Guust flater integraal

Alle albums van Guust Flater in één integrale! Guust Flater, de uitvinder van de grenzeloze verbeelding kon als kantoorhulp enkel bij Uitgeverij Dupuis terecht, waar hij naar hartenlust en in alle eerlijkheid flatert. Hij is de ultieme antiheld en was het favoriete personage van André Franquin. Deze integrale bevat alle albums van Guust Flater, en is goed voor meer dan 900 pagina’s leesplezier. € 99,-

Wil je deze titel ? Laat het de Noorman dan weten want vaak zijn deze uitgaven snel uitverkocht.

 

Guust flater

 

Van Joris Mertens zijn er 2 prenten verschenen a € 75,-  Genummerd en gesigneerd in een oplage van 80 stuks 50 * 70 cm Interesse? Laat het Noorman dan weten

poster de noormanjoris mertens

 

 

Wendigo Thorgal saga  hc 2 stripboekwinkel manga

Wendigo
Thorgal saga  hc 2

Bekijk in de webshop

Thorgal, Aaricia en Jolan zijn op weg naar huis vanuit het land Qâ, wanneer ze midden in een conflict tussen het Watervolk en het Bosvolk terechtkomen. Hun respectieve goden zijn razend en niets kan nog een oorlog voorkomen. Behalve misschien als er een pijl, gesneden uit het hout van de Levensboom, op de geduchte Wendigo wordt afgeschoten. Om Aaricia te redden, die zwanger is en gewond, heeft Thorgal geen andere keus dan partij te kiezen en zijn leven eens te meer op het spel te zetten voor de menselijke waanzin.

 

Wendigo Thorgal saga  hc 2 stripboekwinkel manga

Wendigo 
Thorgal saga  sc 2

Bekijk in de webshop

 

 

XIII dertien mystery Valstrikken en emoties stripboekwinkel de noorman manga 2

Valstrikken en emoties
XIII mystery 14 - sc

Bekijk in de webshop

Na 1,5 miljoen verkochte albums van XIII Mystery voegt Jean Van Hamme een nieuw deel toe aan de reeks, een aflevering die op subtiele wijze het verleden van XIII blootlegt. Jean Van Hamme belicht in dit veertiende deel een weinig bekende episode uit de geschiedenis van XIII. Het boek bundelt verschillende korte verhalen, getekend door een uitgelezen kransje van tekenaars zoals Philippe Xavier, Iouri Jigounov, Mikaël en Alain Henriet. Onder welke omstandigheden werd Eleanor Davis Brown beter bekend als agent XX ontmaskerd? Hoe zag Lullaby's leven eruit, tussen de Minneapolis Hot Dance en haar eigen zaak in Mexico? Komt XIII meer te weten over zijn verleden na een gesprek met een van zijn oude universiteitsvrienden? En is die laatste echt wie hij zegt dat hij is? In tegenstelling tot zijn dertien voorgangers wordt in dit nieuwe deel dus niet gefocust op één personage. Bovendien bevat Valstrikken en emoties een extra katern met hommages door o.a. Enrico Marini, Éric Henninot, Boucq, Richard Guérineau, Dominique Bertail, TaDuc, Olivier Grenson en Corentin Rouge.

 

XIII dertien mystery Valstrikken en emoties stripboekwinkel de noorman manga

Valstrikken en emoties
XIII mystery 14 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Vrije Vlucht De strijd van Henry Fleming de noorman arnhem manga stripboeken

De strijd van Henry Fleming
Vrije Vlucht 

Bekijk in de webshop

Na Een ster van zwart katoen bewerkt Cuzor een klassieker uit de Amerikaanse literatuur! Henry Fleming, een 18-jarige boer, heeft dienst genomen in het Noordelijke leger. Maar naarmate de tijd verstrijkt zonder dat hij ook maar één Zuidelijke rebel heeft gezien of bevochten, daalt zijn motivatie. Tot de dag dat het nieuws komt dat de strijd weldra zal losbarsten. Deze keer heeft Henry geen andere keuze dan zichzelf de vraag te stellen zal hij de moed hebben om deel te nemen aan deze grote slachting? Een weelderige pacifistische aanklacht waarin het begrip heldendom ter discussie wordt gesteld, een vrije bewerking van Stephen Crane's The Red Badge of Courage, een monument van de Amerikaanse literatuur. Een nieuwe manier voor Steve Cuzor om, na Een ster van zwart katoen, de Amerikaanse mythe te verkennen.

