stripboekwinkel stripboeken arnhem de noorman VENIJN (HET) HC - D05 STRALENDE ZON

Stralende zon
Het venijn 5 - hc

Bekijk in de webshop

Slotdeel van deze schitterende westernreeks van Laurent Astier De wraaktocht van Emily loopt ten einde. Al jaren spoort ze de moordenaars van haar moeder op en vermoordt ze hen. Nadat ze haar verdriet heeft verwerkt om de dood van Stanley Whitman, de man van wie ze hield, beraamt ze een plan om haar laatste doelwit te bereiken en zo haar bloedige project te voltooien. Voor deze laatste stap, de meest ambitieuze en de gevaarlijkste van allemaal, gaat Emily wel heel ver. De man die ze wil neerschieten, is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten.

 

cleopatra de noorman stripboeken strips

Koningin des doods

Bekijk in de webshop

Cleopatra en Marcus Antonius hebben ruzie, maar ze hebben elkaar ook nodig in hun waanzinnige streven naar roem. De consul, met zijn grootse ideeën, schenkt de eeuwige koningin van Egypte een cadeau dat ze niet kan weigeren. Zo bezegelen ze hun lot en stevenen ze af op een onvermijdelijk einde. Over de meest legendarische Egyptische farao valt ongelooflijk veel te vertellen, en dat merk je ook in onze collectie Bloedkoninginnen: er is intussen een vijfde deel aangekondigd over Cleopatra. Thierry en Marie Gloris duiken diep het Romeinse en Egyptische hofleven in om een waarheidsgetrouwe, spannende en bloedige weergave te geven van het leven van de Egyptische heerseres. De sfeer in de albums is onheilspellend, sexy, oosters. allemaal te danken aan Joël Mouclier. Op naar het volgend album, en eeuwige roem!

 

mEDICI'S HC - D05 ISABELLA, VAN ZOEN TOT DOLKSTEEK

Isabella van zoen tot dolksteek
Medici's 5 - Hc

Bekijk in de webshop

Een gewelddadig en passioneel fresco vol kunstgeschiedenis, oorlog, vriendschap, liefde en verraad: dit is de saga van de Medici. Hoewel de kinderen van Cosimo I Florence onder elkaar verdelen, kan alleen Francesco, de oudste, hertog worden. Nochtans is hij niet opgewassen tegen zo’n taak, in tegenstelling tot Isabella, zijn zus. Velen willen dat die briljante en vrijgevochten vrouw de toekomst van de Medici’s in handen neemt. Maar doordat ze de hele tijd in haar schaduw leven, haten haar broers haar. Hun jaloezie kan weleens een ommekeer betekenen in hun geschiedenis. Voor het eerst hebben de Medici’s geen vijanden, behalve zichzelf.  Slotdeel van deze historische reeks

 

narrenship de noorman stripboeken arnhem

De kalkoeninvasie - hc

Bekijk in de webshop

De koningin is verdwenen! Wie heeft haar ontvoerd? De koning wil het weten, dus inspecteur Vos doet ondervragingen, huiszoekingen, opsluitingen, aanhalingen en dat soort dingen! Maar het onderzoek schiet niet op. Wat wel vaststaat, is dat iedereen, zonder uitzondering, verdacht is, zelfs de koning! Intussen dringen wilde reuzenkalkoenen de stad binnen, waar ze de heersende wanorde nog wat verder komen verstoren. Probeer als politieagent je hoofd maar eens boven Gekwater te houden!

 

stripboekwinkel Toen we van de Duitsers verloren arnhem de noorman

Toen we van de Duitsers verloren (flimeditie)

Bekijk in de webshop

Een verhaal vooral over liefde, glitterrock en de meest traumatische WK-finale uit de vaderlandse geschiedenis. Nu verfilmd en vanaf 14 september in de bioscoop. Het is de dag na de beruchte WK-voetbalfinale in 1974. Terwijl Nederland de nederlaag tegen West-Duitsland verwerkt, wordt er in een Zaanse nieuwbouwwijk een meisje vermoord. Toen we van de Duitsers verloren is een strip over prille liefde en een geheime obsessie, over Hitler in Amsterdam, glitterrock en de meest traumatische wedstrijd uit de vaderlandse voetbalgeschiedenis.

