I.v.m. onze vakantie zijn de titels van Dark dragon books nu bij ons binnen. Zijn er liefhebbers voor de luxe kuifje? (zie vorig bericht) Laat het ons dan snel weten want ze gaan hard.

 

rollenspel 1 de noorman stripboekwinkel manga en comics

Vooraf
Rollenspel 1

Bekijk in de webshop

Alain Delambre, voormalig manager human resources, is al vijf jaar werkeloos. Omdat hij op zijn vakgebied geen werk kan vinden, accepteert hij een baantje als magazijnbediende. Dan komt hij een baan tegen die precies bij hem past. Als hij met twee andere kandidaten overblijft, hoort hij dat de definitieve beslissing van het management afhangt van de vraag hoe hij reageert onder intense druk, bij een gesimuleerde gijzeling. Vastbesloten om de baan tot elke prijs in de wacht te slepen, besluit Alain het spel mee te spelen. Rollenspel Naar de roman van Pierre Lemaitre. Tekst Bertho tekeningen Liotti

 

rollenspel 2 de noorman stripboekwinkel manga en comics.jpg

Tijdens
Rollenspel 2

Bekijk in de webshop

 

 

captain america death de noorman strips manga en comics arnhem

The death of captain America 3/6

Bekijk in de webshop

Captain America is dood! Sharon Carter, Bucky Barnes, Falcon, Black Widow en Iron Man willen Caps droom in leven houden, maar de dood van Steve Rogers is pas het begin van de duistere plannen van Red Skull. Intussen trekt Bucky zijn eigen plan. Wat wil hij met het schild van Captain America? En rekent hij af met de spoken uit het verleden of blijven ze hem achtervolgen?

 

2 captain america death de noorman strips manga en comics arnhem.jpg

The death of captain America 4/6

Bekijk in de webshop

 

 

spider-man marvel en manga stripboeken arnhem

Crossroads 1/2
Spider-Man, Symbiote 

Bekijk in de webshop

Iedereen weet dat het zwarte pak dat Spider-Man kreeg tijdens de Geheime Oorlogen uiteindelijk de gevaarlijke schurk Venom werd, maar wat gebeurde er voordat Peter Parker de sinistere geheimen van de symbiont ontdekte? Dit is een van die avonturen uit de tijd dat Spider-Man zijn zwarte pak droeg een wilde reis maakte door de dimensies en onderweg een verbannen Hulk tegenkwam. Kunnen Black Cat en Doctor Strange hem op tijd redden?

 

2 Spider-Man, Symbiote  marvel strips arnhem manga 1.jpg

Crossroads 2/2
Spider-Man, Symbiote 

Bekijk in de webshop

 

 

Batman's Grave Collectors pack de noorman marvel en dc stripboeken

Batman's Grave Collectors pack (1t/m4)

Bekijk in de webshop

Hoe lang duurt het voordat er weer een Wayne wordt begraven? ’s Werelds beste detective moet in de geest kruipen van een moordslachtoffer en zorgen dat hij niet zelf in het lege graf naast dat van zijn ouders belandt. Batmans onderzoek brengt hem op ramkoers met een vijand die lijkt doorgedrongen tot elke uithoek van Gotham. En elke stap brengt hem dichter bij zijn eigen graf.

 

drie musketiers de noorman strips stripboeken manga winkel mangashop

De drie musketiers

Bekijk in de webshop

Dit historische werk van Alexandre Dumas, als eerste gepubliceerd als feuilleton in de krant Le Siècle in 1844, vertelt over de avonturen van de jonge provinciaal d’Artagnan. Onder het bewind van Louis XIII werkte hij samen met drie ervaren musketiers, Athos, Porthos en Aramis, tegen de agenten van de geduchte kardinaal de Richelieu. De drie musketiers is een fantastische avonturenroman die de tand des tijds nog steeds doorstaat. Misschien is het daarom een van de meest vertaalde en verfilmde boeken ter wereld?

 

Leather Stocking Kronieken stripboekwinkel manga en comics arnhem strips

De prairie
Leather Stocking Kronieken

Bekijk in de webshop

Door de westelijke uitbreiding van de Amerikaanse grens verdwijnt de Ame- rikaanse wildernis en dat kan Natty Bumpo, inmiddels een man in de herfst van zijn leven, niet aanzien. Hij vreest de tijd dat zijn fysieke kracht afneemt en hij niet meer in staat is om de plunderaars te dwarsbomen.

 

nevelvolk 3 de noorman stripboeken

De dans der seizoen
Het nevelvolk 3

Bekijk in de webshop

In het Drakenrotswoud leeft het Nevelvolk harmonieus in een wereld die te groot voor hen is. Hier wonen ook de fee Ailina en de kobold Amandil. In deze omgeving waar het genot van alle zintuigen wordt geprikkeld, hebben de kleine wezens een missie de lente laten ontluiken.

 

Molly West 2 denoorman stripboeken strips manga

De wraak van de duivel
Molly west

Bekijk in de webshop

Na het verlies van haar zoon in de laatste uren van de burgeroorlog, verhuisde Molly West naar Texas, waar ze nu als outlaw leeft! Met haar sterke karakter heeft deze vrije en verfijnde dame het ​ambitieuze plan opgevat om een reizende bibliotheek op te zetten die uitsluitend door vrouwen wordt gerund. Zo zal de toegang tot cultuur in de afgelegen regio’s toegankelijker worden. Samen met de jonge Artemus en de raadselachtige Diego rekruteert Molly een paar vrouwen. Onder hen lijkt een jonge zwarte verpleegster vooral getekend te zijn door de verschrikkelijke majoor Hood. Dromend van een grote politieke carrière, zou deze man een blanke supremacist zijn die klaar is om zich aan te sluiten bij de zich net ontwikkelende Ku Klux Klan.

 

Het klassement van Bordeaux

Het wijnklassement van Bordeaux

Bekijk in de webshop

Aan het einde van 1840 werden Engelse wijnstokken getroffen door een vreemde ziekte. Er verscheen een fijn wit poeder op de bladeren en dat een parasiet bleek te zijn. De Oïdium (of meeldauw stond op het punt staat door Europa te trekken en terwijl het geleidelijk het gebied van de Médoc bereikt, staan ​​ze voor een andere uitdaging. Want voor de Wereldtentoonstelling van 1855 die in Parijs wordt voorbereid, besluit de Kamer van Koophandel van Bordeaux om de lijst van alle grote domeinen van de regio op te stellen om zo een klassement te ontwikkelen op basis van een traditie van anderhalve eeuw informele classificatie. Dit klassement wordt heden ten dage nog steeds gehanteerd.

 

Parijs der Wonderen 1 Ambermers betoveringen

 De betoveringen van Ambremer 1/2

Bekijk in de webshop

1909. Welkom in het Parijs der wonderen! Louis Denizart Hippolyte Griffont, magiër en gentleman, moet een bedrieger ontmaskeren die magie gebruikt om een ​​chique Parijse gokkring op te zetten. Tegelijkertijd wordt hij ondergedompeld in het hart van een staatsaangelegenheid waarbij de Ander Wereld betrokken is. En alsof dat nog niet genoeg is, duikt een zeer aantrekkelijke afvallige fee/spion/inbreker steeds op.