 

De queeste De dame van het verdwenen meer manga en stripboekwinkel arnhem noorman

De queeste 1 - De dame van het verdwenen meer

Bekijk in de webshop

Wanneer een doodgewone jongeman in de voetsporen van Koning Arthur moet treden. Koning Pellinor en zijn nakomelingen zijn al duizend jaar op zoek naar het Beest en slagen er maar niet in het te vinden. Dus moet Pelli de zoektocht van zijn voorouders verderzetten. Dat komt goed uit, want hij heeft momenteel toch geen job en zijn grootvader is erg trots dat hij de fakkel overneemt. Maar, we gaan er niet om liegen, Pelli heeft niet echt het kaliber van de ridders uit de legenden en zijn sidekick, de Dame van het verdwenen meer, is haar magische krachten kwijt. In een wereld in verandering, waar het bovennatuurlijke plaats moet maken voor het banale, lijkt hun queeste een onmogelijke uitdaging. Maar zoals in elke queeste, is de weg ernaartoe niet belangrijker dan de bestemming?

 

American Circus michel vaillant de noorman stripboekwinkel manga arnhem

American Circus
Michel Vaillant korte verhalen 3 hc

Bekijk in de webshop

Michel Vaillant en Steve Warson nemen het op tegen de Amerikaanse piloten in de belangrijkste evenementen van de jaren 70 in de VS, aan het stuur van legendarische auto's! Welkom bij de nieuwste verzameling korte verhalen van Jean Graton, waarvan sommige voor de gelegenheid opnieuw zijn ingekleurd, evenals een nog niet eerder gepubliceerd verhaal: Le 13 fou. Meer dan alleen fictie kostbare getuigenissen van een groots tijdperk in de autosport!

 

American Circus michel vaillant de noorman stripboekwinkel manga arnhem

American Circus
Michel Vaillant korte verhalen 3 sc

Bekijk in de webshop

 

 

Brigantus 1 - Verbannen de noorman stripboekwinkel mangashop arnhem

Brigantus 1 - Verbannen sc

Bekijk in de webshop

Iedereen in de centurie kent Melonius Brigantis, bijgenaamd de Pict. Hij is een monster, een moordmachine. Hij is de verpersoonlijking van de barbarij die de Romeinse legioenen komen bestrijden in Schotland. Maar na een bijzonder bloedige veldslag, ligt het lot van het handvol overlevenden in de handen van de man die ze altijd op afstand hebben gehouden. En Jupiter alleen weet wat er zich in het hoofd van de Pict afspeelt.

 

Brigantus 1 - Verbannen de noorman stripboekwinkel mangashop arnhem

Brigantus 1 - Verbannen hc

Bekijk in de webshop

 

 

robbedoes mademoiselle

Tot het einde van de wereld
Mademoiselle J 

Bekijk in de webshop

De Tweede Wereldoorlog brak uit en op 14 juni 1940 trok het Duitse leger Parijs binnen. Juliette zette haar werk voort als verslaggeefster voor de ondergrondse krant Libération. Er werd jacht gemaakt op Joden en het duurde niet lang voordat Léa Vollak, Juliette's beste vriendin, samen met haar hele familie werd gearresteerd. Juliette stond machteloos en moest wachten tot het einde van de oorlog om haar vriendin te redden, die was gedeporteerd en vervolgens als vermist werd opgegeven. En daarvoor aarzelt ze niet om tot het einde van de wereld te gaan. Met dit deel eindigt de reeks van Laurent Verron en Yves Sente over Juliette, befaamde journaliste van de twintigste eeuw!

