goud hebben ontdekt. Er is niet meer voor nodig om de hebzucht van Arsène Lupin aan te trekken. Maar wat de gentlemen-inbreker even vergeten is, is dat Sherlock Holmes hem op het spoor is. De oevers van de Seine worden binnenkort getuige van de ultieme confrontatie tussen Holmes en Lupin. Deze keer wordt het een strijd op leven en dood.

 

Mysteries van Maison Fleury 2

Bekijk in de webshop

Whitechapel, Londen, eind 19e eeuw. Commissaris Barnes en zijn hulpje, jonge Reid zijn nog steeds op het spoor van de Venus Killer. Ze ontdekken een verband tussen Maison Fleury en haar verrukkelijke kostgangers en een smerig theater met beelden van monsters. Tussen de occulte sekte en mystieke offers stokt het onderzoek Maar wie zit er achter deze mysterieuze organisatie? 

 

John Lord HC collector pack

Bekijk in de webshop

Een origineel noir-verhaal dat zich afspeelt in het New York van de jaren 1920, waar een onwaarschijnlijk paar detectives een mysterieuze moordenaar achtervolgt. Ex-detective John Lord, net teruggekeerd uit WOI, wordt ervan overtuigd om een speciaal onderzoeksbureau, bekend als de UPI, opnieuw leven in te blazen om de gruwelijke dood van de oprichter te onderzoeken. Terwijl John wordt vergezeld door Clara, een eigenwijze psychologiestudent, wordt het duo gevolgd tijdens hun wilde rit van de Big Apple naar de Bayou van Louisiana.

 

Uiterlijk vertoon
Deadpool en Cable 1/2

Bekijk in de webshop

Wade Wilson en Nathan Summers de machtigste gemuteerde huurlingen van Marvel zijn terug en deze keer zitten ze aan elkaar vast! Kunnen twee volwassen mannen tot de tanden gewapend met dodelijke genetische wapens samenleven zonder elkaar gek te maken? Actie, avontuur, zwarte humor, black-ops, gezichtsveranderende virussen en veel geweervuur ​​markeren de terugkeer van twee van Marvel’s favoriete antihelden! 

 

Uiterlijk vertoon
Deadpool en Cable 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Jean Moulin

Bekijk in de webshop

De man die het verzet verenigde. In bezet Frankrijk, werkt Jean Moulin om het verzet te verenigen. Maar als het al moeilijk is om de strijdende partijen te verenigen, is het bijna onmogelijk om ze te laten samenleven met politieke leiders van alle soorten en maten. De Gaulle bracht Jean Moulin echter naar Londen en gaf hem de opdracht om de Nationale Raad van Verzet op te richten. 

 

Oorlog zonder einde
Jong verzet 6

Bekijk in de webshop

Voor de vrienden in van het Jong Verzet is er geen sprake van opgeven ondanks de gevaren die hen te wachten staan. Voorjaar 1942, De tijden zijn zwaar in het dorp Saint-Céneri-le-Gérei en de oorlog sleept zich voort verzetsstrijders leven ondergedoken en hun leven hangt aan een zijden draadje nu iedereen verhongert. Gaston, Élise, Arnaud en François zullen al hun vernuftigheid moeten gebruiken om hen te helpen om rond te komen en voldoende rantsoenbonnen te verzamelen!

 

De buitengewone reis 9

Bekijk in de webshop

Deze cyclus van 20.000 mijl onder het ijs loopt ten einde als Emilio en Naomi in handen van de Russische generaal zijn gevallen! Maar onze twee uitvinders laten zich niet zomaar gevangen zetten en ze kapen een experimenteel apparaat en ontsnappen in het gezelschap van Hector, een voormalige kameraad en drievoudig agent. Zullen ze de Russische drones kunnen ontwijken en het vrije Schotland bereiken? Zullen Emilio, Naomi en hun bondgenoten erin slagen het bezettingsleger te verdrijven en Engeland te bevrijden van het ijs dat het gevangen houdt? 

 

The kong crew 1 - sc

Bekijk in de webshop

Wat als Kong de strijd had gewonnen? Het is 1947, 14 jaar nadat Kong de overwinning behaalde. Manhattan is geëvacueerd en verklaard tot verboden zone. Op de naleving van deze regels wordt toezicht gehouden door The Kong Crew. Dit zijn de avonturen van dit elite corps!

 

The kong crew 2 - sc

Bekijk in de webshop

 Wil je weten waar de mysterieuze en agressieve pterodactylussen vandaan komen die zich hebben gevestigd in het hart van Manhattan? en waar Virgil, Jonas en Irvin zijn gebleven? En wanneer de volgende ontmoeting met de beroemde Kong plaats vindt? En vooral wat is er met je favoriete teckel gebeurd? Als Betty eindelijk van Virgil hoort blijkt hij in handen van gevaarlijke Amazones te zijn. Ook worden enkele mysteries uit het verleden ontrafeld. Ga dus opnieuw de lucht in met het elite eskader van Manhattan!