Rooie oortjes stripboekwinkel de noorman boekwinkel manga arnhem

Rooie oortjes 1

Bekijk in de webshop

Uitgeverij De Boemerang brengt dit jaar een comeback door Rooie Oortjes te uit .In deze geliefde strips gaan erotiek en humor hand in hand De nieuwe albums van Rooie Oortjes starten in februari 2024 en presenteren viermaal per jaar een selectie van klassieke topgags uit het verleden, aangevuld met gloednieuwe grappen.Uitgeverij De Boemerang nodigde diverse tekenaars uit om nieuwe gags met een erotisch tintje te bedenken. Ervaren striptekenaars als Dirk Stallaert, Thomas Du Caju, Kim Duchateau, D’Auwe, Jaap de Boer en Gilson gingen alvast gretig in op het aanbod. Anderen volgen nog!

 

Terug naar de kust boekhandel stripboeken manga

Terug naar de kust

Bekijk in de webshop

Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met de dood bedreigd, kennelijk vanwege haar levensstijl en de gepleegde abortus. Het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muisspel. Om zichzelf en vooral haar kinderen in veiligheid te brengen, besluit Maria onder te duiken bij haar zus Ans, die nog altijd in hun ouderlijk huis aan zee woont. Daar wordt Maria geconfronteerd met jeugdherinneringen die ze liever zou vergeten. En terwijl haar dierbaren aan haar geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij. Twintig jaar na het verschijnen van dit debuut van Saskia Noort verschijnt de graphic novel, geïllustreerd door Saskia's zoon, Mathieu Schellekens. Ahmad Resh schreef het scenario voor de graphic novel.

 

De Laatste Koningin stripboekwinkel manga arnhem boekwinkel

De Laatste Koningin

Bekijk in de webshop

Édouard Roux, die met een verminkt gezicht uit de Eerste Wereldoorlog is teruggekeerd, zoekt zijn heil bij de beeldhouwster Jeanne Sauvage. Ze geeft hem een nieuw gezicht en introduceert hem in de kunstenaarskringen van  Montmartre. Op zijn beurt laat Édouard haar kennismaken met het majestueuze landschap van de Vercors en vertelt hij over de laatste beer die in zijn jeugd voor zijn ogen werd doodgeschoten. In een prehistorische grot, die zijn familie jarenlang geheim heeft gehouden, onthult hij de Laatste Koningin aan Jeanne en moedigt hij haar aan het meesterwerk te maken waarmee ze zal doorbreken.

 

idefix

Idefix 5 Idefix en de druide

Bekijk in de webshop

Het verhaal van de eerste ontmoeting tussen Idéfix en Panoramix! In de straten van Lutetia verdwijnen elke nacht honden. Tijdens hun onderzoek ontmoeten Idefix en zijn vrienden Panoramix, wiens tas zopas werd gestolen.
Zullen hun moed, hun sluwheid en een dosis toverdrank onze helden in staat stellen het mysterie op te lossen dat boven de stad hangt?

 

De familie kleester integraal 2

De familie kleester integraal 2

Bekijk in de webshop

De familie Kleester is een stripreeks die begonnen is in 1966 met Yves Duval als schrijver en Edouard Aidans als tekenaar over een familie globetrotters en cineasten. Bevat de verhalen De Gieren komen, Gevaar dreigt in de Kasba en Bestemming Desertas.

 

Het goud van de Belgen stripboekwinkel de noorman boekwinkel

Het goud van de Belgen

Bekijk in de webshop

In 1940 willen de Nazi’s de goudreserves van België bemachtigen. Koning Leopold III vertrouwt het daarom toe aan Frankrijk, die het goud weer naar Dakar stuurt. Maar daar laden de Duitsers het in een trein die dwars door Afrika gaat, richting Berlijn. Een Britse marinier, een voormalige Franse officier, een alcoholische monteur en een Ivoriaanse onafhankelijkheidsstrijder zetten de achtervolging in om het Belgische goud terug te krijgen.

 

De nazi's en het wolfskind stripboeken boekwinkel manga arnhem

De nazi's en het wolfskind

Bekijk in de webshop

Frankrijk de Vercors, begin juni 1944. Zeven verzetsstrijders wachten op de komst van de Duitsers bij de toegangsbrug tot het onneembare bergmassief. Twee vrouwen en vijf mannen met een beladen verleden, verenigd op een boerderij met een ongrijpbare, dwalende schaduw. Op 21 juli 1944 slaat de Wehrmacht genadeloos toe en vernietigt het verzet van de Vercors. Maar het leven kan nog steeds zegevieren.

