Het mysterie van de Djatlovpas de noorman stripboekwinkel boekwinkel strips

Het mysterie van de Djatlovpas

Bekijk in de webshop

9 dode alpinisten. Een geheim dat 60 jaar bewaard bleef: het grootste onopgeloste mysterie van de 20ste eeuw! Januari 1959. Een groep doorgewinterde alpinisten vat de klim aan naar een Russische berg. Geen van hen zal levend terugkeren. Een maand later wordt procureur Lev Ivanov opgeroepen om op zoek te gaan naar de lichamen. De ‘speurder van Sverdlovsk’ vraagt zich af waarom de groep opgesplitst is. Waarom hebben sommigen hun tent in stukken gescheurd en zijn ze zonder schoenen gevlucht? Waarom zijn de anderen gruwelijk verminkt? En het ergst van al is dat er niemand er belang aan lijkt te hechten of hij nu antwoorden vindt of niet.

 

Lonesome Het territorium van de tovenaar de noorman stripboekwinkel de noorman arnhem

Het territorium van de tovenaar
Lonesome 4 sc

Bekijk in de webshop

Elijah was naar New York gekomen om zijn zaakjes te regelen en hij is teruggekeerd met een familie die hij lang verloren had gewaand. Maar noch hij noch zijn zus, Miss Lyle, Pinkerton-agente, zijn de confrontatie kunnen aangaan met hun vader, senator Dawson, die verantwoordelijk is voor al hun tegenspoed. De senator is zich gaan verschuilen midden in een bos, bij de sekte van Cromley. Als ze hun familie echt willen samenbrengen, zullen ze de duivel zelf moeten trotseren.

 

Michel Vaillant Verlossing stripboekwinkel de noorman arnhem stripboeken

Verlossing
Michel Vaillant 13

Bekijk in de webshop

Indycar Grand Prix, Florida. Elsa Tainmont, de Canadese pilote van Vaillante, vervangt Michel nadat hij de wedstrijd heeft verlaten om Françoise bij te staan in haar gevecht tegen kanker. Maar de zaak Senator Warson gaat alles omgooien. Want Steve kruipt weer achter het stuur van een Vaillante voor de beroemde 500 miles! Het is een list van de FBI om de moordenares die hem achternazit uit haar tent te lokken. Bovendien racen ook Michel en Elsa mee. Warson weet het nog niet, maar er wacht hem een vreselijke onthulling. Nu al een historische Michel Vaillant!

 

Michel Vaillant Verlossing stripboekwinkel de noorman arnhem stripboeken

Verlossing
Michel Vaillant 13

Bekijk in de webshop

 

 

Rik Ringers integraal 10

Rik Ringers integraal 10

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemdste journalist detective van de stripwereld: Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad.

 

Een onmogelijke liefde de noorman stripboekwinkel arnhem

Een onmogelijke liefde

Bekijk in de webshop

1969 vormt een breekpunt voor Pier Paolo Pasolini en Maria Callas. De iconen van de kunst- en cultuurwereld zien hun carrière afbrokkelen, hun ster taant en hun liefdesleven is een fiasco. Het is de tijd van woelige passies in de filmwereld en daarbuiten. Ze ontmoeten elkaar tijdens de opnames van Medea, waar de ene regisseur is en de andere de hoofdrol speelt. Er ontluikt een atypische en complexe relatie tussen twee figuren met een turbulent leven. Tijdens een reis naar Brazilië bloeit een intense platonische liefde op, als een intermezzo in hun tragische bestaan. Maria Callas en Pier Paolo Pasolini krijgen er de gelegenheid om zich te herbronnen en een boeiende en gevaarlijke wereld te ontdekken die mijlenver staat van de mondaine Italiaanse milieus die ze gewend zijn.

 

IRS 24 - Klimaatplunderaars de noorman stripboeken strips boekwinkel

IRS 24 - Klimaatplunderaars

Bekijk in de webshop

Door samen met een politieke tegenstander een actieplan te lanceren om klimaatverandering tegen te gaan, hoopt Larry Max dingen in beweging te zetten via de democratische weg. Maar is dat geen verloren moeite in een land waar extremisten het debat sturen met bommen en kogelregens? Hij is niet de enige die zich in de ecologische strijd mengt. Voormalig vicepresident Shore heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in de politiek, en die heeft perfect begrepen hoe het land werkt.

 

Cédric - new look 36 - Gevaarlijk transport

Cédric - new look 36 - Gevaarlijk transport

Bekijk in de webshop

Cédric, Chen en Nicolas zijn gezellig een ritje aan het maken, met z’n drieën op één elektrische step, wanneer ze opa tegenkomen. Die mijmert meteen over hoe hij in zijn jonge jaren de koning van de autoped was. Hij stelt daarom voor om hun rijles te geven een vertederend en ontzettend grappig moment in de nieuwe Cédric, waarin we een van de beroemdste families uit de stripwereld terugzien!

 

Integraal 5 - Airborne 44

Airborne 44 Integraal 5

Bekijk in de webshop

Augustus 1944. Nice viert feest, de Zuid-Franse stad is eindelijk bevrijd. In de uitgelaten sfeer belandt Virgil, een jonge Afro-Amerikaanse soldaat, in de armen van een jonge blanke verpleegster. Dat is niet naar de zin van Jared, een andere soldaat, die misprijzend kijkt naar het geflikflooi van de zwarte jongeman en de blanke vrouw. Ondanks een flink pak rammel moet Virgil later toch zij aan zij vechten met Jared. Een ontmoeting tussen twee werelden die veel minder ver uit elkaar blijken te liggen dan op het eerste gezicht leek. In deze integrale: Black Boys en Wild men.

 

Murena 12 - De dood van een wijze

Murena 12 - De dood van een wijze

Bekijk in de webshop

Eindelijk! Eindelijk is Lucius Murena terug in het paleis. Zijn geheugen hapert nog steeds, maar de effecten van de middeltjes die Lemuria hem heeft toegediend, verdwijnen stilaan, net als de twijfels van Nero over zijn betrokkenheid bij het complot tegen hem. De keizer is in de ban van een geduchte vechtster, de Hydra, en valt steeds meer ten prooi aan waanvoorstellingen die hem langzaam tot waanzin drijven. Nero besluit Tigellinus, zijn ambitieuze dienaar, alle macht in handen te geven. Slaagt Murena erin de juiste beslissingen te nemen, gewrongen tussen een bezitterige vrouw en een keizer die opnieuw dreigt te gaan twijfelen aan zijn oprechtheid?