 

pokemon 4

Pokemon het grote avontuur 4

Bekijk in de webshop

Pokémon, het grote avontuur is een feest voor iedereen. Of je nu een oude fan bent die graag herinneringen ophaalt aan dierbare Game Boy games, of een jonge fan die zich voor het eerst verdiept in de oorsprong van Pokémon, of als je gewoon graag een spannende avonturenstrip leest: de verhalen van Red, Pikachu en al hun vrienden stellen je niet teleur.

 

DAGBOEK VAN EEN KRIJGER SC - D05 EEN ONVERGETELIJK

Een onvergetelijk banket

Bekijk in de webshop

De dood van Alberic is een stevige klap voor ons team van noobs. Gelukkig staan de dorpelingen hen op te wachten bij het portaal van de End om hen te vieren. Ze hebben een groot banket voorzien, ter ere van hen en Minus en Blurp snakken wel naar een momentje van rust. Alleen blijkt het banket geen gewoon banket, want de dorpelingen voeren iets in hun schild. Populaire jeugdreeks in het Minecraft-universum

 

META-BARON HC - D08 DARGONA DE PROTO-WACHTER

Dargona de proto wachter
Meta-Baron 8 -Hc

Bekijk in de webshop

Nieuw deel in deze reeks in het universum dat is bedacht door Alejandro Jodorowsky In dit album maken we kennis met twee kinderen van de Meta-Baron met twee tegengestelde lotsbestemmingen: enerzijds heb je Adal, die heeft gezworen zijn vader te vinden en te doden, anderzijds heb je Dargona, die niks weet over haar afkomst. Zij heeft de rol van Meta- Wachter op zich genomen en draagt nu het evenwicht van de wereld op haar schouders. Wanneer de paden van Adal en Dargona kruisen, begint er een verhaal van liefde en dood.

 

stripboekwinkel arnhem MEESTER-CHOCOLATIER (DE) SC - D03 DE PLANTAGE strips

De plantage 

Bekijk in de webshop

De misdadigers waarmee Benjamin twijfelachtige akkoorden heeft gesloten, worden steeds dreigender. Manon ontdekt een cacaoplantage in Vietnam en Alexis maakt van die ontdekking gebruik om het gevaar te ontvluchten. Onder leiding van de organisatie die de plantage leidt, treffen ze er bonen aan met een bijzondere smaak, waarmee ze hun creaties misschien wel kunnen vervolmaken.

 

katten van morgen stripboeken arnhem stripboekwinkel de noorman

De katten van morgen

Bekijk in de webshop

Trilogie gebaseerd op de succesvolle romancyclus van Bernard Werber In Montmartre wonen twee buitengewone katten. Bastet, de vertelster, wil leren communiceren met mens en dier. Pythagoras, een proefdier, kan verbinding maken met het internet dankzij een USB-aansluiting in zijn schedel. Die twee ontmoeten elkaar en stellen vast dat de mensenwereld op instorten staat. De katten zullen de mensheid moeten redden en zorgen dat de angstwekkende Cambyses met zijn ratten de wereld niet verovert.

 

FRONTLINIES SC - D09 DE LECLERC-DIVISIE

De Leclerc-divisie
Frontlines 9 -sc

Bekijk in de webshop

1936. De Olympische spelen van Berlijn. Vier mannen en twee vrouwen van verschillende nationaliteiten bezegelen hun vriendschap op de tonen van Lili Marleen, een lied dat later zal uitgroeien tot een oorlogsklassieker. Het lied vertelt de geschiedenis van het Duitse volk en zal zich, net zoals onze zes helden en de oorlog die hun leven ondersteboven zal halen, niet door grenzen laten tegenhouden. Zo start een reeks gebeurtenissen waarin liefde, vriendschap en strijd de rode draad vormen.

 

SAMOERAI LEGENDES SC - D08 DE TERUGKEER VAN DOGEN de noorman strips marvel arnhem

De terugkeer van Dogen
Samoerai legend 8

Bekijk in de webshop

In middeleeuws Japan, in volle burgeroorlog, maakt de atletische Dogen zich op voor de gevaarlijkste momenten uit zijn lange carrière als ronin. Zijn missie bestaat erin de doorreis van de jonge prinses Yumie door het land veilig te laten verlopen. Een onvergetelijke en ultrageheime reis, die de toekomst van het Rijk weleens zou kunnen bepalen!