 

Pitcairn 3 stripboeken boekwinkel manga arnhem

Pitcairn 3

Bekijk in de webshop

Vergezeld van Polynesische mannen en vrouwen hebben de muiters van de Bounty zich nu al drie jaar gevestigd op het eiland Pitcairn onder leiding van Christian Fletcher. Koppels hebben zich gevormd, kinderen zijn geboren. Maar de droom van een vrije en harmonieuze samenleving is snel vervlogen. Polynesische mannen worden onderdrukt door sommige blanken en twee daarvan hebben daarbij het leven gelaten. Christian staat machteloos. Op een ochtend, terwijl Maimiti, zijn vrouw, hun derde kind ter wereld brengt, grijpen de Polynesiërs naar wapens. Hoe kon de bouw van een idyllische samenleving 

 

inquinis

Inguinis Oorsprong  2

Bekijk in de webshop

Rome, de eerste eeuw voor Christus. Een tijdperk waarin losbandigheid, geweld en orgies dagelijkse kost zijn. De serie Inguinis neemt ons mee door het universum van Romeinse intriges. Chrysant is de leermeester van het jonge meisje Artemis. Ze wacht tot haar pupil naar school gaat om haar vrijlating te kunnen formaliseren. Nicomedes, de vader van Artemis, zal er echter alles aan doen om haar te behouden. Ondertussen verdwijnen er steeds meer vrouwen in het grote Rome.

 

Marvel classics Daredevil 1

Marvel classics Daredevil 1

Bekijk in de webshop

Matt Murdock werd opgevoed door zijn alleenstaande vader, een uitgerangeerde bokser die zijn fouten moest bekopen met de dood. Matt was het buitenbeentje, door iedereen gepest en gekweld, maar zijn leven verandert voorgoed wanneer een ongeluk met radioactief materiaal hem blind maakt en zijn andere zintuigen versterkt. Daredevil, de man zonder angst, is geboren. Dit is zijn verhaal, over liefde, pijn, teleurstelling en kracht

 

Marvel classics Daredevil 1

Marvel classics Daredevil 2

Bekijk in de webshop

 

 

Elias Ferguson 2 stripboekwinkel arnhem marvel mangawinkel

Elias Ferguson 2

Bekijk in de webshop

Elias is erin geslaagd de leiding over het familiebedrijf over te nemen, Zijn vader was van plan de eerste onderzeese trein te creëren die de VS met Europa kon verbinden! Ondanks bedreigingen en sabotagepogingen gaat de bouw verder. Intussen stemt hij ermee in om de Transatlantique ter beschikking te stellen om een Duitse joodse wetenschapper, Kurt Spire, naar de Verenigde Staten te laten reizen. Kurt zou informatie hebben die de wereld kan veranderen in een tijd waarin het nazisme elke dag terrein wint.

 

Telepaths 1 boekwinkel stripboekhandel de noorman manga en comics

Telepaths 1

Bekijk in de webshop

Een plotselinge elektromagnetische storing zorgt ervoor dat telepathische krachten ontwaken bij een tiende van de wereldbevolking. In de nasleep van deze gebeurtenis worden telepathische politieagenten uit Boston geconfronteerd met een onterecht veroordeelde gevangene. Deze gevangene groeit uit tot een leider van andere telepaten die proberen te ontsnappen aan een wereld waarin hun krachten hen tot doelwit zullen maken. Beide zijden worden gezien als helden in hun eigen verhaal, en de toekomst hangt af van hun vermogen om elkaar te vertrouwen.

 

Telepaths 1 boekwinkel stripboekhandel de noorman manga en comics

Telepaths 2

Bekijk in de webshop

 

 

Batman Joker Deadly Duo 1 marvel manga stripboeken arnhem

Batman Joker Deadly Duo 1

Bekijk in de webshop

Dodelijk duo! Batman en Joker zijn elkaars aartsvijanden, maar wanneer mysterieuze monsters opduiken in Gotham, moeten ze samenwerken. Want waarom lijken de monsters, die er met de hoofden van hun slachtoffers vandoor gaan, zo op Joker? En waar zijn Harley Quinn en commissaris Jim Gordon gebleven? Het spoor leidt het dodelijke duo naar razendsnelle treinen en verlaten metrotunnels, maar wie zit hier achter?

 

 

Batman Joker Deadly Duo 1 marvel manga stripboeken arnhem

Batman Joker Deadly Duo 2

Bekijk in de webshop

 

 

Batman - spawn marvel manga stripboekwinkel

Batman - spawn

Bekijk in de webshop

Batman en Spawn, twee helden die worden achtervolgd door tragedie, kruisen elkaars pad maar niet omdat zij dat nu zo graag willen! Welke sinistere schurk zit achter deze confrontatie tussen de duistere ridder en de Hellspawn? En waarom is juist deze dag zo bijzonder? Supersterren Todd McFarlane en Greg Capullo bundelen hun krachten voor deze crossover!

 

Peter Parker en Miles Morales 1 spider-men boekwinkel

Peter Parker en Miles Morales 1

Bekijk in de webshop

Ze zijn vrienden, helden en hulpjes? Peter sleurt Miles mee op Neem je hulpje mee naar je werkdag en Miles is daar niet blij mee. Ze zijn toch allebei Spider-Man? Dus wanneer Peter per ongeluk iets verschrikkelijks loslaat op New York City, dan moet Miles de boel weer redden en bewijzen dat hij net zo’n Spider-Man is als Spider-Man!

 

Peter Parker en Miles Morales 1 spider-men boekwinkel

Peter Parker en Miles Morales 2

Bekijk in de webshop