 

Duistere steden (De) 1 - De terugkeer van kapitein Nemo

De terugkeer van kapitein Nemo Duistere steden

Bekijk in de webshop

De Duistere Steden in de voetsporen van Jules Verne! Een hybride wezen duikt op uit het water. De Nautipus, deels dierlijk wezen, deels onderwatervaartuig, vervoert een man met geheugenverlies. Waar brengt dit kleine vaartuig hem heen, terwijl het langs min of meer bekende plaatsen reist? Ik was kapitein. Ik ben kapitein Nemo. Door middel van indrukwekkende zwart wit beelden volg je het wedervaren van de held uit Jules Vernes romans Twintigduizend mijlen onder zee en Het Mysterieuze Eiland, voor wie Schuiten en Peeters een nieuwe lotsbestemming creëerden. Dit prachtig vormgegeven boek is een mix van strip, geïllustreerde vertelling en het verhaal van Verne zelf, ooit neergestreken in Amiens. Daar verrijst binnenkort een monumentaal bronzen beeld van de Nautipus. De auteurs van De Duistere Steden brengen een onvergetelijk personage opnieuw tot leven!

 

Rik Ringers integraal 9 stripboekwinkel de noorman manga

Rik Ringers integraal 9

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemde journalist detective van de stripwereld Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad.

 

Bouncer 12 - Bloedbad stripboekwinkel strips de noorman manga

Bloedbad
Bouncer 12

Bekijk in de webshop

Goudkoorts in Barro City! Barro City wordt al dagen geteisterd door stortregen. De wegen die naar de bank leiden zijn een en al slijk. In die bank hebben Bouncer en zijn vrienden het Mexicaanse goud dat ze uit de Sonorawoestijn hebben meegebracht in bewaring gegeven. Maar dat steekt sommigen de ogen uit. De streek wordt niet alleen door water overspoeld, maar ook door allerhande tuig dat van heinde en ver naar Barro City is afgereisd om het goud in handen te krijgen. Een groep slimme en meedogenloze bandieten heeft een heel plan op poten gezet om de buit binnen te halen. Wanneer Kolonel Carter met zijn mannen aankomt om het goud in veiligheid te brengen, hoopt de burgemeester dat de rust zal terugkeren, maar de situatie loopt uit de hand wanneer de goudstaven als bij toverslag verdwijnen. Nochtans is de lege brandkast intact! De spanningen lopen hoog op. In een stad waar de menigte verlekkerd is op schijnprocessen en lynchpartijen zullen de slachtoffers talrijk zijn en zal niets zijn wat het lijkt. De goudkoorts leidt tot zwaar geweld en de stad stevent regelrecht op een bloedbad af. Het vervloekte goud brengt Bouncer veel verder dan hij ooit gewild heeft, op een somber en wild spoor van moed en dood.

 

rode ridder

De vleerkoning
De Rode Ridder 281

Bekijk in de webshop

De zoektocht naar zijn stiefvader Aegidius van Trier brengt de Rode Ridder in het middeleeuwse Brussel, waar hij als jonge knaap in een dievenbende zat. Dat zijn ze daar echter nog niet vergeten en Johan wordt alsnog tot de strop veroordeeld. Maar omdat de Rode Ridder een aanslag verijdelde op een patrouille van de burggraaf wordt zijn straf omgezet. Hij krijgt de opdracht de vleerkoning op te pakken, de onbetwiste leider van de onderwereld in Brussel. Helaas is ook de baljuw belast met het onderzoek en die saboteert Johan tijdens het zijne. Tot overmaat van ramp blijkt de vleerkoning steeds op de hoogte te zijn van alles wat er op het hof van de burggraaf beslist wordt én is hij uit op de nieuwe kroon van de Duitse keizer. Het is de taak van de burggraaf om die kroon ongeschonden aan de keizer te overhandigen. Niet veel later vallen op het hof van de burggraaf de eerste slachtoffers en verdwijnt de kroon spoorloos uit de schatkamer. Aan Johan om het web van intriges te ontwarren en de kroon op tijd terug te vinden.

 

Grote zeeslagen 19 - De slag bij Quiberon stripboekhandel de noorman manga

De slag bij Quiberon
Grote zeeslagen 19

Bekijk in de webshop

Een historische nederlaag voor de Franse vloot. In het midden van de achttiende eeuw raakt het Heilige Roomse Rijk in verval door onophoudelijke interne oorlogen. Oorlogen die jammer genoeg werden beëindigd met slecht opgestelde vredesverdragen. Wanneer enkele Franse en Engelse soldaten begin 1754 ruziemaken om een stukje grond in Amerika, staat de wereld binnen de kortste keren weer in vuur en vlam en barst de Zevenjarige Oorlog uit. In 1759 loopt het conflict vast en beraamt het Franse koninkrijk onder Lodewijk XV een uitgebreid invasieplan om zijn eeuwige vijand, Engeland, de baas te blijven. Maar is een gezonde dosis lef voldoende wanneer je oog in oog staat met de grootste zeemacht ter wereld en je eigen marine in handen is van nietsnutten? Het antwoord zullen ze enkele maanden later aan den lijve ondervinden voor de kust van Bretagne. De slag bij Quiberon wordt een schandelijke nederlaag voor de Franse marine.

