• Van Natasja de Noir Dessin verschijnt een nieuw  deeltje als vervolg op de 9 delen die vorig jaar uitkwamen dit 10de deelt gaat Ohlalla heten.  € 60.- 

 

  • Dit jaar is het zevenenzeventig jaar geleden dat het weekblad Kuifje met de slogan voor de jeugd van 7 tot 77 jaar voor het eerst verscheen. Hoewel het roemrijke weekblad al enkele decennia is verdwenen, maakt het op 4 oktober 2023 een eenmalige comeback met een dik nummer van 240 pagina's.  Meer dan tachtig  tekenaars van toen hernemen hun oude helden, terwijl andere figuren uit het weekblad door tekenaars van latere generaties een nieuwe gag of kort verhaal beleven. Het nummer verschijnt als een hardcoverspecial maar ook verschijnt er een luxe uitvoering in een oplage van 350 stuks met een ex libris van Dany € 69,95

Wil je een van deze albums? Laat het de Noorman dan weten.

 

kuifje luxe de noorman stripboeken arnhem

 

 

De dames van de Pillar to Post 1 June de noorman stripboekwinkel strips manga

De dames van de Pillar to post

Bekijk in de webshop

De auteurs van De verboden haven nodigen je uit om opnieuw aan te meren in Plymouth, om de dames van de Pillar to Post beter te leren kennen, om je te laten verleiden door hun verhalen. Voor wie van het dikke one-shot De Verboden Haven hield, is er goed nieuws. Het auteursduo Stefano Turconi en Teresa Radice pikte enkele nevenpersonages uit De verboden haven om over elk van hen nieuwe complete verhalen te vertellen waarin ze de hoofdrol spelen, in kleur bovendien. 

 

bayard inspecteur de noorman manga en stripboeken

Geen moment rust voor de inspecteur

Bekijk in de webshop

Rust? Een verdwenen berg, een gestolen panter, gedoe om de steek van Napoleon, om haaien en om een opera. En of dat alles nog niet genoeg is wordt ook de fraaie bolide van Bayard nog eens gestolen! Nee, een jonge talentvolle inspecteur moet aanpakken!  Inspecteur een heerlijk beroep! Verdwenen panters, kostbare horloges, dolle robots, je eigen auto gestolen en vals spel in de opera. Inspecteur Bayard hoeft zich nooit te vervelen, er duikt altijd een nieuwe misdaadpuzzel op. Voor de oplettende lezer eindigt elke case met die cruciale vraag: zag jij ook hoe de vork in de steel zit?

 

gost 111 de noorman stripboeken manga en marvel strips arnhem

Gost 111

Bekijk in de webshop

Goran Stankovic, een toegewijde maar werkloze vader, neemt een louche baantje aan, wordt gearresteerd en heeft geen andere keus dan meewerken als informant. Gevangen in een web van manipulatie tussen gangsters en politie, moet Goran een gevaarlijk dubbelspel spelen om zichzelf hieruit te redden. Behalve een spannende thriller is GoST111 ook een duizelingwekkende afdaling in de schimmige wereld van politie-informanten, geschreven door televisiescenarist Mark Eacersall en Henri Scala, het pseudoniem van een politiecommissaris die voor prestigieuze onderzoeksdiensten heeft gewerkt. Een knap opgebouwd, hyperrealistisch en duister verhaal, dat op een hoger plan wordt getild door de expressieve lijnvoering van Marion Mousse.

 

geheugen op zak de noorman manga en stripboeken marvel

Geheugen op zak 3

Bekijk in de webshop

Sidoine en Rosalie Letignal en hun zoon Laurent vormen een gewoon trio. Het zijn mensen als zovele anderen, die dagelijks worstelen in een maatschappij waarin ze op bescheiden wijze een beetje menselijkheid, een beetje warmte proberen te brengen. Maar het zijn juist de grenzen en tegenstrijdigheden van hun menselijkheid waarmee het drietal geconfronteerd zal worden. Niets en niemand zal de totale implosie van hun familie-eenheid, waarvan iedereen dacht dat ze onverwoestbaar was, kunnen voorkomen. Luc Brunschwig plaatst ons op ingenieuze wijze in de schoenen van elk van de personages. Het tekenwerk van Étienne Le Roux geeft dit ontroerende verhaal de volle maat van deze kleine en broze banden, van deze uitzonderlijke intimiteit.