Man van het jaar 17 - 1975: de laatste Amerikaanse piloot in Saigon

1975 de laatste Amerikaanse piloot in Saigon
Man van het jaar 17

Bekijk in de webshop

1 januari 1975, vroege ochtend. De explosie die de nachtelijke horizon van de stad Bien Hoa in lichterlaaie zet, kenmerkt het startschot van het eindoffensief van Noord-Vietnam. Deze De man van het jaar volgt de Amerikaanse helikopterpiloot Moishe ‘Mo’ Lee, die ingehuurd door de CIA garant staat voor het transport van o.a. VN-commissieleden. Wanneer hij niet vliegt, geniet hij van de lokale cultuur en de geheime ruilhandel voor krijgsheren. Maar de dreiging hangt als een onheilspellende atmosfeer boven zijn geliefde Vietnam. Lee’s helikopter zal de laatste zijn die het apocalyptische Saigon achter zich laat.

 

DRAGONDERS VAN DE GRENS SC - D02 CUERNO VERDE

Cuerno verde - sc

Bekijk in de webshop

Por Santiago, ten aanval! Gouverneur Juan Bautista de Anza beslist een einde te maken aan de stroom van doden en vernielingen die de gevaarlijke Comanche oorlogsleider Tavibo Narigant door de Spanjaarden Cuerno Verde genoemd achter zich laat. Vanuit Santa Fe in Nieuw-Mexico verzamelt leider de Anza een Spaanse cavalerie van zo’n 150 dragonders, vergezeld door 450 inheemse milities om ten strijde te trekken. Ondertussen, in het Comanche kamp, heeft Madeline alle hoop op redding opgegeven en omarmt haar rol als beschermer van de gevangen vrouwen. Maar al snel verstoren oorlog, chaos en dood het dagelijkse leven. Spaanse western, doordrenkt met bloed, drama en heroïek in demythische decors van de Far West. Dragonders van de grens respecteert de regels van het genre en zorgt tegelijkertijd voor unieke invalshoeken. Laat je onderdompelen in de mythische landschappen van de legende van het Amerikaanse westen. Vervolg op het succesvolle eerste deel van het Spaanse duo Gregorio Harriet en Iván Gil.

 

DAGBOEK VAN EEN KRIJGER SC - D06 TUMULT IN DE END

Dagboek van een Noob / krijger 6

Bekijk in de webshop

Het team van noobs is dolblij ze vinden een manier om Albéric weer tot leven te wekken! De keerzijde van de medaille is dat ze de draak ook opnieuw moeten verslaan! Terwijl Bagel staat te popelen om Albéric te vinden, is Marguerite voorzichtiger. Een beetje te voorzichtig naar Bagels zin! De spanning tussen de vrienden loopt hoog op.

 

ROMA HC - D05 ANGST OF ILLUSIE

Angst of illusie 
Roma 5 - hc

Bekijk in de webshop

Het jaar 326 na Christus. Constantijn I is alleenheerser over een rijk dat zich uitstrekt van de Noordzee tot Afrika en van de Zuilen van Hercules tot de grensgebieden in het oosten. Hij sticht de stad Constantinopel, die qua ligging aan de Bosporus gunstiger is dan Rome voor het bestuur van het rijk. Zijn heerschappij markeert ook een belangrijke verschuiving richting het christendom als meer geaccepteerde en zelfs begunstigde religie binnen het rijk.

Terwijl de familie Leo deze nieuwe, enige God aanbidt, blijven de Aquilia’s het Palladium vereren. Zij zien de invloed van de Olympische Goden met de dag slinken en de Vestaalse maagd Aurelia Aquilia roept het Palladium aan en wekt zijn innerlijke toorn op. Ker, de godheid die gevangen zit in het standbeeld, zal al haar kwaadaardige krachten gebruiken om de christelijke plannen van de keizer te verijdelen.

 

LEGENDE SC - D05 HOHENLANDT

Hohenlandt
Legende 5 - sc

Bekijk in de webshop

Complete heruitgave van de legendarische reeks van Yves Swolfs, in softcover. In de burcht in Mainz wordt de huwelijksceremonie tussen Aeolus Von Sehr-Onsack en Humbeline Von Halsburg tijdig onderbroken door Tristan. Hij weet zijn zus te bevrijden uit het gedwongen huwelijk, maar komt er al snel achter dat Milos Saggan haar op wrede wijze met de dood bedreigt. De twee erfgenamen van wijlen Hertog Willehalm Von Halsburg krijgen op hun queeste van vloek- en eerherstel hulp van Heer Alexander uit Hohenlandt.