 

wanted de noorman stripboeken boekwinke;

Wanted

Bekijk in de webshop

Als hij je getekend heeft, spoort hij je op! 1877. Dull, een jonge cheyenne, wil zijn uitgemoorde stam wreken. Hij doorkruist het wilde westen samen met zijn mentor, Oscar Carjat, een reizende fotograaf. Ze reizen van stad naar stad en bieden hun diensten aan de lokale overheden aan om outlaws op te sporen en getuigenverklaringen op te nemen. Op basis van die verklaringen kan Dull, die goed portretten kan tekenen, robottekeningen maken die zullen prijken op de beroemde Wanted posters. Maar Dull heeft nog een andere gave in de vingers, die hij van zijn voorouders heeft geërfd.

 

Bollie & Billie (Dargaud) 41 - Doe niet alsof, Billie!

Bollie & Billie 41 Doe niet alsof, Billie!

Bekijk in de webshop

Wat is dat, een cockerspaniël? Een innemende, gulzige, onstuimige en ondeugende metgezel! En als we die definitie volgen, is Billie dé cockerspaniël bij uitstek. Hij is altijd de laatste in bad maar de eerste in de soep of op de speelplek. Hij en Bollie zijn meer dan ooit een duo, even grappig als gezellig. 

 

Shaaka - sc

Shaaka
Orks en Goblins 14 sc

Bekijk in de webshop

Tien jaar lang heeft Shaaka gewerkt voor Markgraaf Egilon, de gouverneur van de stadstaat Alpremont, die gelegen is op het eiland Enghien. Toen ze haar hachje niet langer wilde riskeren voor niks, ging ze voor eigen rekening werken en nu leeft ze van kleine contracten. Tot op de dag waarop de Markgraaf haar om hulp komt vragen. Om een goudader in handen te krijgen op de grens tussen Ourann en Yrlanië, heeft hij de waterbronnen in dat gebied vergiftigd om de ork-stammen uit te schakelen die er leefden. Zo heeft hij zich de woede van Wog’Ornak op de hals gehaald, een legendarische ork die wraak zal komen nemen. De Markgraaf wil dat Shaaka zijn dochter het eiland afsmokkelt en zo haar leven redt.

 

CORTES SC - D01 DE OORLOG MET TWEE GEZICHTEN

De oorlog met twee gezichten 
Cortes sc

Bekijk in de webshop

Aan het begin van de XVIe eeuw besluit Karel V nieuwe expedities uit te sturen naar de Nieuwe Wereld om de schulden van de Spaanse kroon af te lossen. Voor deze missie wordt de gekste, de stoutmoedigste en meest ambitieuze hidalgo van La Habana afgevaardigd Hernán Cortés. Op een paar honderdtal kilometer, in de hoofdstad Tenochtitlan, wacht keizer Moctezuma II lijdzaam de komst van de troepen af. Hij weet dat een ontmoeting onvermijdelijk is, maar er zijn een paar elementen die hem niet duidelijk zijn. Die vreemde avonturiers zijn niet talrijk genoeg om een dreiging te vormen, dus wat willen ze? Hoe moet hij ze behandelen wanneer hij ze uiteindelijk ontmoet? Bevat een extra historische katern.

 

BUONAPARTE stripboekwinkel de noorman manga

Buonaparte 2

Bekijk in de webshop

Napoleon is nu een gevangene op St Helena, in Longwood, een onhygiënisch verblijf en het toneel van een touwtrekkerij tussen hemzelf en Hudson Lowe, een Engelse officier die vastbesloten is om het geheim van Bonaparte’s oorlogskas te ontdekken.

 

laatste schaduw de noorman stripboekwinkel manga arnhem marvel

De laatste schaduw - hoofdstuk 2

Bekijk in de webshop

Slotdeel van een ontroerend tweeluik over de kwellingen van oorlog in een winters Russisch landschap De luitenant is dood, het lot van de gewonden is onzeker en de reserves van de barones slinken. We moeten vertrekken, maar een storm buiten verhindert dat. Niet iedereen zal levend uit dit moeras komen en er wordt al gefluisterd dat de kreupelen moeten worden achtergelaten... De laatste schaduw houdt de kinderen in de gaten, beschermt hen en onthult uiteindelijk zelfs zijn geheimen aan de zachtaardige Natalia. Maar hoewel verbeelding de sleutel is tot ontsnapping, is het slechts tijdelijk. Al snel zullen de gevolgen van angst, oorlog en hongersnood alle zielen inhalen die door het toeval bij elkaar zijn gebracht.

 

FRANK THILLIEZ ATOMKA stripboeken strips arnhem manga strips

Atom[ka]
Het weehuis 3 hc

Bekijk in de webshop

Rechercheurs Lucie Henebelle en Franck Sharko, staan opnieuw voor een zaak van formaat. Een journalist wordt dood aangetroffen, opgesloten in zijn diepvriezer. Zijn collega, die spoorloos is verdwenen, werkte aan een explosief dossier. Een oude ontvoeringszaak waarin vrouwen bewusteloos in ijskoude meren werden gegooid, en in extremis werden gered dankzij mysterieuze telefoontjes. Hun enige aanwijzing is een bekrabbeld papiertje dat is gevonden op het lichaam van een ronddolend, ziek kind met een bizarre tattoo. Tussen het moment waarop het leven eindigt en de dood begint, loopt er een grens waar de twee agenten bijzonder dichtbij komen.

 

SAMOERAI ORIGINE SC - D04 DE EER VAN EEN VADER

De eer van de vader

Bekijk in de webshop

Akio wordt heen en weer geslingerd tussen zijn plicht tegenover zijn familie en zijn hoop om een van de beste zwaardvechters van de archipel te worden. Als hij wint, mag hij bij de veiligheidsdienst van de Shogun, en reist hij in het geheim naar Naha. Hij weet echter niet dat hij op het punt staat een storm te ontketenen die het lot van zijn clan voor altijd zal veranderen.

 

ANDROÏDEN SC - D10 DARWIN

Darwin
Androiden 10

Bekijk in de webshop

Het is het jaar 2073. De situatie in de wereld is dramatisch geworden. Terwijl wetenschappers wachten om gerepatrieerd te worden van de maan, verwoest een asteroïde de aarde. De androïde Darwin wordt op pad gestuurd om een manier te vinden om hen te redden. Op de maan vinden verdachte sterfgevallen plaats en het handjevol overlevenden vervalt in paranoia

 

klaw 5 de noorman strips manga stripboekwinkel

Klaw

Bekijk in de webshop

Ange heeft zich na de gebeurtenissen in China gevestigd in Parijs en lijkt zijn leven weer te hebben opgebouwd: hij heeft zijn innerlijke tijger nu onder de knie en in zijn nieuwe baan als reclamemaker kan hij zich terug ten volle ontplooien. Maar dat is zonder rekening te houden met de komst van een onverwachte dhizi, een mooie Russische vrouw met... apen behendigheid!

 

KURUSAN - DE ZWARTE SAMOERAI SC - D02 DAIMYO

Daimyo 

Bekijk in de webshop

Yusuf Oda, omgedoopt tot Kurusan, volgt nu de weg van de bushi. Voor het eerst in zijn leven handelt hij zonder angst voor klappen van de zweep of de woestheid van een vreemde god. Hij dient heer Nobunaga, die bekend staat als een fervent verzamelaar van voorwerpen, kleding en andere exotische curiosa uit het Westen. Maar hoe kijkt hij naar Kurusan? Ontleend aan een waargebeurd verhaal. Een prachtige beschrijving van Japan vanaf het einde van de 16e eeuw tot het begin van de moderne tijd

 