 

SAMOERAI LEGENDEN SC - D09 DE SMAAK VAN STAAL

De smaak van staal
Samoerai Legenden 9

Bekijk in de webshop

De atletische Ronin Dogen vervolgt zijn reis door Japan met de jonge prinses Ymie. Zijn missie om de prinses in veiligheid te brengen, kent groot gevaar. Zoals De Shogun vermoedt, schuilt er in de Asano-clan een verrader. Wordt de valseling ontmaskerd? Geraakt de prinses veilig op de heilige bestemming? En wat heeft de toekomst voor Dogen-san in petto? Een spannend vervolg in deze spin-off reeks van Samoerai gegarandeerd!

 

ONZICHTBARE OORLOG (DE) HC - D03 HET INSTITUUT

Het instituut
De ontzichtbare oorlog 3 - hc

Bekijk in de webshop

Slot van de spannende spionagetrilogie in volle koude oorlog Het technologische conflict tussen de Westerse en Sovjet-strijdkrachten gaat door. In het middelpunt van deze strijd staan de Duitse wetenschapper Manfred Fürbringer en zijn ongeëvenaarde expertise op het gebied van wapens, dat meteen een voordeel geeft aan het kamp dat zijn talenten weet te gebruiken. Tijdens de Koude Oorlog wordt Fürbringer onder de neus van CIA- en MGB-spionnen ontvoerd door Mossad-agenten. Een nieuwe dimensie in de complexiteit van deze onzichtbare oorlog.

 

WUNDERWAFFEN HC - D18 TUSSEN LEVEN EN DOOD

Tussen leven en dood 
Wunderwaffen 18 - hc

Bekijk in de webshop

Door de laatste ingreep van de Bezoeker zit Hanna Reitsch gevangen tussen leven en dood om een vreemde opdracht aan de zijde van Murnau te voltooien. Voor de Geallieerden gaat het intussen van kwaad naar erger, want Joe Kennedy, de republikeinse presidentskandidaat die eist dat de Verenigde Staten zich uit een ‘nutteloze oorlog zonder einde’ terugtrekken, vormt een ernstige bedreiging voor de herverkiezing van Truman. Om de toorn van de Amerikanen niet opnieuw op te wekken, ziet Hitler ervan af om Washington met de superraket A9/ A10 van Von Braun te bombarderen en in plaats daarvan een ander trans-Atlantisch, Brits doelwit uit te kiezen. Neemt het conflict zo een nieuwe wending? In deze alternatieve realiteit blijft de Tweede Wereldoorlog woeden, met wisselende kansen, maar met één constante het hoge niveau van verhaal en tekeningen (en de bloedige strijd)!

 

West legends 5: Wild Bill Hickok – Forty bastards

Wild Bill Hickok forty bastards - sc
West legends 5 - sc

Bekijk in de webshop

1869. Wild Bill Hickok verkenner, sheriff en pokerspeler strandt samen met een tiental andere treinreizigers in het besneeuwde berglandschap. Allen vrezen ze de winterse temperaturen, bloeddorstige wolven en inheemse indianen. Maar de échte vijand schuilt in de meedogenloze schurk, Kapitein Custer. Vergezeld van een 40-koppige cavalerie zet hij de achtervolging in en gaat over lijken om Hickok te pakken te krijgen. Een gevaarlijk kat en muisspel in het Wilde Westen, gedomineerd door een iconisch individu, een levensgenietende legende. Wild Bill Hickok.

 

rames zij schreven geschiedenis de noorman stripboeken arnhem stripboekwinkel

Rames II

Bekijk in de webshop

Geen enkele farao wordt zo glorieus herinnerd als Ramses II: een onvermoeibare bouwer, een moedige militaire leider, een goede diplomaat en een onbetwiste meester van een economische grootmacht! Het nageslacht heeft zijn heldendaden gevierd, van de Bijbel en klassieke auteurs tot de cinema en de literatuur. Terwijl deze uitzonderlijke communicator zijn stempel, door de macht en de lengte van zijn heerschappij, drukt op de geesten van de mensen is de andere Ramses weinig bekend de sensuele, onstuimige man, belust op erkenning. Zijn kolossale projecten verraden zowel zijn twijfels als zijn verlangen om zich te laten gelden tegen de schaduw van zijn voorouders.

 

WUNDERWAFFEN stelt voor Space Reich 2 Roofvogels in de ruimte stripboekwinkel de noorman manga

Roofvogels in de ruimte
Space reich 2 hc

Bekijk in de webshop

Begin 1948 kent de ruimterace, uitgegroeid tot een belangrijke internationale wedloop, geen grenzen. Wernher von Braun maakt zich klaar om vanaf zijn basis in het bezette Frankrijk voor het eerst levende wezens in een baan om de aarde te brengen. Er wordt zelfs al over een Koude Oorlog gepraat! Een oorlog waarin de Gaulle vastberaden is uit de schaduw te treden.