PAUS IN DE GESCHIEDENIS (EEN) SC - D06 CLEMENT V

Clemens V Het offer van de tempeliers

Bekijk in de webshop

Clemens V. Lyon, 15 november 1305. De machtige monarch Filips de Schone woont persoonlijk de kroning van Bertrand de Got bij, die voortaan paus Clemens V heet. Bij het buitengaan van de Sint-Justusbasiliek begeeft een stuk muur het onder het gewicht van de massa, wat elf mensen het leven kost, onder wie de hertog van Bretagne en het jonge broertje van de paus. De dramatische gebeurtenis kenmerkte als een slecht voorteken de start van een moeilijk pontificaat. Rome is in die tijd het toneel van gevaarlijke onrust en de nieuwe paus vestigt zich in Avignon, in de Kerkelijke Staat, waar zes andere kerkvorsten hem de volgende 70 jaar zullen opvolgen. Van daaruit probeert hij het hoofd te bieden aan de machtswellust van Filips de Schone, in wiens handen hij het lot van de tempeliers legt, de rijke en machtige ridders die van het Heilige Land zijn teruggekeerd, en die de koning meedogenloos gaat arresteren, berechten, folteren en executeren.

 

VERLOREN TIJDEN (DE) HC - D02 HET LAND DER MEUTES

Titel

Bekijk in de webshop

In het jaar duizend regent het dood en vuur op aarde, geheel volgens de voorspelling van de Apocalyps. Een donkere wolk omhult de wereld en stort hem voor een eeuwigheid in het duister. Beschavingen worden weggevaagd en duizenden generaties verdwijnen voor de zon uiteindelijk weer opduikt. Eeuwen zijn er verstreken wanneer het leven herneemt. Maar alles moet over, want alles is vergeten. Voor de mens, die nog wankel op zijn benen staat, breken de Verloren Tijden aan.

 

KRONIEKEN VAN RONCEVAUX HC - D02 MUNJOIE

Munjoie
Kronieken van Ronceveaux

Bekijk in de webshop

Kronieken van Ronceveaux vertelt het verhaal van de epische reis van Karel de Grote en Roelant naar Hispania in 778. Toen de grote Frankische koning een einde wilde maken aan de overweldigende geestdrift van het islamitische rijk dat het zuiden van zijn grondgebied bedreigde. Ambitie verblindde hem en rampspoed trof hem in een krijgstocht die eindigde met de beroemde Slag bij Roncevaux. Het verhaal zou later verteld worden in het legendarische Roelantslied. Historisch verhaal dat ons meeneemt naar het hart van de heroïsche wapenfeiten van de hoge middeleeuwen en het islamitische Al-Andalus

 

ORKS & GOBLINS HC - D15 HOUWER

Houwer
Orks en Goblins

Bekijk in de webshop

Het land van de Ogers zijn woestijnen, zijn zandstormen, zijn reusachtige vergeten tempels vol kadavers. Als ze hadden geweten wat hun daar wachtte, waren Houwer en zijn bende huurlingen nooit zover naar het zuiden van de Landen van Arran getrokken. Maar als de dood je op de hielen zit, en je alles verloren bent, als het tijd wordt om magere Hein te verwelkomen, dan liefst als een echte groenkont, met gebalde vuisten en van razernij doordrongen.

 

de toren stripboekhandel stripboeken arnhem manga

De toren 2 hc

Bekijk in de webshop

De mensheid leeft al 30 jaar verticaal. Sinds een bacterie veruit het hele mensdom uitroeide, leven de overlevenden in een toren met als enige groene ruimte: de serre. Wanneer die vernield wordt door een explosie stijgt de spanning tussen de twee groepen die daar moeten samenleven: de “Ouden” die de vroegere wereld gekend hebben en de bewakers zijn van de orde en tradities, en de “Intra’s”, die in de toren geboren werden. Terwijl het fragiele evenwicht wankelt onderneemt Aatami De grote reis een expeditie naar de verwoeste gebieden.

 

SAMOERAI SC - D16 DE SABEL VAN DE TAKASHI

De sabel van Takashi

Bekijk in de webshop

Japan. In de hoop de keizer te ontmoeten, aan wie hij trouw wil zweren, doorkruisen Takeo en zijn metgezel Sayuri het land maar ze zullen nooit op hun bestemming aankomen! Een hevige sneeuwstorm en een kapotte brug dwingen onze twee vrienden hun toevlucht te zoeken in een klein, bijna verlaten dorp. Al snel zitten ze vast. Een hinderlaag waarvan de uitkomst veelbewogen belooft te zijn.