 

Hailstone de noorman stripboekwinkel boekenwinkel manga kopen

Hailstone

Bekijk in de webshop

Het geïsoleerde stadje Hailstone in Montana is afgesneden van de buitenwereld door een genadeloze winter. Maar dan raakt het voedsel op en verdwijnen mensen. Wanhopige stadsbewoners wenden zich tot sheriff Denton Ross en de nabijgelegen militaire fabriek voor hulp. Maar waarom is de fabriek hier, zo ver van de oorlog? En hoe kan het de Union-troepen van voedsel voorzien terwijl de stad door sneeuw is afgesneden? In hun zoektocht naar antwoorden zal de sheriff Ross duistere geheimen ontdekken over de mysterieuze fabriek, hun ogenschijnlijk slaperige stad en het verleden van Ross dat hun leven voor altijd zal veranderen... als ze het overleven.

 

Conan de barbaar bundeling 1: De zwarte rots

Conan de barbaar bundeling 1: De zwarte rots

Bekijk in de webshop

Dubbeldikke bundeling van de nieuwe Conan verhalen van Titan comics. Illustrator Roberto de la Torre kruipt in de huid van de legendarische Conan illustrator John Buscema. Een origineel nieuw Conan avontuur die in de smaak zal vallen bij de liefhebbers van het eerste uur en een brug slaat naar een nieuwe generatie Conan fans. Incl. uitgebreid dossier en extra kortverhaal dat niet in de sc edities (die later pas zullen verschijnen) komt te staan. Jaren na de slag bij Venarium keert een vermoeide Conan terug naar zijn thuisland op zoek naar rust en eenzaamheid. Een mysterieuze verkenner waarschuwt de Cimmeriër echter voor een dreigende aanval uit de Pictische wildernis. Zullen ze in staat zijn om deze nieuwe horde indringers tegen te houden?

 

Solo legatus 3 de noorman stripboeken boekwinkel manga arnhem

Solo legatus 3

Bekijk in de webshop

In de kannibalenwereld is dit de ultieme confrontatie. Zullen herbivoren en carnivoren in staat zijn hun geschillen opzij te zetten om de dodelijke aanvallen van de mensen te weerstaan?

 

DC Classics: Batman son of the demon de noorman stripboekwinkel marvel en dc

Batman Son of the demon

Bekijk in de webshop

In navolging van het succes van Marvel Classics krijgt ook DC een vergelijkbare lijn met bestseller klassiekers die niet eerder vertaald werden naar het Nederlands. Wanneer een gestoorde terrorist een wapen creëert waarmee hij het weer kan beheersen, bundelt Batman zijn krachten met Ra’s al Ghul en zijn dochter Talia om te voorkomen dat de waanzinnige idioot wereldwijde chaos veroorzaakt.

 

Spider-Men 3: II deel 1 (van 2) de noorman marvel stripboeken

Spider-Men II  1/2

Bekijk in de webshop

Compleet afgerond verhaal in 2 delen. Vervolg op Spider-Men met Peter Parker & Miles Morales van februari 2024. Top team Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man) & Sara Pichelli (Miles Morales the Ultimate Spider-Man.

Wie is de echte Spider-Man van het Marvel Universum? Terwijl het mysterie groter wordt, worden de muurkruipers aangevallen door Taskmaster!

 

Spider-Men de noorman stripboeken boekwinkel marvel en dc

Spider-Men II  2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Batman: One bad day 3: Penguin

Batman: One bad day 3: Penguin

Bekijk in de webshop

Een 8-delige vervolgreeks op bestseller album: Batman - The Killing Joke . Elk album is een afgerond verhaal over een Batman villain. Er verschijnen albums van: 1 The Riddler, 2 Two-face, 3 Penguin, 4 Mr Freeze, 5 Catwoman, 6 Bane, 7 Clayface, 8 Ra’s al Ghul. The Riddler won in 2023 een Eisner Award winnaar voor beste album. Het criminele bedrijf van Penguin en de Iceberg Lounge zijn onder zijn voeten verdwenen door toedoen van zijn voormalige medewerker, de Umbrella Man. Die heeft alle regels voor de misdaad in Gotham City die de Penguin heeft ingesteld, ongedaan gemaakt en de stad in chaos gestort.

 

Kolonisatie 8

Voorspelling
Kolonisatie 8

Bekijk in de webshop

In het oneindige heelal stuurt het Agentschap zijn elite-eenheden op zoek naar de verloren Kolonies. Hun doel: de kolonisten terugvinden voordat Raylan en zijn Plunderaars dat doen. Deze laatsten pleiten bovendien voor een volledige breuk met de Atil-beschaving, een bondgenoot van de mensheid sinds de grote migratie.